بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

کسی تا حالا این مشکل رو با هالو 3 داشته که جایی بازی رو سیو کنه وقتی میخواد شروع کنه میبینی از چند مرحله قبل تر بازی شروع میشه :confused:
مال من اینجوری بود دیگه خسته شدم بیخیال بازی شدم ;)
فقط هم همین بازی اینجوری بود نمیدونم مشکل از سیدی بود از هارد بود چی بود نفهمیدم :cheesygri

سلام
فرق RPG و JRPG تو چیه:blushing:
یه توضیح مختصر مفید بی زحمت:biggrin1:

ببين کورش RPG همون نقش افرينيه که منو تو هميشه سرش بحث میکنيم
JRPG هم این بازی های جاپنی مثل Final Fantasy , ..... که اول يه ضربه تو میزنی يه ضربه اون يارو و نوبتيه :p:p

کسی تا حالا این مشکل رو با هالو 3 داشته که جایی بازی رو سیو کنه وقتی میخواد شروع کنه میبینی از چند مرحله قبل تر بازی شروع میشه
مال من اینجوری بود دیگه خسته شدم بیخیال بازی شدم
فقط هم همین بازی اینجوری بود نمیدونم مشکل از سیدی بود از هارد بود چی بود نفهمیدم

بببين هالو سيستمش يجوريه که Checkpointرو که میده سيو نمیکنه و شما بايد خودت سيو کنی :biggrin1:

بببين هالو سيستمش يجوريه که Checkpointرو که میده سيو نمیکنه و شما بايد خودت سيو کنی :biggrin1:
تا اونجا که یادمه اینطور نبود وقتی Checkpoint میده یعنی بازی سیو میشه!
در مورد این دوستمون هم احتمال داره تاریخ کنسولشون مشکل داشته باشه و بازی از سیوهای قبلی load میشه!

سلام
فرق RPG و JRPG تو چیه
یه توضیح مختصر مفید بی زحمت
فرق عمده اینها در 3 چیزه:
1- در JRPG وجود یک خط داستانیه قوی که بازی بر مبنای اون پیش بره کاملا ضروریه.
2- مبارزات بصورت نوبتیه.
3- JRPG ها غالبا دارای تمی فانتزی هستن.
در اصول مثل سیستم ارتقا ، جادوها و ... شباهت بسیاری به هم دارن .

من خودم طرفدار RPG هستم و بنظرم برای کسانیکه واقعا طرفدار سبک RPG هستن (طرفداران RPG های واقعی نه کسایی که در RPG هایی مثل oblivion دنبال المانهای بازی اکشن میگردن/:) ) میتونه جذابیتهای زیادی داشته باشه. بخصوص بخاطر Boss fight های هیجان انگیز، نیاز به فکر و استراتژی ، لزوم توجه جدی به سیستم ارتقا ، شخصیت پردازی های عمیق و در نهایت داستانهای عمیق و جذاب که غالبا همراه با تمهای احساسی هستن.
البته طبعا تمام المانهای بالا در عناوین خوب این سبک جمع میشن و در عناوین متوسط و ضعیف نمیشه انتظار چنین چیزهایی رو داشت.

ببين کورش RPG همون نقش افرينيه که منو تو هميشه سرش بحث میکنيم
JRPG هم این بازی های جاپنی مثل Final Fantasy , ..... که اول يه ضربه تو میزنی يه ضربه اون يارو و نوبتيه
/:)/:)/:)

دوستان با این تعریفهای شما یه جورهائی از JRPG خوشم اومد.البته تا حالا هیچ تجربه ای توی این سبک نداشتم:biggrin1:
خب پیشنهاد شما به من تازه وارد چی هست؟از کجا شروع کنم؟:study:

تا اونجا که یادمه اینطور نبود وقتی Checkpoint میده یعنی بازی سیو میشه!
در مورد این دوستمون هم احتمال داره تاریخ کنسولشون مشکل داشته باشه و بازی از سیوهای قبلی load میشه!

نخير این مشکل برای کورش و من هم پيش آمده بود و ما بعد از هر چک پينت يه سيو میکرديم :p:p

من توضيحی رو به کورش دادم که خود اون هم فهميد
هم کم گفتم هم چيزی گفتم که بفهمه چی هست :-":-"

حامد از جونت سير شدي نمره 2.5 از IGN اخه اينم شد JRPG :biggrin1: توي اين صفحه برو متوجه ميشي با چه بازي روبرو هستي اخه واقعا World War 2 و RPG اونم از نو.ع JRPG :sick: http://www.n4g.com/Search.aspx?q=Operation+Darkness&channel=-1&contenttype=-1

از جونم که تابحال سیر نشده بودم ولی حالا با این ریپلای تو از زندگی سیر شدم ، کسری جان ! :)

واقعا" گند زده انگاری ها ....

این Top Spin 3 هم می گویند که خیلی سخت شده و فوق العاده Simulation تّر شده است !

-------------------

JRPG همان RPG Turn-Based است.( نوبتی )

این Top Spin 3 هم می گویند که خیلی سخت شده و فوق العاده Simulation تّر شده است !
حامد جون بابا تو که این کاره بودی که از تو بعیده:p
ولی حیف که J یش هنوز نیومده
ولی اگر این جوری باشه که واقعا عالیه چون الان تو اکثر بازی های تنیس فقط در صورتی میبازی که به توپ نرسی که خوب یکم همچین تو ذوق میزنه...............

دوستان با این تعریفهای شما یه جورهائی از JRPG خوشم اومد.البته تا حالا هیچ تجربه ای توی این سبک نداشتم:biggrin1:
از Lost Odyssey شروع كن (بهترين بازي در اين سبك البته به نظر من)
چون هم داستان فوق العاده داره هم زيادي پيچيده نيست;)در ضمن اثر استاد ساگاگوچي
هم هست

حامد جون بابا تو که این کاره بودی که از تو بعیده
نقل قول کردم.تا خودم نبینم و امتحان نکنم باورم نمیشه ولی توی Top Spin 2 که یه همچین سیستمی ریخته بودند.

فقط در صورتی میبازی که به توپ نرسی که خوب یکم همچین تو ذوق میزنه...............
چه فایده وقتی توپ رو ناقص دفع کنی با یه BaseLine Forehand که از زندگی زده میشی ! :)

میگم کوروش ، تو Smash Court Tennis 3 رو بازی نکردی ؟

شك نكن برو سراغ Lost Odyssey
من اصلا RPG باز نبودم .اين اولين بازي RPG بود كه انجام دادم.هميشه دوست داشتم يه بازي RPG رو تا اخرش برم ولي همون اولاش ميذاشتمش كنار چون بدون برنامه ريزي دقيق و حوصله زياد نميشه اينجور بازيها رو تموم كرد.من با فاينال 10 شروع كردم اما اون جذابيتي كه ادمو بنشونه پاي بازي نداشت اما چي بگم از اين شاهكار.....نميشه گفت بازي بايد گفت تابلوي نقاشي......داستان.گرافيك.موسيقي....چي بگم از اين شاهكار.من يكي از موزيكهاي بازي رو گذاشتم ملودي موبايلم.sound track هاش رو از اينترنت دانلود كردم تو ماشينم گوش ميدم.بازي تو 4 DVD هستش و كمي طولاني اما اصلا دلت نميخواد تموم شه.خوشحالم از اينكه با اين شاهكار وارد دنياي زيباي RPG شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or