سلام
فرق RPG و JRPG تو چیه:blushing:
یه توضیح مختصر مفید بی زحمت:biggrin1:

کسی تا حالا این مشکل رو با هالو 3 داشته که جایی بازی رو سیو کنه وقتی میخواد شروع کنه میبینی از چند مرحله قبل تر بازی شروع میشه
مال من اینجوری بود دیگه خسته شدم بیخیال بازی شدم
فقط هم همین بازی اینجوری بود نمیدونم مشکل از سیدی بود از هارد بود چی بود نفهمیدم
فرق عمده اینها در 3 چیزه:سلام
فرق RPG و JRPG تو چیه
یه توضیح مختصر مفید بی زحمت
) میتونه جذابیتهای زیادی داشته باشه. بخصوص بخاطر Boss fight های هیجان انگیز، نیاز به فکر و استراتژی ، لزوم توجه جدی به سیستم ارتقا ، شخصیت پردازی های عمیق و در نهایت داستانهای عمیق و جذاب که غالبا همراه با تمهای احساسی هستن. ببين کورش RPG همون نقش افرينيه که منو تو هميشه سرش بحث میکنيم
JRPG هم این بازی های جاپنی مثل Final Fantasy , ..... که اول يه ضربه تو میزنی يه ضربه اون يارو و نوبتيه

تا اونجا که یادمه اینطور نبود وقتی Checkpoint میده یعنی بازی سیو میشه!
در مورد این دوستمون هم احتمال داره تاریخ کنسولشون مشکل داشته باشه و بازی از سیوهای قبلی load میشه!

حامد از جونت سير شدي نمره 2.5 از IGN اخه اينم شد JRPG :biggrin1: توي اين صفحه برو متوجه ميشي با چه بازي روبرو هستي اخه واقعا World War 2 و RPG اونم از نو.ع JRPGhttp://www.n4g.com/Search.aspx?q=Operation+Darkness&channel=-1&contenttype=-1
حامد جون بابا تو که این کاره بودی که از تو بعیدهاین Top Spin 3 هم می گویند که خیلی سخت شده و فوق العاده Simulation تّر شده است !

از Lost Odyssey شروع كن (بهترين بازي در اين سبك البته به نظر من)دوستان با این تعریفهای شما یه جورهائی از JRPG خوشم اومد.البته تا حالا هیچ تجربه ای توی این سبک نداشتم:biggrin1:
خب پیشنهاد شما به من تازه وارد چی هست؟از کجا شروع کنم؟![]()
در ضمن اثر استاد ساگاگوچينقل قول کردم.تا خودم نبینم و امتحان نکنم باورم نمیشه ولی توی Top Spin 2 که یه همچین سیستمی ریخته بودند.حامد جون بابا تو که این کاره بودی که از تو بعیده
چه فایده وقتی توپ رو ناقص دفع کنی با یه BaseLine Forehand که از زندگی زده میشی !فقط در صورتی میبازی که به توپ نرسی که خوب یکم همچین تو ذوق میزنه...............
شك نكن برو سراغ Lost Odysseyدوستان با این تعریفهای شما یه جورهائی از JRPG خوشم اومد.البته تا حالا هیچ تجربه ای توی این سبک نداشتم:biggrin1:
خب پیشنهاد شما به من تازه وارد چی هست؟از کجا شروع کنم؟![]()