بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

بچها کی نينجا گايدن رو روی 360 بازی کرده؟
لطفاً توضيح بديد چجوريه ؟! گرافيک بازی......و......
من چند وقت پيش رفيقم xbox اورده بود رو اون ديدم خيلی باحال بود حال کردم
حالا ميخوام ببينم رو 360 چجوريه؟ گرافيکش بهتر هست يا نه

من 1-2 روز پيش fear رو تموم كردم. خداييش آخر بازي بود هوش مصنوعيش خيلي بالا بود يه جا رفتم همه رو ناكار كردم فقط يكي مونده بود كه زخمي شده بود اون هم وقتي ديد اوضاع اينجوريه شروع به فرار كرد فقط هر چند لحظه برميگشت يكم تير ميزد كه دنبالش نرم بازي پر اينجور چيزا بود خدايي كف كردم آخراشم كه ديگه نگو فقط يكم گرافيكش قديمي شده بود

ندارم!
ولی یه جا دیدم طرف به یکی تیکه انداخت برو viva pinata بازی کن:biggrin1:
حالا بی شوخی با حاله؟!
من تریلرهاش رو دیدم ولی...:-"

ببین عزیزم اون از لحاظ اینکه بازی کمی بچگانه جلوه می کنه(فقط جلوه می کنه) این تیکه رو انداخته تا طرفو به قول خودش سوسول نشون بده یا اصلا هر منظور دیگه ای که داشته;)
دقیقا مثل اینکه بگی برو NEW SUPER MARIO BROTHERS (یا هر بازیه دیگه ای از ماریو)بازی کن به نظرت این بازی فوق شاهکار نیست؟
در خوبی بازی این را بدان بس که یکی از مکان های ده بازی برتر سال2006 گیم اسپات را به شایستگی اشغال کرده بود.
در ضمن دفعه اخر با شه که میبینم به بازیهایی که هیولا های احمق و لانسر های اره برقی دار نداره پوزخند می زنید:mad:

فارکرای روی 360 که یه افتضاحی بیش نبود...
http://www.gamespot.com/xbox360/action/farcryinstinctspredator/index.html

امین دوباره .....:mad:
نه اقا بازی FAR CRY بازی بسیار خوبیه اگه گرفتی و بعد پشیمون شدی من خودم پولتو پس می دم
جالبه بدونی که بازی همون نسخه ی XBOX (با مراحل اضافی) هست که چند ماه قبل از عرضه نسخ هی 360 عرضه شده بود واز همین سایت گیم اسپات امتیاز 9.2 رو گرفته بود و چون نسخه ی 360 پیشرفت زیادی نسبت به نسخه ی XBOX نداشت و البته با توجه به این که اختلاف زمان داشتند و نسخه ی 360 باید به عنوان یک بازی نسل بعد بررسی می شد باعث شد امتیاز کمی بگیره .
یک بازی با یک کیفیت در کنسول نسل بعد و نسل حاضر یکسان نیست به هیچ وجه.

پوزخند نزدم عزیزم حرفی که یکی گفته رو گفتم!
در مورد فارکرای هم درست میگی , گیم اسپات نوشته:

The Bad: The new campaign not as sharp as the original campaign; graphics, while good, aren't quite up to xbox 360 standards; mostly redundant if you played last year's xbox version.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or