بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

راستی کسی eleven 10 x رو بازی کرده؟
اين بازی چجوريه از لهاظ گيم پلی و گرافيک؟ و چقدر سر تر از فوتباله ps2
از يکی شنيدم میگفت گرافيکش خيلی بالاست....

eleven 10 از لحاظ گيم پلي شاهكاره ولي اينو بگم گرافيك اين بازي بين اين نسل و نسل قبل گير افتاده دركل اين بازي به همه توصيه ميشه چون ديگه فوتبال كونامي نياز به تعريف نداره

راستی کسی eleven 10 x رو بازی کرده؟
اين بازی چجوريه از لهاظ گيم پلی و گرافيک؟ و چقدر سر تر از فوتباله ps2
از يکی شنيدم میگفت گرافيکش خيلی بالاست....

از لحاظ گرافیک که فکر کنم کسی که گفته اشتباه کرده البته در حد خودش بد نیست ولی لااقل اون چیزی که من ازش انتظار داشتم نبود
در عوض گیم پلی بازی خیلی عالی و نرم شده به نظر من بهتر از نسخه PS2

اقا يكي بياد در مورد اين ablivion توضيح بده كه چي هستش يعني اينكه جريان از چه قراره من كه از بازي همچين خوشم نيومد ولي تو همه سايت ها امتيازهاي بالايي گرفته حالا جريان چه و يه سوال ديگه اينكه wining eleven 2007 براي j مياد يا نه ممنون

اقا يكي بياد در مورد اين ablivion توضيح بده كه چي هستش يعني اينكه جريان از چه قراره من كه از بازي همچين خوشم نيومد ولي تو همه سايت ها امتيازهاي بالايي گرفته حالا جريان چه و يه سوال ديگه اينكه wining eleven 2007 براي j مياد يا نه ممنون
بازي winningeleven x همون winning eleven2007 هستش كه تو ژاپن منتشر شده والان مدت زياديه كه تو بازار هستش

اقا يكي بياد در مورد اين ablivion توضيح بده كه چي هستش يعني اينكه جريان از چه قراره من كه از بازي همچين خوشم نيومد ولي تو همه سايت ها امتيازهاي بالايي گرفته

البته دیکته صحیح اون بازی Oblivion هست که مهم نیست
این بازی تو سبک RPG هست و به عنوان بهترین بازی RPG سال هم از طرف خیلی سایتها انتخاب شد حالا دیگه نمیدونم شما میخوای داستان رو تعریف کنم یا نوع بازی و گیم پلی و از این جور چیزا؟؟

البته دیکته صحیح اون بازی Oblivion هست که مهم نیست
این بازی تو سبک RPG هست و به عنوان بهترین بازی RPG سال هم از طرف خیلی سایتها انتخاب شد حالا دیگه نمیدونم شما میخوای داستان رو تعریف کنم یا نوع بازی و گیم پلی و از این جور چیزا؟؟

مطمئنی RPG هست آخه من عکس هایی که ازش دیدم اینجوری نبود به هر حال من از این نوع سبک خیلی بدم میاد به غیر از سری بازی های final fantasy

عزیز من این بازی action/rpg هست در اصل یه rpg هست ولی المان های اکشن زیاد توشه مثل سری final fantesy x هم نیست که ضربات نوبتی باشه

من نمیخوام بحث فوتبال کنم ها ولی به نظر من که تا الان بالای 5 تا از این اwineleven prosocer را گرفتم ولی از همش بدم اومد گرافیکش بازی کناش اسم هاش همش چرت بوده حتی دمویی که از 360 دیدم من را مطمعن کرد که 7 تومن نریزم سطل آشغال البته من نمیدونم منظور شما از گیم پلی چی (تا شما چی فکر کنی ) اگر دیریبل زدن اسون گل زدن آسون سانتر ..... هست آره این چیزاش خوبه ولی ببخشید ها تخیلی آخه کدوم بازی کنی میتونه دوتا زیدانی در ان واحد پشت سر هم بزنه حالا توی فیفا شما نقطه مقابل اینجا را داری گرافیک عالی از بالا میتونی تشخیص بدی بازیکن کیه سانتر ها طبیعی دریبل ها سخت (آدم باید یکم سرش بشه بازی ) گل زدن از اون سختر و خود کشی کنی تو حالت سخت مگر تیمش بد باشه ولی بیشتر از 5 تا نمیشه زد ولی من به شخصه توی این wineleven آرسنال ..چلسی در 20 دقیق اول 4 تا گل زدم به چلسی در حالت سخت پس نتیجه میگیریم این بازی فوتبال حرفه ای نیست و مثل کاتون فوتبالیستهاست فقط کاکرو سوباسا :) نداره

من نمیخوام بحث فوتبال کنم ها ولی به نظر من که تا الان بالای 5 تا از این اwineleven prosocer را گرفتم ولی از همش بدم اومد گرافیکش بازی کناش اسم هاش همش چرت بوده حتی دمویی که از 360 دیدم من را مطمعن کرد که 7 تومن نریزم سطل آشغال البته من نمیدونم منظور شما از گیم پلی چی (تا شما چی فکر کنی ) اگر دیریبل زدن اسون گل زدن آسون سانتر ..... هست آره این چیزاش خوبه ولی ببخشید ها تخیلی آخه کدوم بازی کنی میتونه دوتا زیدانی در ان واحد پشت سر هم بزنه حالا توی فیفا شما نقطه مقابل اینجا را داری گرافیک عالی از بالا میتونی تشخیص بدی بازیکن کیه سانتر ها طبیعی دریبل ها سخت (آدم باید یکم سرش بشه بازی ) گل زدن از اون سختر و خود کشی کنی تو حالت سخت مگر تیمش بد باشه ولی بیشتر از 5 تا نمیشه زد ولی من به شخصه توی این wineleven آرسنال ..چلسی در 20 دقیق اول 4 تا گل زدم به چلسی در حالت سخت پس نتیجه میگیریم این بازی فوتبال حرفه ای نیست و مثل کاتون فوتبالیستهاست فقط کاکرو سوباسا :) نداره

همینطور که همه می دونن هر وقت فوتبال پر گل باشه لذت بخشه
خوب دقیقا اینم PES هم همینطور آدم خیلی حال می کنه بازی می کنه
اما مثل اینکه ایت کاکرو و سوباسا هم پیدا شد که شمایی که تو 20 دقیقه روی pro اون 4 تا گل می زنی شاید بازی رو تو 30 min بازی می کنی :biggrin1:
اما fifa اینقدر بدم میاد بازی های خشک کسی نمی تونه حرکات قشنگ تو بازی انجام بده کسی نمی تونه دریبل بزنه کسی نمی تونه گل خشگل بزنه و هزار تای دیگه دلیل واسه پول حروم کردن
شاید باورتون نشه اما من که می خوام X360 بخر از دبی فقط به خاطر اینکه از هر 4 نوع رجیونش هست و خیلی زیاد پیدا میشی و فقط به خاطر PES 2007 می خوام UC بگیرم و اصلا رجیون برام مهم نیست و همینطور درایو

زیبا بود!!!
دوست عزیز دربیل زدن برای ماها سخته اما فوتبالیستاش میتونن دریبل کنه مثل کریستین رونالدو زیدان(بازنشته)رونالیدینیو و...
از نظر تخیلی بودی من توی فیفا 07 1000 بار تونستم با برگردون توپ با دروازه آشنا کنم
از نظر گرافیک بخدا من نمیتونستم قیافه ی مسی رو اینقدر مفتضحانه ببینم
و از نظر گل زنی
والله تا اونجایی که یادمه همه میگفتن گل زدن توی کل سری فیفا مثل آب خوردن میمونه اما گل زنی توی PES or Winig eleven مثل عوض کردن پوشک بچه برای اولین بار میمونه!!!!
شما هم 4 تا گل زدی نوش جونت من توی فیفا 6-0 رو world class رئال مادرید رو بردم
ممنون

من eleven x ديروز گرفتم...بايد بگم گيم پليش واقعاً محشره !!!
واقعاً میشه گفت شاهکاره !!! هوش مصنوعی واقعاً بالاست.....
در مقابل فوتبال eleven پلی استيشن 2 يه سرگردن بالاتره !!! واسه ps2 همش ليز بازيه
ولی تو اين کنترل بازيکنا واقعاً عاليه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or