بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

البته من این بازی را روی pcبازی کردم ولی به نظر من دیگه از silentهم رد کرده بابا اینا دیگه مراعات قلب ما را نکردن حداقل تو سایلنت یک دفعه جلوت سبز نمیشدن تا زه هوششون هم اینقدر نبود بابا من این بازی را دیگه اینقدر سخت شده که از chpter6 به بعد مجور شدم دوسه جا را با cheat رد کنم نه این که نمیتونستم ردش کنم ها اینقدر خلوت بود که آدم هر لحظه منتظر یک اتفاقی بود واقعا بازی با رمز هم ترس آور

خب پیداست که زیاد بازی تو این سبک بازی نکردی که به اینصورت تحت تاثیر قرار گرفتی .. به هرحال پیشنهاد میشه Silent Hill 3 رو بازی کنی تا بفهمی معنی و مفهوم ترس و التهاب با اون موسیقی و داستان اش ..
خوب اينجا میشه يه نتيجه گرفت که شما condemned رو بازی نکردی که میگی silent hill 3
من بازيهای تو اين سبک خيلی بازی کردم...تا دلت بخواد
از doom 3 بگير بيا به fear ، residenet evil 1 , 2 ,3 , 4 بازی کردم جز سری resident evil
که هيچ کدومش باحال نبود....ولی از لهاظ ترس و هيجان condemned خيلی بيشتر از سری resident evil
و اين رو مطمئن باش کسی که condmned رو بازی نکرده میآد میگه silent hill , doom , fear , resident evil , ridick
اينا ترسناک تره

به نظر من که هم condemned و هم سری silent hill ها رو تموم کردم باید بگم انصافا condemned با اون سکوت وحشت آمیزش و شک های لحظه ای بد جوری آدمو می چسبونه به سقف! مخصوصا اگه با سیستم صوتی پیشرفته(دالبی-ساروند و ...) بازیش کنین.
ولی از اون طرف silent hill هم واقعا سبک تازه و البته فوق العاده ای از ترس رو ارائه میده.به نوعی میشه گفت ترس تو سایلنت هیل ترسی روان شناسانست. فضاهای مه آلود-موسیقی رعب آور-سکوتی که با صدای رادیوی شما خراشیده می شه و بعد از چند ساعت بازی کردن ما رو واقعا وارد شهر silent hill می کنه.تمام این ها نشون دهنده ی استعداد تیم سازنده در ساختن محیط های ترس آوره که در نوع خودش نه تنها نوآوری محسوب میشه(در زمان پخش اولین شمارش) بلکه تا الان هم هیچ بازی توان رقابت با silent hill رو نداره. در صورتی که تیم سازنده ی condemned با استفاده از در هم آمیختن این 2 نوع ترس و با تاکید بیشتر بر شک های لحظه ای ثابت کرده که این نوع ترسوندن هم همچنان جواب میده و خواهد داد.

خوب اينجا میشه يه نتيجه گرفت که شما condemned رو بازی نکردی که میگی silent hill 3
من بازيهای تو اين سبک خيلی بازی کردم...تا دلت بخواد
از doom 3 بگير بيا به fear ، residenet evil 1 , 2 ,3 , 4 بازی کردم جز سری resident evil
که هيچ کدومش باحال نبود....ولی از لهاظ ترس و هيجان condemned خيلی بيشتر از سری resident evil
و اين رو مطمئن باش کسی که condmned رو بازی نکرده میآد میگه silent hill , doom , fear , resident evil , ridick
اينا ترسناک تره

عجب !! من این بازی رو تو PC بازی کردم ، نمیگم ترسناک نیست ولی فرق میکنه !! الآن فقط اسم سایلنت هیل میاد تو ذهنم با اینکه چند سال پیش بازیش کردم یاده ترس ، سکوت ، داستان عجیب غریبش و خیلی چیزای دیگه ای میافتم .. من یه بازی اینجوری باشه بیشتر حالت هراس دارم تا یه دفعه یه چیز بیاد جلوت .. شما داکیومنتها رو یادتونه !؟ داستان بازی تو داکیومنتها بود .. بدترین چیز بازی هم همینجا بود .. یه داکیومنت گیر میارید میبینید توش در مورد تاریخچه شهر نوشته و چجور اعدام میکردند و ... موهای آدم سیخ میشه !!! من در مورد این تیپ ترس صحبت میکنم ..

من هفته پیش Blue Dragon نسخه J رو 1 ساعت بازی کردم خیلی خیلی قشنگ بود واقعا یه همچین بازی با این سبک 360 کم داره دوستانی که نسخه j دارن این بازی رو از دست ندن گرچه روی 3 دیسک عرضه شده:love:

عجب !! من این بازی رو تو PC بازی کردم ، نمیگم ترسناک نیست ولی فرق میکنه !! الآن فقط اسم سایلنت هیل میاد تو ذهنم با اینکه چند سال پیش بازیش کردم یاده ترس ، سکوت ، داستان عجیب غریبش و خیلی چیزای دیگه ای میافتم .. من یه بازی اینجوری باشه بیشتر حالت هراس دارم تا یه دفعه یه چیز بیاد جلوت .. شما داکیومنتها رو یادتونه !؟ داستان بازی تو داکیومنتها بود .. بدترین چیز بازی هم همینجا بود .. یه داکیومنت گیر میارید میبینید توش در مورد تاریخچه شهر نوشته و چجور اعدام میکردند و ... موهای آدم سیخ میشه !!! من در مورد این تیپ ترس صحبت میکنم ..

خوبه خودت میگی چند سال پیش!
هر چی به عقب برگردی و به دوران طفولیت نزدیک بشی یه بازی برات ترسناک تر میشه حالا من کار ندارم sillent hill ترسناک تره یا condmend !

خوبه خودت میگی چند سال پیش!
هر چی به عقب برگردی و به دوران طفولیت نزدیک بشی یه بازی برات ترسناک تر میشه حالا من کار ندارم sillent hill ترسناک تره یا condmend !

واااه !! امین استدلالت منو کشته :) دوران طفولیت کدومه !! من اگر 2 سال پیش این بازی رو بازی کرده باشم ( الآن 19 سال ، دو سال پیش 17 سال ! ) یعنی خیلی فرقه ؟ من نمیدونم والا .. به هرحال اگه قرار بازم از این استدلالها بشه بهتره بحث همینجا خاتمه پیدا کنه ، میترسم تاپیک رو خراب کنه ..

بای ..

من هفته پیش Blue Dragon نسخه J رو 1 ساعت بازی کردم خیلی خیلی قشنگ بود واقعا یه همچین بازی با این سبک 360 کم داره دوستانی که نسخه j دارن این بازی رو از دست ندن گرچه روی 3 دیسک عرضه شده:love:
از داستان بازي ميشه چيزي فهميد؟ من خيلي منتظر اين بازي بودم ولي وقتي گفتن زبونش ژاپنيه تو شك افتادم

بازی def jam در برابر dead or live 4 چه طوره؟ منظورم اینه که من می خوام یه بازیه 3D fighting بگیرم شما کدومو معرفی میکنین؟(با اینکه سبک و گرافیکشون متفاوته با این حال پیشنهاد شما چیه؟)

بچها آخر بازی condemned چی شد داستانش؟ thomas هم جدی جدی مثل اون جونونيا شد؟

آره یکی بگه آخرش چی شد ؟:confused: آخر بازی دو تا راه داری یا اون قاتله رو بکشی با بزاری زنده بمونه ولی باز آخر بازی هیچ فرقی نمی کنه توماس بدبخت اون جوری میشه;) اون قضیش چی بود؟
بیچاره اینقدر فکر و خیال کرد خودش دیوونه شد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or