بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

آیا سه بازی Lost Planet و Rainbow Six Vegas و Spinter Cell 4
در هر سه مدل Xbox360 اجرا می شوند ؟ توضیح دهید .

ضمنا آیا میشه گرافیک و CPU دو کنسول Xbox360 و PS3 را مقایسه کنید و بگویید کدام یک برای خرید بهتر است ؟ چرا ؟؟

لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل دهید . :love:

متشکرم دوستان بزرگوار و ارجمند و ... :love:

آیا سه بازی Lost Planet و Rainbow Six Vegas و Spinter Cell 4
در هر سه مدل Xbox360 اجرا می شوند ؟ توضیح دهید .

ضمنا آیا میشه گرافیک و CPU دو کنسول Xbox360 و PS3 را مقایسه کنید و بگویید کدام یک برای خرید بهتر است ؟ چرا ؟؟

لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل دهید . :love:

متشکرم دوستان بزرگوار و ارجمند و ... :love:

ببین دوست عزیز سه نوع 360 وجود داره که تفاوت انها فقط در ریجنشون هست . یکی ریجنش UC , یکی J و یکی هم Pal . برای هر سه نوع بازی میاد فقط تفاوتشون در عرضه اون بازیهاست که ممکن یکی عرضش دیر تر و یا زود تر از بقیه باشه اما برای همشون بازی میاد . اما در مورد اون بازیها باید بگم که شما باید با توجه به ریجن دستگاهتون بازی بخرید اگر ریجن بازی شما با ریجن دستگاهتون متفاوت باشه اون بازی اجرا نمیشه .
اگر بخوام به طور کلی به سوال دومتون جواب بدم باید بگم که PS3 دارای CPU قویتری هست و 360 هم دارای Gpu یا کارت گرافیک قویتر نسبت به PS3 . اما الان همه دارن میگن که کلا قدرت دو کنسول با هم برابره فقط ممکن در یک جاهایی PS3 قویتر باشه و در جاهای دیگه 360 .
اگه میتونی جفت اونها رو بخر تا از بازیهای انحصاری هر کدام لذت ببری . اما اگه نمیتونی جفتشون رو بخری خودت اونها رو با هم مقایسه کن و ببین کدوم مناسبتره . اما در حال حاضر 360 پیشنهاد میشه به دلیل ارزونی اون و بازیهاش . اما باز هم تصمیم با خودته .

يه سؤال فنی
من بازيهای زيرو انجام دادم
six vegas
graw 1
graw 2
lost planet
gears of war
dead rising
call of duty 3
table teniss
eleven x
condemned
blazing angel
pgr 3
spilenter cell
الان در حال حاضر خفن به يه بازی قشنگ نياز دارم.....بازی چيا خوبه که من انجام نداده باشم؟
اکشن باشه خوبه...ترسناک باشه چه بهتر...کلاً قشنگ باشه ديگه...
ببينم سليقتون چيه فردا ميخوام برم بگيرم
البته من با تمام بازيهای بالا حال اساسی کردم

crack down بازیه خوبیه آرمورد کور هم تازه اومده به نظر میاد بازیه خوبی باشه
شما که table teniss رو که یه بازیه ورزشیه بازی کردی برو vertua tennis3 رو بگیر خیلی توپه

يه سؤال فنی
six vegas
graw 1
graw 2
lost planet
gears of war
dead rising
call of duty 3
table teniss
eleven x
condemned
blazing angel
pgr 3
spilenter cell
الان در حال حاضر خفن به يه بازی قشنگ نياز دارم.....بازی چيا خوبه که من انجام نداده باشم؟

به نظرم اگه Perfect Dark Zero رو كسي نگيره سرش بدجور كلاه رفته من تا حالا بازي با اين عمق گرافيكي نديدم گرافيك و محيط بازي بيشتر از هر بازي ديگه اي به دلم نشست. Virtual Tennis 3 رو حتما بگير كه گرافيكش واقعا نسل آينده هست و گيم پلي هم شاهكاره.

يه سؤال فنی
six vegas
graw 1
graw 2
lost planet
gears of war
dead rising
call of duty 3
table teniss
eleven x
condemned
blazing angel
pgr 3
spilenter cell

شما حتما بازی vertua tennis3 و Guitar hero 2 رو بگیر چون جفتشون از گرافیک فوق العاده ای برخوردارند . همانطور که سعید جان هم گفت بازی Perfect dark zero هم بازی خوبیه به نظر من تا الان بهترین بازی گرافیکی تو بازی های First person بوده .

یک عکس از داخل بازی Lost Planet( در حال بازی کردن ) در کنسول 360 در این صفحه بگزار .
می خوام ببینم گرافیکش چطوره لطفا ؟؟

متشکرم .

رو لینک پایین کلیک کن تا عکسهایی از بازی ( Lost planet ( Game Play رو ببینی : ( برای بزرگتر شدن عکس روی اون کلیک کن )

http://www.gamespot.com/xbox360/act...=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all&page=1

Attachments

• 931114_20070216_thumb015.jpg
    931114_20070216_thumb015.jpg
    2.5 KB · مشاهده: 41
  • 931114_20070402_thumb011.jpg
    931114_20070402_thumb011.jpg
    2.7 KB · مشاهده: 41
  • 931114_20070402_thumb007.jpg
    931114_20070402_thumb007.jpg
    3.6 KB · مشاهده: 39
  • 931114_20070402_thumb005.jpg
    931114_20070402_thumb005.jpg
    3.4 KB · مشاهده: 38
آخرین ویرایش:
اگه fear رو بازي نكردي حتما بگير حيف از دستش بدي تمام چيزايي رو كه خواسته بودي داره فقط گرافيكش مثل اين بازيهاي جديدنيست ولي بازم عاليه;)

بازي NBA Street Home Court چطوره؟
Rayman چطور؟
Def jam بهتره يا dead or alive?

NBA گرافيكش خوبه بد نيست بايد سبكش رو بپسندي Rayman به نظر من عالي از نظر سبك و سرگرمي من باشم بازي dead or alive رو به خاطر سرعت در بازي ميپسندم اما Def jam گرافيك عالي داره اما سبكش كند و DJ هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or