بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

من eleven x ديروز گرفتم...بايد بگم گيم پليش واقعاً محشره !!!
واقعاً میشه گفت شاهکاره !!! هوش مصنوعی واقعاً بالاست.....
در مقابل فوتبال eleven پلی استيشن 2 يه سرگردن بالاتره !!! واسه ps2 همش ليز بازيه
ولی تو اين کنترل بازيکنا واقعاً عاليه
زبونش کاملا ژاپنیه ؟ میتونی با منو ها راحت کار کنی ؟

من نمیخوام بحث فوتبال کنم ها ولی به نظر من که تا الان بالای 5 تا از این اwineleven prosocer را گرفتم ولی از همش بدم اومد گرافیکش بازی کناش اسم هاش همش چرت بوده حتی دمویی که از 360 دیدم من را مطمعن کرد که 7 تومن نریزم سطل آشغال البته من نمیدونم منظور شما از گیم پلی چی (تا شما چی فکر کنی ) اگر دیریبل زدن اسون گل زدن آسون سانتر ..... هست آره این چیزاش خوبه ولی ببخشید ها تخیلی آخه کدوم بازی کنی میتونه دوتا زیدانی در ان واحد پشت سر هم بزنه حالا توی فیفا شما نقطه مقابل اینجا را داری گرافیک عالی از بالا میتونی تشخیص بدی بازیکن کیه سانتر ها طبیعی دریبل ها سخت (آدم باید یکم سرش بشه بازی ) گل زدن از اون سختر و خود کشی کنی تو حالت سخت مگر تیمش بد باشه ولی بیشتر از 5 تا نمیشه زد ولی من به شخصه توی این wineleven آرسنال ..چلسی در 20 دقیق اول 4 تا گل زدم به چلسی در حالت سخت پس نتیجه میگیریم این بازی فوتبال حرفه ای نیست و مثل کاتون فوتبالیستهاست فقط کاکرو سوباسا :) نداره

دوست عزیز من خیلی راحت میتونم بازی مورد علاقه شما رو بکوبم ولی باور کن اخر سر هیچ فایده ای برای هیچ کدوممون نداره فقط پست الکی و اخرش هم دعوا شما اگه یه بازی رو دوست داری دلیل نداره بقیه هم دوست داشته باشن یا برعکس اگه با فیفا حال میکنی برو خوش باش دیگه چرا میای یه بازی دیگه رو بهش بد بیراه میگی

اول Oblivion بعدم با اختلاف زیادیgears Of War
بعد از اینام بازی عالی خیلی زیاده ولی به نظر من
Vegas
Graw1,2
Splinter Cell Da
Dead Rising
Fear
Pgr3
Lost Planet
Saints Row
viva pinata
بازی هام معمولا همه جا با اختلاف 1تومن یک قیمته