بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

nfs کربن خوبه یا most wanted .این mw رو تموم کردم خوشم اومد حالا این کربن رو هم بگیرم یا نه؟;)
به نظر من نگیر چون بازی زیاد جالبی نیست مخصوصا هم که mw رو الان بازی کردی یکم برات تکراری می شه. بزار چند ماه بعد بگیر که یکم از حال و هوای nfs اومده باشی بیرون.

به نظر من نگیر چون بازی زیاد جالبی نیست مخصوصا هم که mw رو الان بازی کردی یکم برات تکراری می شه. بزار چند ماه بعد بگیر که یکم از حال و هوای nfs اومده باشی بیرون.
ممنون.یعنی داستانش مثل mw نیست:confused: (بلک لیست و ...):( چرا نسبت به mw اینقر کمتر امتیاز گرفته تو گیم اسپات؟گرافیکشو تو pc دیدم چیزی از mw کم نداشت ولی این 8 گرفته و اون 9 :confused: گیم پلی و ایناشو نمیدونم:confused: ظاهرا علیرغم سر و صدایی که قبل ریلیز داشت ,انتظارات رو براورده نکرده بود منم برای همیت mw رو گرفتم ولی الان که تموم شده میخوام یه بازی ریسینگ بگیرم که بعد این ضد حال نزنه .pgr3 رو هم که خیلی وقته تموم کردم:p .الان که دم عیده و وقت برای بازی پیدا میشه دو تا بازی خوب ریلیز نمیشه یه حالی بده:mad:

الان ساعت 1.55 دقيقه صبح روز 5 شنبست....فقط امدم يه چيزيو بگمو برم !!!
کيا condemned رو رويه lcd tv و روی 720p بازی کردن؟
بچها گرافيک اين بازی به طرز وحشتناکی بالاست:eek: :eek: :eek: .....بازم میگم وحشتناک بالاست:eek: :eek:
دوستم که کارت 8800gtx داره موقعی که تصاوير condemned رو ديد میخکوب شد رو جاش....
البته من فکر میکنم رو tv معمولی و مانيتور شما همچين کيفيتی نداشته باشيد !!!
ولی در کل بگم گرافيک اين بازی رومن عيناً مثل gears of war میدونم و به هيچ وجه
نمیشه اين بازيرو از gears کمتر دونست..البته ا چيزيم هست که condemned چون
بيشتر تو محيط های بسته هست بايدم همچين گرافيکی داشته باشه

بچه ها من تو بازی وگاس مرحله نوادا اون مرحله ای که میگه hak sistem&open gateflood گیر کردم.فکر کنم باید دریچه سد رو باز کنم ولی همش فیلدمیشهومیزنن کامپیوتر رو میترکونن.هر کی میدونه لطفا کمک کنه:praying: :praying:

من هم یک سوال داشتم من تو بازی نینجا گایدن اونجایی که سه تا لوح سنگی باید پیدا کنی من دو تاش رو یکی رو پشت میله ها ویکی دیگش رو تو موزه پیدا کردم سومیش رو نمیدونم کجاست درضمن سه تا دیوار شکسته هست که داخلشون هم میدرخشه اونها هم باز نشده یدونه قبر هم هست که اونم باز نشده و یه در بزرگ تو میدون هست اونم باز نمیشه یه در هم تو راه اهن هست اونم باز نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم من تا به حال تو هیچ بازی گیر نکردم بجز این یکی :baby: :book: :book: :ranting: :offtopic: :spam: :discussion:

من هر وقت میخام جلوی کاحپیوتر وایسم میزنن با نارنجک منو میترکونن

سالم ببین اول که دوستت شروع به هک کامپیوتر میکنه از جلو حمله میکنن تو مشغول کشتن اونا میشی اما یه در هم عقبت هست که بعد 2 دقیقه باز میشه و تروریست ها کامپیوترو منفجر میکنن تو باید بعد 1 دقیقه مراقب در پشتی باشی دوستت اون جلویی هارو میزنه و تو در عقب رو پوشش میدی.موفق باشی;)

من بهتون قول میدم بازی alone in the dark نصف هيجان و ترس condemned رو هم
نخواهد داشت..شک نکنيد....کسانی که تا آخر condemned رو رفتن میدونن من چی میگم
تنها بازی که به نظر من میشه با condemned مقايسه کرد resident evil 5 خواهد بود
واقعاً اين condemned تو بعضی جاها التهاب خيلی زيادی به من میده.:eek: :eek: ..جوری که بدجور
از خود بيخود میشم........
کسی نميدونه سری 2 condemned زده میشه يا نه؟

واقعاً اين condemned تو بعضی جاها التهاب خيلی زيادی به من میده.:eek: :eek: ..جوری که بدجور

اصله هیجانش میدونی کجاست؟موقعی که در استخر هستی،تقریبا آخرهای بازی را میگم:love:

این بازی که رویایی هستش،گرافیک بازی که از موتور FEAR استفاده کرده شاهکاره:biggrin1:

اصله هیجانش میدونی کجاست؟موقعی که در استخر هستی،تقریبا آخرهای بازی را میگم:love:

این بازی که رویایی هستش،گرافیک بازی که از موتور FEAR استفاده کرده شاهکاره:biggrin1:

البته سازندگان condemned همون سازندگان fear هستن.....
جالبه بدونيد من به هيچ وجه اين بازيرو صبحا انجام نمیدادم فقط میزاشتم 12 1 شب به بعد که
همه خوابن با چراغ خاموش و هدست اين بازيرو انجام ميدادم...به اين میگن
هيجان...بعضی ها میشينن جلو 100 نفر بازی میکنن بعد میگن بابا اصلاً هيجان نداره
بازی

خب پیداست که زیاد بازی تو این سبک بازی نکردی که به اینصورت تحت تاثیر قرار گرفتی .. به هرحال پیشنهاد میشه Silent Hill 3 رو بازی کنی تا بفهمی معنی و مفهوم ترس و التهاب با اون موسیقی و داستان اش ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or