بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

چه کیفیتی!
میدونی pixel رو چه dvd هایی میزنه؟
پیکسل نماینده فروشه nextgen هستش و بازیهای اونو میفرشه به علاوه از این دیسکهای ایرانی هم که عکسشو گذاشتم داره

راستی تو مگه قرار نبود 360 رو بفروشی خط بگیری پس چی شد؟
پشیمون شدم :biggrin1: ولی گوشی گرفتم :-"

از کدوم مغازه این قیمت میگیرید ؟
من از پیکسل میگیرم 8 تومان این ایرانیها رو پشتش هم تبلیغ mega game هست که فکر کنم
[/

پاساژ لباف سمت راست پله ها که میره پایین فکر کنم کیان باشه همونی که اول ps3 اورد
البته باید باهاش چونه بزنی مالزی 6 تومان و اونیکی که عکسشو گذاشتی 5 تومان
به نظر شما اینا واسه خودشون چند دراومده؟ الان پشت قاب رو دیدم تبلیغ mega game بود پشتش شماره هم داره کسی میدونه کجا هست این تا حالا کسی ازش خرید کرده؟

با سلام به دوستان:biggrin1: .خواستم سوالي رو اينجا مطرح كنم شايد اينجا جاش نباشه شرمنده!
ميخواستم بدونم اين استمپري هاي مالزي رو ارزونترين جا كجا ميده؟ درضمن كيفيت اينها فكركنم بايد
از اين مالزيها بهتر باشه. بعدا شما بيشتر از اين ايرانيها خوشتون اومده يا از اين رايتيها؟ با تشكر

پاساژ لباف سمت راست پله ها که میره پایین فکر کنم کیان باشه همونی که اول ps3 اورد
البته باید باهاش چونه بزنی مالزی 6 تومان و اونیکی که عکسشو گذاشتی 5 تومان
به نظر شما اینا واسه خودشون چند دراومده؟ الان پشت قاب رو دیدم تبلیغ mega game بود پشتش شماره هم داره کسی میدونه کجا هست این تا حالا کسی ازش خرید کرده؟
شماره فروشگاه شادي هست.
يه سوال: اينا روش ليبل خورده؟ به دستگاه فشار نمياره ؟ البته من GOW اين مارك رو دارم خيلي عاليه

3D Fighting

آقایون من می خوام یه بازی تو سبک 3d fighting بگیرم. به نظرتون dead or live 4 رو بگیرم یا صبر کنم تا شماره ی 5 پخش بشه(همین طور شماره 5 virtual fighters)
تا عید می تونم صبر کنم یه نظرتون صبر کنم یا بی خیال شم؟

DOA5 با اینکه 100% یه زمانی میاد ولی هنوز اون زمانه مشخص نشده ! حتی یدونه عکس یا خبر هم ازش بیرون نیومده. Virtua Fighter 5 هم هنوز خیلی مونده تا برای X360 بیاد. برو همون DOA4 رو بگیر و حالشو ببر.

این Mega game که میگین همون شادی هست منم از پیکسل بازی گرفتم پشتش بود چون فکر کنم نماینده فروش بازیهای اونا هم هست تو تهران چند جا بیشتر از این بازیها ندارن. من خودم هم از پیکسل پرسیدم چرا گرونتر از اونجا هست گفت اونجا عمده فروشن . راست میگه مثلا دات کام بازی کپی بدون کاور و هیچی میده 10 هزار تومان حالا این که اورجیناله قیمتش خوبه . من که خودم حال ندارم برم توپ خونه میرم پیکسل همون 8 هزار تومان رو میدم خیالم راحت تره اگر مشکلی هم داشته باشه برام تعویض میکنه راستش چند بار رفتم توپ خونه حالم بهم خورد از حرف زدنشون.
به نظرم با 2 هزار تومن بیشتر آدم نمیمره. بالا خره همه این قیمت ها یه روز ثابت میشه.
راستی پیکسل گفت از این به بعد بازیهای free بصورت اورجینال میاد. بازم خوبه تو آرشیو بازیهامون میتونیم یه سری بازی خوشتیپ داشته باشین :biggrin1:

با سلام

میگم میشه یکم درمورد بازی assissin creed توضیح بدید.:confused: :confused: :confused: به نظر میرسه شبیه پرنس باشه و حتی خیلی بهتر از اون. :cheesygri :cheesygri :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or