بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

دوست عزیز میشه لطفا یه منبع واسه حرفت بزاری ؟؟
نکنه حدس زدی ؟؟ من که حدس میزنم دیگه نهایتا تا سال 2011 یا شایدم 2012 واسه X360 بازی بسازن البته همه چی بسگی به شرایط این کنسول و میزان محبوبیت و فروشش تا اون موقع داره ;)

منبع دقيقاً خاطرم نيست....يا تو همين بازيسنتر تو اخبار داغ کنسولها گفته شده
بود يا اين که تو بازی رايانه مجلهای قديمش خونده بودم..يادم نيست..ولی مطمئن
خونده بودم که نوشتم;)

منبع دقيقاً خاطرم نيست....يا تو همين بازيسنتر تو اخبار داغ کنسولها گفته شده
بود يا اين که تو بازی رايانه مجلهای قديمش خونده بودم..يادم نيست..ولی مطمئن
خونده بودم که نوشتم;)

آره ... آزه منم یه چیزایی داره یادم میاد ... فکر کنم تو اخبار داغ کنسول ها بود :confused: :-"

بچها من یه سوال داشتم ممکنیه یکمی مسخره بیاد اما اگه جواب بدید ممنون میشم .
یکی بهم گفت میشه کاری کرد که تو winning eleven X اسامی بازیکونها انگیسی بشه ایا فایل اپشنی یا برنامه ای داره که بریزیم روی هارد یا مموری 360 . همچین چیزی میشه اصلا یا نه؟

بچها من یه سوال داشتم ممکنیه یکمی مسخره بیاد اما اگه جواب بدید ممنون میشم .
یکی بهم گفت میشه کاری کرد که تو winning eleven X اسامی بازیکونها انگیسی بشه ایا فایل اپشنی یا برنامه ای داره که بریزیم روی هارد یا مموری 360 . همچین چیزی میشه اصلا یا نه؟

بله میشه برو تو منوی بازیکن سازی بعد یکی یکی اسامی انگلیسی کون من تو قبلی یا این کارو میگردم

بله میشه برو تو منوی بازیکن سازی بعد یکی یکی اسامی انگلیسی کون من تو قبلی یا این کارو میگردم

اینجوری که به درد نمی خوره باید یه راه حله اساسی داشته باشه اینو که خودمم می دونستم
Menu > Edit > Edit Player > Name Player
نه این راه حل به درد نمی خوره
کسی راه حله دیگه بلد نیست :confused::((

خیلی ممنون از لینکت.......
ولی عکساشو دیدم مخواستم ببینم اونهایی که بازی رو دارن از گرافیکش راضی هستن یا نه؟

dead rising يکی از بهترين بازيها از لهاظ گرافيک هست.....رنگ بندی بی نظير ، شفافيت بسيار بالا
که نمونش رو تو هيچ کدوم از بازيها نميتونی پيدا کنی....جزئيات بازيهم عالی کار شده

دسوتان يه درخواست داشتم!!!
تر و خدا دوستاني كه ديد ريسينگ رو تموم كردن!!!
اين چپتر 2ش رو براي من توضيح مي دن كه بايد چي كار كنم؟؟؟
تر و خدا هر كاري مي كنم رد نميشه!!!
بد جوري اذيت مي كنه!!!!
تر و خدا يكي برام توضيح بده بايد چي كار كنم ردش كنم ثواب داره به خدا!

کدوم مرحله؟image in the monitor یا rescue the doctor?
توی اولی باید موقع ساعتی که بهت گفته توی security room باشی بهت ماموریت میده دومی هم باید بری carlito رو بزنی
برای کشتنش هم دم یک ستون وایسا و بزن

سلام
این wining eleven x اعصاب منو خورد کرده همش جاپنی هست:mad: دستگاه من جی هست میتونم یه فوتبالی گیر بیارم که اینگیلیسی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه ام داشتم میخواستم بدونم این دد رایزینگ چه جور بازی هست همش باید زامبی بکشی و توی بازی هیچ موضوعی اتفاق نمیفته که بخوای به خاطرش بازیرو ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
این wining eleven x اعصاب منو خورد کرده همش جاپنی هست:mad: دستگاه من جی هست میتونم یه فوتبالی گیر بیارم که اینگیلیسی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه ام داشتم میخواستم بدونم این دد رایزینگ چه جور بازی هست همش باید زامبی بکشی و توی بازی هیچ موضوعی اتفاق نمیفته که بخوای به خاطرش بازیرو ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fifa انگلیسی هست میگن گرافیکشم روی 360 خیلی خوبه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or