پس من اشتباهي ديدم!نه الان عکس هایی هم از بورد 480 و خود 470 منتشر شده البته رسمی نیستند ولی به نظر واقعی هستند با این حال قرار هر دو کارت در 26 مارچ عرضه بشه و همین روز ها باید به صورت رسمی از کارت پرده برداری بشه توی CES که خبری نبود همه منتظر معرفی در Cebit بودن که به نظر باز هم خبری نشد :biggrin1:
نه دوست عزیز منظور من معرفی رسمی محصول بود با مشخصات و قیمت نهایی برای عرضه همون کاری که همیشه قبل از عرضه ی هر محصول میشه همین حالا هم توی Cebit گیگابایت یه کیس آورده نوشته 480 توی این هست! این که نشد معرفی کارت!پس من اشتباهي ديدم!
ولي توي CESكه يك نمايشي از اين كارتها در حال رندر تصاویری بر مبنای موتور دايركس11 نشان داده شد كه خيلي هم مبهم بودن ولي اينطور كه با اين تصاوير و چند تصويري كه قبلا از اين كارتهاي منتشر شده بود معلومه كه ظاهر همين هست.
سلام بر دوستان به خصوص رامين كه اين تاپيك رو زنده نگه داشت.:d
به دليل مشكلاتي برام مقدور نبود كه بيام و فعلا مشكلات حل شدن.
من چند وقت پيش خبري مبتني بر اينكه توليد كارت 480 متوقف شده خواندم و چون كار داشتم ديگه زياد دربندش نشدم. اينطوريه يا من اشتباه ديدم؟
سلام و درود بر عباس عزيز:biggrin1:
نه تو cebit 2010 تاييد شده عزيز اينم عكس هاي470 از pcb و coolers به صورت جدا
خوب كوتاهه نه؟مثل 5970 دراز نيست:d
نه دوست عزیز منظور من معرفی رسمی محصول بود با مشخصات و قیمت نهایی برای عرضه همون کاری که همیشه قبل از عرضه ی هر محصول میشه همین حالا هم توی Cebit گیگابایت یه کیس آورده نوشته 480 توی این هست! این که نشد معرفی کارت!
حدود 20 روز تا عرضه رسمی کارت مونده ولی هنوز هیچ مشخصات رسمی از کارت عرضه نشده
درود و صد بدرود:dسلام و درود بر عباس عزيز:biggrin1:
نه تو cebit 2010 تاييد شده عزيز اينم عكس هاي470 از pcb و coolers به صورت جدا
خوب كوتاهه نه؟مثل 5970 دراز نيست:d
احتمالا در اوايل سه ماهه دوم عرضه مي شه.بالاخره انویدیا کی می خواد این کارت های 470و480را عرضه کنه؟!
ATIتا الان سود نسبتا زیادی کرده! :cheesygri
سری5را عرضه کرده سال پیش2009.اما هنوز انویدیا معلوم نیست سرش با چی گرمه؟!:confused:
دقت کردی این عکسها با اون عکسهایی که صفحه قبل گذاشته متفاوته؟
نه اتفاقا دراز خوبه(برداشت بد نشه:biggrin1
اون هم 480 هست توی صفحه ی قبل چون کانکتور 6+8 برای 480 هست و 6+6 برای 470دقت کردی این عکسها با اون عکسهایی که صفحه قبل گذاشته متفاوته؟
نه اتفاقا دراز خوبه(برداشت بد نشه:biggrin1
وحيد جان عكسات تازه واسه من لود شد:biggrin1: اين عكسا جديد تره عكس pcb از470 هستش
درازي كه هميشه خوب نيست:biggrin1:كيس بلند و full tower ميخواد(ما پول ناريم:biggrin1
قيمتاش زيادي نجوميه من كه از فكرش حالا حالاها اومدم بيرون
480 در مقابل 5870
http://www.fudzilla.com/content/view/17953/1/
اون هم 480 هست توی صفحه ی قبل چون کانکتور 6+8 برای 480 هست و 6+6 برای 470
5970 از نوع 4 گیگ XFX رو ندیدی پس تا بفهمی دراز یعنی چی :biggrin1:
/Xl
بله مثل اينكه يكي از شركاي مهم انويديا باكسشو رونمايي كرد
EVGA كبير :biggrin1:
به سايز رم هاي GDDR5 دقت كنيد
لینک عکسات که خرابه منتها چون من دیدم عکسو نظرم رو بگم بی تاثیر از لینکات :cheesygri
نظرم: