بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

موقعی که نت ها قطع بود گوگل وصل شد با متود mhr سایت youtube با سرعت بالا بقیه سایت ها با سرعت خیلی کم وصل شدن مثلا تلگرام بزور آپدیت میشد
بعد از چندهفته متود SNI-Spoofing با سرعت موشک
همین العانم تمامی فیلترشکن ها حتی فیلترشکن های پولی مشکل دارن متود SNI-Spoofing اصلا کم نمیاره با سرعت عالی همچی را باز میکنه
مشکلی که داره فقط روی pc قابل استفاده هست

فقط خواهشی که نه من همه دارن به هیچ عنوان پول بابت فیلترشکن و سیم کارت پرو ندین هردوجماعت دزدن
روزهای اول هرگیگ تا 1 میلیون هم میفروختن

یک سرچ ساده توی نت همچی را براتون میاره راحت ازش استفاده کنید

همین العانم تمامی فیلترشکن ها حتی فیلترشکن های پولی مشکل دارن متود SNI-Spoofing اصلا کم نمیاره با سرعت عالی همچی را باز میکنه
البته راحت میشه شیر کرد که همه خانواده هم استفاده کنن.

من صبح بیدار میشدم شیر میکردم بعد آخر شب که میخواستم بخوابم کرکره رو میدادم پایین بقیه هم از دنیا قطع میشدن ;))

دوستان شما با گیر آپ بوستر میتونید کانکت بشید؟
من امروز اشتراکش رو گرفتم هر کاری میکنم نمیتونم شیر کنمش روی PS5 و کنسول به نت کانکت نمیشه.
من استفاده میکنم مشکلی نیست تنظیمات رو دقت کن ببین درست وارد کرده باشی

من استفاده میکنم مشکلی نیست تنظیمات رو دقت کن ببین درست وارد کرده باشی
من هر کاری میکنم نمیشه. درست وارد کردمشون، یه بار با سرور روسیه کانکت شد برای چند لحظه اما وارد ARC Raiders نتونستم بشم.
شما واسه رفع تحریم استفاده میکنی یا صرفا به عنوان کاهش پینگ و پکت؟

من هر کاری میکنم نمیشه. درست وارد کردمشون، یه بار با سرور روسیه کانکت شد برای چند لحظه اما وارد ARC Raiders نتونستم بشم.
شما واسه رفع تحریم استفاده میکنی یا صرفا به عنوان کاهش پینگ و پکت؟
هر دو مورد ، دو سه روز صبر کن شاید به خاطر وضعیت نت باشه ، از کنترل پنل قسمت نتورک یه بررسی کن ببین تنظیمات دیفالت تغییری نکرده باشه

• Like
Reactions: rosoneri9
موقعی که نت ها قطع بود گوگل وصل شد با متود mhr سایت youtube با سرعت بالا بقیه سایت ها با سرعت خیلی کم وصل شدن مثلا تلگرام بزور آپدیت میشد
بعد از چندهفته متود SNI-Spoofing با سرعت موشک
فقط خواهشی که نه من همه دارن به هیچ عنوان پول بابت فیلترشکن و سیم کارت پرو ندین هردوجماعت دزدن
روزهای اول هرگیگ تا 1 میلیون هم میفروختن

یک سرچ ساده توی نت همچی را براتون میاره راحت ازش استفاده کنید
کار میکنه این روش؟
من امتحان کردم خطا میده.

من سه ماهه آسیاتک رو گرفتم ۱.۴۰۰. الان میبینم فقط یک ماهه ۷۵۰ تومن شده.:|
---
بچه ها جدا چطور توی این اوضاع وضع اقتصادی خودتون رو مدیریت می کنید.
من قید خیلی چیزا رو زدم واقعا
عملا تقریحاتم از بین رفته
فعلا survival مود هستیم

در مورد نت هم اسیاتک رو بریز دور اگر میتونی مخابرات بگیر ارزون تره

من سه ماهه آسیاتک رو گرفتم ۱.۴۰۰. الان میبینم فقط یک ماهه ۷۵۰ تومن شده.:|
---
بچه ها جدا چطور توی این اوضاع وضع اقتصادی خودتون رو مدیریت می کنید.
خیلی سادست
خودمونو میزنیم به ک خولی
من 11 خرداد پارسال فیبر گرفتم ماهی 400 گیگ
حدود 1600-2000 گیگش کلا ایترنت قطع بود
-3 روز دیگه باید کلی پول بدم برای همچین نتی که به هیچ جا وصل نیست

رو بعضی از اینترنتها وصله نه همه اش

برای من رو مخابرات وصله ولی شاتل قطعه
من کانفیگ هایی که داشتم ازش تو وی تو ری پینگ میگرفتم ولی وصل نمیشد . تو این روش بالایی هم بعد ریختن کانفیگ ها تو برنامه پیغام میداد که آی پی و هندشیک خطا میده.
تو گیت هاب روشش بود شاید من اصلا درست نرفتم.

• Like
Reactions: Arima Kishou
من کانفیگ هایی که داشتم ازش تو وی تو ری پینگ میگرفتم ولی وصل نمیشد . تو این روش بالایی هم بعد ریختن کانفیگ ها تو برنامه پیغام میداد که آی پی و هندشیک خطا میده.
تو گیت هاب روشش بود شاید من اصلا درست نرفتم.
کار خاصی نمیخواد بکنی. فقط برنامه رو باز میکنی و میزنی رو استارت، بعد کانفیگها رو میریزی داخل وی تو ری(آخرین ورژن باشه بهتره) و پینگ میگیری و هرکدوم پینگ داد وصل میشه.البته میگم رو اکثر اینترنتها قطع شده.

البته کانفیگها هم باید همونایی باشه که همراه برنامه هست نه هر چی که خودت از قبل داشتی

• Like
Reactions: Augustus and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or