Noting دلم واست تنگ شده بودیاران freegate نسخهی ویندوز یوتیوب را بالا می آورد اما تلگرام خیر. تست شده با ایرانسل.
من نیز قلبم برای شما تنگ شده بود اما این را نمی دانستمNoting دلم واست تنگ شده بود
-----
دوستان چرا اشتراک نامحدود ماهانه نمیخرین خب ؟![]()
اشتراک نامحدود ماهیانه منظورتون چیه ؟Noting دلم واست تنگ شده بود
-----
دوستان چرا اشتراک نامحدود ماهانه نمیخرین خب ؟![]()
همین وی پی N های اشتراک دار ماهیانه دیگه مثه surfشارک و اینچیزااشتراک نامحدود ماهیانه منظورتون چیه ؟
اکسپرس شاتل/ همراه اول کار نمیکنههمین وی پی N های اشتراک دار ماهیانه دیگه مثه surfشارک و اینچیزا![]()
فکر کنم داریم از غار میایم بیرون.من ایرانسل هستم هر کاری میکنم ساین این نمیشه نه تو بت نت نه تو خود بازی . البته از قبل دی ماه هم همین مشکل بود چون از اون سمت به نظر میرسه تحریمه.من پنجشنبه به مبین نت برای پکت لاس گفتم امروز یه کارایی کردن کمتر شده، دو سه مچ اورواچ زدم با بدبختیفکر کنم داریم از غار میایم بیرون.
P.S: طرف خارجیه dps برمیداره از من که پینگم ۲۰۰ بود و پکت لاس قاطیش بود کمتر میزنه، چجور اروپایی انقدر تو گیم بی استعداد هستن باید روش تحقیق بشه واقعا.
با هیچی غیر از گیر آپ نمیشه، یعنی من زمین و زمان رو بهم ریختم برای بتل نت نشد، فقط گیر آپ، اونم وقتی به هر سروری وصل شدی ( قاعدتا باید روسیه و اروپا بزنی فقط ) باید بزنی رو node فقط با نود های routing ساین میکنه با نود های Process وصل نمیشه اینو در نظر داشته باشید.من ایرانسل هستم هر کاری میکنم ساین این نمیشه نه تو بت نت نه تو خود بازی . البته از قبل دی ماه هم همین مشکل بود چون از اون سمت به نظر میرسه تحریمه.
چجوری شما وصل میشید ؟
من از گاد پینگ قبل دی استفاده میکردم که قیمتش هم معقول بود الان این گیر آپ قیمتش بالاست برای اشتراک یک ماهه.با هیچی غیر از گیر آپ نمیشه، یعنی من زمین و زمان رو بهم ریختم برای بتل نت نشد، فقط گیر آپ، اونم وقتی به هر سروری وصل شدی ( قاعدتا باید روسیه و اروپا بزنی فقط ) باید بزنی رو node فقط با نود های routing ساین میکنه با نود های Process وصل نمیشه اینو در نظر داشته باشید.
اینترنت ثابت با dns های پولیاصلا بازی های آنلاین در دسترس هستن ؟ مثلا روی ps5 میتونید آنلاین بازی کنید؟
من فیبر مخابرات دارم ، dns سرویس نقره ای شکن هم خریدم ولی به سرورهای call of duty bo7 وصل نمیشه ! تو مرحله login to online service میمونه!اینترنت ثابت با dns های پولی