بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من فیبر مخابرات دارم ، dns سرویس نقره ای شکن هم خریدم ولی به سرورهای call of duty bo7 وصل نمیشه ! تو مرحله login to online service میمونه!
شکن فقط بدرد لاگین میخوره که اونم الان بدون dns انجام میشه و عملا دیگه به هیچ دردی نمیخوره فقط پول الکی هست هزینه کردن براش

شکن فقط بدرد لاگین میخوره که اونم الان بدون dns انجام میشه و عملا دیگه به هیچ دردی نمیخوره فقط پول الکی هست هزینه کردن براش
دقیقا ! شکن اصلا به درد نمیخوره ! ما هم برای ۱ ساعت گیم آنلاین داریم به هر دری می‌زنیم ! چون روی کنسول هم فقط dns جواب میده ! خدا لعنت کنه باعث و بانی شو که قبل سال حتی ۱ بار هم dns عوض نمی‌کردم روی کنسول ! همیشه opendns گذاشته بودم و بدون هیچ مشکلی call of duty bo7 بازی می‌کردم ! الان حتی IP opendns نمیشه پینگ کرد ! 208.67.222.222 کلا timeout هستش!

این adsl شاتل ارزش داره ادم بگیره ؟ حجم هاش چرا اینقدر کمه ؟
بیشترین حجم ماهیانه ای که داره سرعت 16 مگ 410 گیگه که میشه 820 تومن.در کل گرونترین اینترنت ثابت فکر کنم همین شاتله

اگه اینترنت مثل قبل بشه و برای بازی بخوای ارزش داره.دیگه یادته که التیمیت شما dns میزدید ولی من با شاتل احتیاج نداشتم

• Like
Reactions: ultimate team 2
اشلی اومده میگه حق نام دیگر خداست و ما اینترنت که حق مردم است رو به آن ها برگردوندیم. =P~
ولی مثل اینکه فقط یک انگشت شصت حضرت حق رو به ما دادن واسه اینکه از بقیه حضرت حق استفاده ای ببریم باید بالای 1 تومن پول کانفیگ بدیم تا بقیه حضرت حق نمایان شه و استفاده کنیم.

View attachment 407709

خب وضع نت روز به روز داره بهتر میشه. 2 3 تا از دیتا سنتر ها اختلالشون رفع یا کاهش پیدا کرده. انتظار میره تا آخر این هفته کامل اختلال ها بر طرف شه.
ما که چیز دیگه ای داریم میبینیم.
هر گردو شکنی دیشب وصل بود الان وصل نیست سرعت هم که مولایی تر خورده توش. استیم هم بالا نمیاد.
نت مخابرات هم که با زمان قطعی هیچ فرقی نداره فقط بازی سنتر رو بالا میاره.
فقط مبین نت یذره وصل میشه ولی سرعتش ****

• Like
Reactions: Jaw
View attachment 407709

خب وضع نت روز به روز داره بهتر میشه. 2 3 تا از دیتا سنتر ها اختلالشون رفع یا کاهش پیدا کرده. انتظار میره تا آخر این هفته کامل اختلال ها بر طرف شه.
خبر فیک نذارید لطفا افتضاحه وضع نت همش نوسانه گیم که پکت لاست از سر کول این نت بالا پایین میره...

• Smile
Reactions: capitan milan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or