بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همون روز اول اینو گفتن امیدوارم نت مثل قبل شه فعلا الافیم

دکتر احسان چیت ساز در گفت و گو با خبرنگار سیتنا، اظهار کرد: تا دقایقی دیگر اولین دسترسی ها به اینترنت بین الملل ایجاد می شود و رفته رفته مرم شاهد بازگشایی تدریجی اینترنت خواهند بود و تا 24 ساعت دیگر همه مردم به اینترنت بین الملل متصل می شوند.
همچنین بر اساس اعلام یک منبع مطلع، برخی سرویس‌ها و پیام‌رسان‌های بین‌المللی نیز به‌تدریج و در چارچوب فازهای بعدی بازگشایی شبکه، در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت و در فاز اول بازگشایی قرار ندارند.

همین geph رو گوشی با ایرانسل وصل میشه برای من

اکستنشن کروم veepn هم خوبه برای ویندوز.با همه اینترنتها هم کار میکنه(اونایی که تست کردم)
این اکستشن که میگید روی کروم کار میکنه ولی محدودیت سه روزه داره ظاهرا و بعدش با کردیت کارت باید شارژش کنیم . درسته یا میشه کاریش کرد ؟

یه قندشکنه که فعلا رو همه چی وصله.فقط پلن مجانیش سرعتش کمه که البته برای تلگرام و اینستاگرام اوکیه
نسخه ویندوز اگه داره لطفا برای من بفرستید در پیام خصوصی

این اکستشن که میگید روی کروم کار میکنه ولی محدودیت سه روزه داره ظاهرا و بعدش با کردیت کارت باید شارژش کنیم . درسته یا میشه کاریش کرد ؟

نسخه ویندوز اگه داره لطفا برای من بفرستید در پیام خصوصی
نه بابا چند ساله دارم ازش مجانی استفاده میکنم رو کروم.اصلا کاری نداره.فقط سرورهاش چندتا بیشتر نیست که اونم مهم نیست چون هلند همیشه وصل میشه

نسخه ویندوز هم داره ولی اون رو باید حتما اکانت بخری فکر کنم و رایگان کار نمیکنه.فقط اسکتنشنش همینطوری بدون محدودیته

من برنامه گیر آپ گرفتم سه تا برنامه فری داره ناکارا و فرگ پانک و where نمیدونم چیچی میتس :D اکانت تریال که نداد بهم ولی این سه تا که فری هست هیچ کدومش وصل نشد.
این یعنی قاعدتا اگه اشتراکش هم بخرم فایده نداره درسته؟
من یه چیزی میخوام برای اورواچ و فورت نایت، یعنی در واقع بتل نت و اپیک گیمز، کسی اگه سراغ داره راهنمایی کنه ممنون میشم.

با اونم هم نمیشه چون فقط کروم رو تونل میکنه نه کل سیستم یا idm رو
نه اینطور نیست بعضی سایت ها رو اجازه میده با idm ویدئو دانلود کنی اونم با سرعت بالا ولی یوتیوب رو اصلا نمیشه دانلود کرد فقط میشه تماشا کرد

سلام دوستان
من بعد سه ماه های وب گرفتم برا خونه
الان میتونم سایت های داخلی برم و اینا منتها از هیچ جا دانلود نمیتونم بکنم...نه دانلودها نه soft98 و ...
چیه مشکل به نظرتون؟ ولی با ایرانسل اوکیه:/

این Geph خیلی طول می‌کشه رو تلگرام کانکت بشه؟
کدوم گزینه اش رو بزنیم btw ؟
Isp blocks v#pn یا گزینه دوم که میگه بلاک نمیکنه
معمولا 30-40 ثانیه کانکت شدنش بیشتر طول نمیکشه معمولا.بستگی به اینترنتت داره مثلا ظهر بیرون بودم میخواستم یوتیوب گوش کنم با همراه اول سریع کانکت شد ولی عصر چند دقیقه طول کشید.

اون گزینه اول رو بزن که زده مخصوص چین و ایران.

• Like
Reactions: DoomedToKill

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or