بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب 5G ایرانسلم وصل شد مبارکه :دی یه لحظه دیدم داره 40 مگ سرعت میده بهم تعجب کردم با dns بعیده همچین داستانی که اولین سایت ـی که برای تست باز کردم و بالا اومد فروم خودمون بود.
ایشالا بمونه همین شکلی بچه ها بیان همه در این لحظه 65 نفر از کاربرا موفق شدن آنلاین بشن :دی

Screenshot 2026-05-26 201834.png Screenshot 2026-05-26 202728.png

اکسپرس کانکت نمیشه اصلا (فیبر مخابرات) قبلا عالی بود
و رایگانا الان تقریبا هرچی داشتم هم کار نمیکنن

اومدم اینجا دیدم دوستان اسم warp اوردن که اصلا نمیدونستم چیه خوشبختانه جواب داد دمتون گرم . ولی نکته عجیبی داره که اپ یوتوب و پلی استور رو اصلا باز نمیکنه، کش هر دو هم پاک کردم فایده نداشت واقعا عجیبه واسم دلیلش چون باقی کارا رو عالی انجام میده

اکسپرس کانکت نمیشه اصلا (فیبر مخابرات) قبلا عالی بود
و رایگانا الان تقریبا هرچی داشتم هم کار نمیکنن

اومدم اینجا دیدم دوستان اسم warp اوردن که اصلا نمیدونستم چیه خوشبختانه جواب داد دمتون گرم . ولی نکته عجیبی داره که اپ یوتوب و پلی استور رو اصلا باز نمیکنه، کش هر دو هم پاک کردم فایده نداشت واقعا عجیبه واسم دلیلش چون باقی کارا رو عالی انجام میده
داداش از کجا دانلود گردی برنامه اش رو گوگل پلی فیلتره نمیشه دانلود کرد کلافه شدم

مبارک باشه دوستان خداروشکر میکنم می‌بینمتون حتی با شانفنیگم میومدم اینجا مرده بود بدون شما صفایی نداشت
پ ن:ادمین جان صاحب این فروم برادر یکاری کن این فروم بیفته روی دامنه ایران که بتونیم در ارتباط باشیم اگر خدایی نکرده باز از این وضعیت پیش اومد بیایم اینجا بدون اینکه فیلتر بشه اینجا مثل پناهگاه برای روانمونه برای بعضیا!

داداش از کجا دانلود گردی برنامه اش رو گوگل پلی فیلتره نمیشه دانلود کرد کلافه شدم
۱ گیگ کانفیگ داشتم با اون کانکت شدم بعدش؛
تو گوگل سرچ کردم، لینک اپ استور اونجا اومد زدم اومد (مستقیم از اپ استور پیام میده که در ریجن شما موجود نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• vhd
  • ravi
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or