hamid_barca
Loyal Member
آره پلی استور رو بستن.من قبلا داشتمشاز کجا میشه گرفتش من کلا وای فای ایرانسلم گوگل استور برام بالا نمیاد
آره پلی استور رو بستن.من قبلا داشتمشاز کجا میشه گرفتش من کلا وای فای ایرانسلم گوگل استور برام بالا نمیاد
این اکستشن که میگید روی کروم کار میکنه ولی محدودیت سه روزه داره ظاهرا و بعدش با کردیت کارت باید شارژش کنیم . درسته یا میشه کاریش کرد ؟همین geph رو گوشی با ایرانسل وصل میشه برای من
اکستنشن کروم veepn هم خوبه برای ویندوز.با همه اینترنتها هم کار میکنه(اونایی که تست کردم)
نسخه ویندوز اگه داره لطفا برای من بفرستید در پیام خصوصییه قندشکنه که فعلا رو همه چی وصله.فقط پلن مجانیش سرعتش کمه که البته برای تلگرام و اینستاگرام اوکیه
برای دانلود همون cloudflare از همه بهتره .یه دی ان اسی چیزی هم بگید بشه بازی رو پی اس ۵ دانلود کرد![]()
با اونم هم نمیشه چون فقط کروم رو تونل میکنه نه کل سیستم یا idm رواین veepn افزونه ی fire fox نداره ؟ با کروم نمیشه از یوتیوب با idm دانلود کرد
نه بابا چند ساله دارم ازش مجانی استفاده میکنم رو کروم.اصلا کاری نداره.فقط سرورهاش چندتا بیشتر نیست که اونم مهم نیست چون هلند همیشه وصل میشهاین اکستشن که میگید روی کروم کار میکنه ولی محدودیت سه روزه داره ظاهرا و بعدش با کردیت کارت باید شارژش کنیم . درسته یا میشه کاریش کرد ؟
نسخه ویندوز اگه داره لطفا برای من بفرستید در پیام خصوصی
نه اینطور نیست بعضی سایت ها رو اجازه میده با idm ویدئو دانلود کنی اونم با سرعت بالا ولی یوتیوب رو اصلا نمیشه دانلود کرد فقط میشه تماشا کردبا اونم هم نمیشه چون فقط کروم رو تونل میکنه نه کل سیستم یا idm رو
معمولا 30-40 ثانیه کانکت شدنش بیشتر طول نمیکشه معمولا.بستگی به اینترنتت داره مثلا ظهر بیرون بودم میخواستم یوتیوب گوش کنم با همراه اول سریع کانکت شد ولی عصر چند دقیقه طول کشید.این Geph خیلی طول میکشه رو تلگرام کانکت بشه؟
کدوم گزینه اش رو بزنیم btw ؟
Isp blocks v#pn یا گزینه دوم که میگه بلاک نمیکنه