barney stinson
کاربر سایت
کارت وایرلس خیلی از لپ تاپ ها قابل تعویضندوستان من یه سوال داشتم
من مودمم 5ghz داره و 2.4ghz
لپتاپم یکم قدیمیه فقط 2.4 رو پیدا میکنه
ولی خوب روی حالت 2.4 سرعتم کمه
و وقتی به 5ghz وصل میشم سرعت عالیه
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ برم وایفای اکسترنال بگیرم براش ؟
این الان سرعت 2.4ghz عه البته روی گوشی جفتش رو تست گرفتم
View attachment 401089
اینم سرعت 5ghz میشه
View attachment 401090
دقیقاکارت وایرلس خیلی از لپ تاپ ها قابل تعویضن
ببین به چه رابطی وصل میشه (مثلا m.2 2230 یا... )، شاید بتونی بدون دردسر اضافه اونو عوض کنی فقط
مبارکهمن مبین نت رو خریدم ولی تا برسه اینجا طول میکشه
فدات داداشمبارکه
سیمکارت ۳۶۰ گرفتی ؟
هر وقت رسید اولین کار قفل دکل بزن و رومینگ کن روی همراه اول
خودم درحال حاظر ایرانسل استفاده میکنم و از سرعت و پینگش خیلی راضیام. اما از امشب ساعت ۱۲ به بعد سیمکارت مبین نت ۳۶۰ میندازم تو مودم. مبین نت از نظر پینگ و پایداری خیلی بهتر از ایرانسل هست. فقط حیف که تو تهران محدودیت سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره
همه شرکتها که خدمات TD-LTE ارائه میدن با ایرانسل یا مبیننت قرارداد دارن و از دکلهای این دو شرکت استفاده میکنن و بعضیهاشون محدودیت سرعت رو برداشتن. اما از نظر کیفیت. خدمات. پشتیبانی و تعرفهها خود شرکتهای اصلی ایرانسل و مبیننت بهتر هستنفدات داداش
آره از همون سایتی که معرفی کردی مدارکم رو دادم و سیمکارتم 360
مودم هم هواوی B636
متاسفانه زاهدان اینجوریه دیگه، خصوصا جمعه ها ! ولی الان حدود 10 روز شد واقعا افتضاح شده - قطعی هم خیلی داره
راستی واسه این محدودیتی که میذارن، من یه شرکت دیدم نت مخصوص گیم میداد
(تک نت) بعد نوشته بود تا 80 مگ ! البته نظرات منفی در مورد شرکتش زیاده ولی نمیدونم چطور یه شرکت میتونه این کارو بکنه بقیه نه!
البته آسیا تک هم اگه دقیق خاطرم باشه تا 80 مگ زده بود... همین سرویسی که الان ایرانسل داره تا 40 محدودیت میذاره رو دو برابر دارن میدن!
خیلی خفنه! اون مودم عمانتل رو تو دیوار زاهدان دیدم اتفاقا ولی گفتم از خود همین سایت که معرفی کردی هواوی بخرم باز مشکلی چیزی بود بشه پیگیری کرد!این تست سرعت مبیننت در مشهد هست

مبین نت خودش زیر مجموعه همراه اول است و هیچ اپراتوری از دکل مبین نت استفاده نمیکنه !همه شرکتها که خدمات TD-LTE ارائه میدن با ایرانسل یا مبیننت قرارداد دارن و از دکلهای این دو شرکت استفاده میکنن و بعضیهاشون محدودیت سرعت رو برداشتن. اما از نظر کیفیت. خدمات. پشتیبانی و تعرفهها خود شرکتهای اصلی ایرانسل و مبیننت بهتر هستن
همین سیمکارت ۳۶۰ مبیننت هم در بعضی از شهرها و منطقهها محدودیت سرعت نداره و سرعت تا ۳۰۰-۴۰۰ مگ هم میرسته
شهرهایی که من دیدم و اطلاع دارم مبیننت محدودیت سرعت نداره: مشهد. کرج. بوشهر. ساری. شیراز هستن