بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من یه سوال داشتم
من مودمم 5ghz داره و 2.4ghz
لپتاپم یکم قدیمیه فقط 2.4 رو پیدا می‌کنه
ولی خوب روی حالت 2.4 سرعتم کمه
و وقتی به 5ghz وصل میشم سرعت عالیه
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ برم وای‌فای اکسترنال بگیرم براش ؟

این الان سرعت 2.4ghz عه البته روی گوشی جفتش رو تست گرفتم

IMG_20251118_232853_597.jpg

اینم سرعت 5ghz میشه

IMG_20251118_232854_343.jpg

• Like
Reactions: mallo
دوستان من یه سوال داشتم
من مودمم 5ghz داره و 2.4ghz
لپتاپم یکم قدیمیه فقط 2.4 رو پیدا می‌کنه
ولی خوب روی حالت 2.4 سرعتم کمه
و وقتی به 5ghz وصل میشم سرعت عالیه
به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ برم وای‌فای اکسترنال بگیرم براش ؟

این الان سرعت 2.4ghz عه البته روی گوشی جفتش رو تست گرفتم

View attachment 401089

اینم سرعت 5ghz میشه

View attachment 401090
کارت وایرلس خیلی از لپ تاپ ها قابل تعویضن
ببین به چه رابطی وصل میشه (مثلا m.2 2230 یا... )، شاید بتونی بدون دردسر اضافه اونو عوض کنی فقط

کارت وایرلس خیلی از لپ تاپ ها قابل تعویضن
ببین به چه رابطی وصل میشه (مثلا m.2 2230 یا... )، شاید بتونی بدون دردسر اضافه اونو عوض کنی فقط
دقیقا
به ذهن خودم نرسیده بود حتما امروز چک میکنم ببینم چطوریه قبلاً یادمه باز کردم خمیر سیلیکون عوض کردم دیدم که عوض میشه راحت

• Like
Reactions: mohsen_mzh
من مبین نت رو خریدم ولی تا برسه اینجا طول میکشه
مبارکه
سیمکارت ۳۶۰ گرفتی ؟
هر وقت رسید اولین کار قفل دکل بزن و رومینگ کن روی همراه اول
خودم درحال حاظر ایرانسل استفاده میکنم و از سرعت و پینگش خیلی راضی‌ام. اما از امشب ساعت ۱۲ به بعد سیمکارت مبین نت ۳۶۰ میندازم تو مودم. مبین نت از نظر پینگ و پایداری خیلی بهتر از ایرانسل هست. فقط حیف که تو تهران محدودیت سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره

آخرین ویرایش:
  • Love
  • Like
Reactions: PsychoX and yas67
مبارکه
سیمکارت ۳۶۰ گرفتی ؟
هر وقت رسید اولین کار قفل دکل بزن و رومینگ کن روی همراه اول
خودم درحال حاظر ایرانسل استفاده میکنم و از سرعت و پینگش خیلی راضی‌ام. اما از امشب ساعت ۱۲ به بعد سیمکارت مبین نت ۳۶۰ میندازم تو مودم. مبین نت از نظر پینگ و پایداری خیلی بهتر از ایرانسل هست. فقط حیف که تو تهران محدودیت سرعت ۴۰ مگ دانلود و ۴ مگ آپلود داره
فدات داداش
آره از همون سایتی که معرفی کردی مدارکم رو دادم و سیمکارتم 360
مودم هم هواوی B636

متاسفانه زاهدان اینجوریه دیگه، خصوصا جمعه ها ! ولی الان حدود 10 روز شد واقعا افتضاح شده - قطعی هم خیلی داره

راستی واسه این محدودیتی که میذارن، من یه شرکت دیدم نت مخصوص گیم میداد
(تک نت) بعد نوشته بود تا 80 مگ ! البته نظرات منفی در مورد شرکتش زیاده ولی نمیدونم چطور یه شرکت میتونه این کارو بکنه بقیه نه!
البته آسیا تک هم اگه دقیق خاطرم باشه تا 80 مگ زده بود... همین سرویسی که الان ایرانسل داره تا 40 محدودیت میذاره رو دو برابر دارن میدن!

• Love
Reactions: iMahmoud
فدات داداش
آره از همون سایتی که معرفی کردی مدارکم رو دادم و سیمکارتم 360
مودم هم هواوی B636

متاسفانه زاهدان اینجوریه دیگه، خصوصا جمعه ها ! ولی الان حدود 10 روز شد واقعا افتضاح شده - قطعی هم خیلی داره

راستی واسه این محدودیتی که میذارن، من یه شرکت دیدم نت مخصوص گیم میداد
(تک نت) بعد نوشته بود تا 80 مگ ! البته نظرات منفی در مورد شرکتش زیاده ولی نمیدونم چطور یه شرکت میتونه این کارو بکنه بقیه نه!
البته آسیا تک هم اگه دقیق خاطرم باشه تا 80 مگ زده بود... همین سرویسی که الان ایرانسل داره تا 40 محدودیت میذاره رو دو برابر دارن میدن!
همه شرکت‌ها که خدمات TD-LTE ارائه میدن با ایرانسل یا مبین‌نت قرارداد دارن و از دکل‌های این دو شرکت استفاده میکنن و بعضی‌هاشون محدودیت سرعت رو برداشتن. اما از نظر کیفیت. خدمات. پشتیبانی و تعرفه‌ها خود شرکتهای اصلی ایرانسل و مبین‌نت بهتر هستن
همین سیمکارت ۳۶۰ مبین‌نت هم در بعضی از شهرها و منطقه‌ها محدودیت سرعت نداره و سرعت تا ۳۰۰-۴۰۰ مگ هم میرسته
شهرهایی که من دیدم و اطلاع دارم مبین‌نت محدودیت سرعت نداره: مشهد. کرج. بوشهر. ساری. شیراز هستن

• Like
Reactions: yas67
این تست سرعت مبین‌نت در مشهد هست
خیلی خفنه! اون مودم عمانتل رو تو دیوار زاهدان دیدم اتفاقا ولی گفتم از خود همین سایت که معرفی کردی هواوی بخرم باز مشکلی چیزی بود بشه پیگیری کرد!
امیدوارم مودمش خوب باشه... ولی محمود جان اینا صرفا عدد نیستن؟! آخه من دو سه روز قبل یه تست سرعت گرفتم با همین ایرانسل
یه چیزی نشونم داد که واقعا این نبود در حقیقت :-??
البته جز پینگش که زده 127 !

الانم یه تست گرفتم اونم میذارم
در اصل فکر کنم همین درسته
البته جز پینگش که زده 41 :D

Attachments

• Screenshot 2025-11-18 at 11-27-47 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png
    Screenshot 2025-11-18 at 11-27-47 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png
    62.4 KB · مشاهده: 6
  • Screenshot 2025-11-22 at 11-02-46 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png
    Screenshot 2025-11-22 at 11-02-46 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png
    50.3 KB · مشاهده: 9
  • Like
Reactions: iMahmoud
همه شرکت‌ها که خدمات TD-LTE ارائه میدن با ایرانسل یا مبین‌نت قرارداد دارن و از دکل‌های این دو شرکت استفاده میکنن و بعضی‌هاشون محدودیت سرعت رو برداشتن. اما از نظر کیفیت. خدمات. پشتیبانی و تعرفه‌ها خود شرکتهای اصلی ایرانسل و مبین‌نت بهتر هستن
همین سیمکارت ۳۶۰ مبین‌نت هم در بعضی از شهرها و منطقه‌ها محدودیت سرعت نداره و سرعت تا ۳۰۰-۴۰۰ مگ هم میرسته
شهرهایی که من دیدم و اطلاع دارم مبین‌نت محدودیت سرعت نداره: مشهد. کرج. بوشهر. ساری. شیراز هستن
مبین نت خودش زیر مجموعه همراه اول است و هیچ اپراتوری از دکل مبین نت استفاده نمیکنه !
اون سیمکارت 360 هم اصلا TD نیست FD همون فورجی معمولی همراه اول و از خود همراه اولم بدتر ، مبین نت رومینگ اینترنتشو هنوز به IPV6 ارتقاء نداده ،TD LTE مبین نت اکثر شهرها رو پوشش دهی نداره و سیمکارت 360 میده
90% اپراتورا وصلن به ایرانسل و با اسم اینترنت TD همون اینترنت معممولی FD 4G میفروشن مثل اسیاتک
تهران و کرج کلی شرکت خصوصی دارن تخصصی رو TD کار میکنن مثل رسپـینا که کیفیت خیلی بهتری دارن بازم دلیل منطقی نداره برید سمت مبین نت
نمیدونم چجوری میگی مبین نت پشتیبانی بهتری داره وقتی واسه یه تیکت یه هفته طول میکشه جواب بدن و در نهایت کاریم نمیکنن چون باید ارجاع بدن به همراه اول اونا هم عملا چیزی به اسم پشتیبانی ندارن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
همه چیــز سرعت و پینگ نیست ، وضعیت جیــتر و پکت لاست مهمتر که همیشه روی همراه اول و مبین پکت لاست هست

آخرین ویرایش:
#گزارش از IRFC
Screenshot 2025-11-22 181730.png
رفتار GFW در ۲ هفتهٔ اخیر دچار تغییرات بسیار جدی و نگران‌کننده‌ای شده، که مهمترین تحول مربوط به نحوهٔ واکنش DPI به اتصال‌های TCP هست.
همونطور که می‌دونیم، یک ارتباط TCP شامل مرحلهٔ هندشیک و بخش keep-alive هست، اما حالا فایروال در همون لحظهٔ آغاز اتصال، SNI رو بررسی می‌کنه، اون رو با گواهی واقعی تطبیق میده و حتی IP رو ریورس می‌کنه تا دوباره به دامنهٔ مربوطه برسه. هرگونه عدم تطابق بین SNI و آی‌پی موجود در کش و فهرست سفید باعث میشه اتصال فوراً ریست و قطع بشه.
اگر تطابق وجود داشته باشه اما IP در فهرست خاکستری باشه و همون SNI هم در لیست مسدود باشه، اتصال پس از چند پکت از بین میره. کافیه کوچک‌ترین ترفند یا رفتار غیرعادی در هندشیک TLS تشخیص داده بشه (مثلاً SNI جعلی یا افزونه‌های عجیب) تا فایروال به‌طور فعال اتصال رو ریست کنه.

این فهرست خاکستری هر چندوقت یک‌بار به‌طور کامل پاک میشه، و همین باعث میشه اتصال‌های طولانی مثل تماس‌های تلگرام یا کانفیگ‌های CDN V2Ray به‌طور همزمان از کار بیفتن؛ اتفاقی که معمولاً بین ساعت ۶ عصر تا نیمه‌شب به‌وضوح دیده میشه.

در این مدت، DoH برای همهٔ ارائه‌دهندگان رایج مثل Cloudflare، Google و Quad9 بسته شده. روش‌های قدیمی مبتنی بر قطعه‌بندی پکت‌ها هم تقریباً بی‌اثر شدن و نیازمند زمان و تلاش بیشتر هستن. از طرف UDP هم وضعیت بهتر نیست؛ فایروال اگر بتونه هندشیک رو تشخیص بده، پس از چند ثانیه مسیر رو‌ می‌بنده؛ که پروتکل‌هایی مانند QUIC و WireGuard بیشترین ضربه رو‌ تجربه کردن.

اگر Warp درحال تلاش برای اتصال باشه، فایروال یا اجازهٔ شکل‌گیری هندشیک رو نمیده یا الگوی رفتاری ارتباط رو شناسایی و اتصال به سرور مقصد رو‌ فوراً متوقف می‌کنه. در مورد QUIC رویکرد مشابهی وجود داره و حساسیت به رنج‌های Warp در هر دو نسخهٔ IPv4 و IPv6 بسیار بالاست؛ بنابراین اتصال‌ها تقریباً فوراً قطع میشن.

در مجموع، وضعیت #اینترنت در ایران در این روزها برای کاربران بسیار ناامیدکننده هست. تنها نکتهٔ امیدوارکننده اینه که رنج‌های مربوط به CDN همچنان از شدت محدودیت کمتری برخوردارن، اما اتکای کامل به اونها توصیه نمیشه، چون همین موضوع می‌تونه بخشی از استراتژی فایروال باشه: یعنی نگه داشتن CDNها در وضعیت نیمه‌فعال، تا مسدودسازی کامل Cloudflare ساده‌تر از پیدا کردن IPهای ناشناس از ASها و VPSهای نامتعارف باشه.
Atomic_anon@
-------------------
هر روز باید بیشتر فاتحه اینترنت رو خوند یعنی تلاشی که برای برهم زدن دارن برای بهتر شدن داشتن یه چیزی میشدن

• Like
Reactions: mallo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or