بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه:
یه مودم asus دارم که از pptp پشتیبانی میکنه و یه مودم فیبر نوری حالا میخوام اینترنت فیبر رو با کابل لن بدم به مودم asus و از vpn استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم تداخل ip پیدا میکنه و وقتی میزنم که ip جدید بگیره روی 99 درصد گیر میکنه کسی راه حل عملی داره برای این مشکل ؟
خب خودم راه حلش رو پیدا کردم دردش عوض کردن یه ip بود ولی اگه میخواید راحت آنلاین بازی کنید یه مودم vpn دار بگیرید و خودتون رو از شر dns و هزار تا کوفت دیگه راحت کنید الان چند روزه با خیال راحت دیابلو 4 بازی میکنم

• Like
Reactions: jdepp
با راهنمایی شما دوستان و حمید جان یه مودم zlt28 خریدیم دیگه دعا کنید جواب بده. فقط چه سیم کارت هایی رو باهاش تست کنیم؟ رایتل ، همراه و ایرانسل اوکیه دیگه؟
درود. خیلی مبارک ـتون باشه :Rose:
به لحاظ پشتیبانی باندها این مودم تقریبا کامل هست و علاوه بر اپراتورهای FDD رایج، پیشنهاد میکنم یک تست هم با سیم کارت TD-LTE ایرانسل (و یا سایر ISP های بر بستر باند 42 ایرانسل مثل پیشگامان، سپنتا و ...) انجام بدید و نتایج دانلود/آپلود رو در اون منطقه مقایسه کنید.

سیمکارت TD LTE ایرانسل خودش از همه بهتره ، آسیاتک ادعای سیمکارت TD میکنه که در واقع همون FD 4G ایرانسل هست ، پیشگامان هم به همین صورت من سرعتی که با پیشگامان میگرفتم 8 مگابیت بود ، با ایرانسل 100 مگابیت
90 درصد اپراتور ها از دکل ایرانسل و همراه اول استفاده میکنن بهترین کارم همون سیمکارت همراه و TD ایرانسل هست ، تنها فایده سیمکارت پیشگامان ، مبین نت ، آسیاتک خرید IP Static ولا همشون کیفیت پایینتری نسبت به ایرانسل دارن
در ضمن این مودم های ارزون 5G که میخرید یه مدت بجای سیمکارت TD اگه سیمکارت دیگه ای استفاده کنید از طریق همتا غیر فعال میشه اما همچنان میتونید از سیمکارت های TD استفاده کنید و نیاز به رجیستری نیست

• Like
Reactions: Optimus Prime
با راهنمایی شما دوستان و حمید جان یه مودم zlt28 خریدیم دیگه دعا کنید جواب بده. فقط چه سیم کارت هایی رو باهاش تست کنیم؟ رایتل ، همراه و ایرانسل اوکیه دیگه؟
همه چی جواب میده.الان برای من به جز ایرانسل، همراه اول 5g هم میگیره.شاتل هم گذاشتم اوکی بود فقط مبین نت رو باید به صورت دستی تنظیم کنی.

اولین کار که میکنی میری داخل کنترل پنل مودم که ببینی دسترسی به اون سوپر ادمین داری، که یعنی آنلاک هست یا نه.به احتمال زیاد هم آی پی 192.168.70.1 هست(اگه پیدا نکردی پیام بده تا بگم چی کار کنی)اونجا لاگین کنی میره داخل و یه سری امکانات داره که مثلا میتونی تنظیم کنی به چه باندی وصل بشه.

والا من با شاتل خوب وصل میشم هر روز دارم بتلفیلد 2042 بازی میکنم البته که چیز شکن میزنم share میکنم رو ایکس باکس
به راحتی وصل میشم پینگ ثابت 70 تا 80 میده سرور های اروپا
داداش خسته نباشی.با فیلتر شکن که همه چی وصل میشه😂😂😂

همه چی جواب میده.الان برای من به جز ایرانسل، همراه اول 5g هم میگیره.شاتل هم گذاشتم اوکی بود فقط مبین نت رو باید به صورت دستی تنظیم کنی.

اولین کار که میکنی میری داخل کنترل پنل مودم که ببینی دسترسی به اون سوپر ادمین داری، که یعنی آنلاک هست یا نه.به احتمال زیاد هم آی پی 192.168.70.1 هست(اگه پیدا نکردی پیام بده تا بگم چی کار کنی)اونجا لاگین کنی میره داخل و یه سری امکانات داره که مثلا میتونی تنظیم کنی به چه باندی وصل بشه.
ممنون حمید جان خیلی لطف کردی زمان گذاشتی. من اگر جایی گیر کردم به خودت پیام میدم مرسی :دی

• Like
Reactions: hamid_barca
داداش خسته نباشی.با فیلتر شکن که همه چی وصل میشه😂😂😂
خوب بحث اینه که هم داره پینگ درست میده شاتل
هم فیلتر شکن راحت وصل میشه
حالا فرقی دیگه برای من نداره با فیلتر شکن یا بدون فیلتر شکن
تازه اینطوری سرور آلمان فیلتر شکن وصل میشم و مطمئن هستم که تو بازی مثل بتلفیلد 2042 حتما اروپا میندازه منو
دوستان میگن شاتل قطع میشه و پینگ نوسان داره ولی برای من یکی دو روز بعد آتش بس فیلتر شکن وصل میشد و پینگ نوسان نداشت

• Like
Reactions: mohsen2019

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or