وضعیت بهتر شده ولی وارپ کار نمیکنه ، دلخوش به اینچیزا نباش فردا قطعش میکنندوستان وضعیت بازی های انلاین بهتر شده؟؟؟؟
وضعیت بهتر شده ولی وارپ کار نمیکنه ، دلخوش به اینچیزا نباش فردا قطعش میکنندوستان وضعیت بازی های انلاین بهتر شده؟؟؟؟
خب خودم راه حلش رو پیدا کردم دردش عوض کردن یه ip بود ولی اگه میخواید راحت آنلاین بازی کنید یه مودم vpn دار بگیرید و خودتون رو از شر dns و هزار تا کوفت دیگه راحت کنید الان چند روزه با خیال راحت دیابلو 4 بازی میکنمدوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه:
یه مودم asus دارم که از pptp پشتیبانی میکنه و یه مودم فیبر نوری حالا میخوام اینترنت فیبر رو با کابل لن بدم به مودم asus و از vpn استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم تداخل ip پیدا میکنه و وقتی میزنم که ip جدید بگیره روی 99 درصد گیر میکنه کسی راه حل عملی داره برای این مشکل ؟
درود. خیلی مبارک ـتون باشهبا راهنمایی شما دوستان و حمید جان یه مودم zlt28 خریدیم دیگه دعا کنید جواب بده. فقط چه سیم کارت هایی رو باهاش تست کنیم؟ رایتل ، همراه و ایرانسل اوکیه دیگه؟

همه چی جواب میده.الان برای من به جز ایرانسل، همراه اول 5g هم میگیره.شاتل هم گذاشتم اوکی بود فقط مبین نت رو باید به صورت دستی تنظیم کنی.با راهنمایی شما دوستان و حمید جان یه مودم zlt28 خریدیم دیگه دعا کنید جواب بده. فقط چه سیم کارت هایی رو باهاش تست کنیم؟ رایتل ، همراه و ایرانسل اوکیه دیگه؟
داداش خسته نباشی.با فیلتر شکن که همه چی وصل میشهوالا من با شاتل خوب وصل میشم هر روز دارم بتلفیلد 2042 بازی میکنم البته که چیز شکن میزنم share میکنم رو ایکس باکس
به راحتی وصل میشم پینگ ثابت 70 تا 80 میده سرور های اروپا
ممنون حمید جان خیلی لطف کردی زمان گذاشتی. من اگر جایی گیر کردم به خودت پیام میدم مرسیهمه چی جواب میده.الان برای من به جز ایرانسل، همراه اول 5g هم میگیره.شاتل هم گذاشتم اوکی بود فقط مبین نت رو باید به صورت دستی تنظیم کنی.
اولین کار که میکنی میری داخل کنترل پنل مودم که ببینی دسترسی به اون سوپر ادمین داری، که یعنی آنلاک هست یا نه.به احتمال زیاد هم آی پی 192.168.70.1 هست(اگه پیدا نکردی پیام بده تا بگم چی کار کنی)اونجا لاگین کنی میره داخل و یه سری امکانات داره که مثلا میتونی تنظیم کنی به چه باندی وصل بشه.
خوب بحث اینه که هم داره پینگ درست میده شاتلداداش خسته نباشی.با فیلتر شکن که همه چی وصل میشه![]()
احتمالاً انفجار گاز باعث قطعی شده