بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چی میگید وصل شده پکت لاست یهویی میگیره 😀 مگه وصل شدن ملاکِ ،هر3 دقیقه تا 7 درصد پکت لاست میگیرم رو همه گیما
اون کی توی بنیاد حرف زده بود فیفا درست شده زومجی هم خبر زد ما فامیلمون از ساعت ۸ با ps5 اومد نت مخابرات و مبین نت یه دست فقط تونستیم بزنیم بعد دیگه بنده خدا هرکار کرد وصل نشد اخرش ۱۰ ونیم بیخیال شدیم البته من وصل بودم :))

اون کی توی بنیاد حرف زده بود فیفا درست شده زومجی هم خبر زد ما فامیلمون از ساعت ۸ با ps5 اومد نت مخابرات و مبین نت یه دست فقط تونستیم بزنیم بعد دیگه بنده خدا هرکار کرد وصل نشد اخرش ۱۰ ونیم بیخیال شدیم البته من وصل بودم :))
اون یه دستم نمیشه درست حسابی بازی کرد الان بدون DNS میره ولی پکت لاست داره نه تونستم کانتر بزنم نه dead by daylight از اونور آی پی های کلادفلیر رو دوباره مسدود کردن نیم ساعت قطع میشه من ترجیح میدم کلا همه چی فیلتر باشه ولی بشه با کلادفلیر وصل بشیم نه اینکه پینگم بپره رو 1000 !!
فقط وارد منوی بازی شدن و وارد مچ شدن که نیست ، فقط پینگ که نیست با معیار جیتر پکت لاست آشنایی ندارن مثل اینکه
اینطوری اصلا بدرد نمیخوره من ناموسا زورم میاد هر ماه 600 تومن بدم اگزیت لگ
کاش موشک میزدن وزیر و مزیر همه رو ....
---------------
ویرایش

یه چیز دیگه هم بتون بدم این مسئله پکت لاست چنان به لپ تاپ و پلی استیشن فشار میاره علت کم شدن شارژ گوشی موبایل همین اینترنت لعنتیه با این وضعیت اینترنت پلی استیشن من رفت رو ریکاوری ، لپ تاپم دو بار خاموش کرده بخاطر تایم اوت اینترنت فقط میذارمش رو حالت Turbo کمتر اذیت بشه همه ی این فیلتر شکنا پدر دستگاه و اینترنت رو در میارن فقط این وسط مصرف برق میره بالاتر
استفاده از فیلتر شکن باعث کاهش عمر باتری گوشی میشه چون افزایش مصرف انرژی برای رمزگذاری و رمزگشایی داده‌ها، برقراری اتصال به سرورهای VPN و انتقال اطلاعات از طریق این سرورها رخ میده حتی بدون فیلتر شکنم بخاطر اختلالات اینترنت مشکلات تاخیر بازم به دستگاه های شما فشار زیادی وارد میشه
رفتم ghost of tsushima سینگل پلیر چندبار ارور اینترنت اومد بازی کرد ، اصلا بازی رو لود نمیکنه !! منو رو لود نمیکنه مجبورم اینترنت رو ببندم بازی کنم چون بالاخره یه چهارتا دیتا آپلود میشه سر همین قصه و delay که به وجود میاد دستگاه قاطی میکنه !
سر قطعی برق امروز یکی از محافظا از کار افتاد حالا من استابلایزر دارم اوضاع اینه ، اسیر شدیم..... :Hurted:

آخرین ویرایش:
الان دوباره امتحان کردم راحت وصل شدم بدون هیچ مشکلی بدون پکت لاست بالا و پایین شدن پینگ
نت هم adsl مخابرات.dns هم کلود فلر.بازی بتلفیلد ۱
جالبه با الکترو اصلا وارد منوی انلاین هم نشد ولی با کلودفلر به سرعت وصل شدم

Attachments

• IMG_20250713_144659.jpg
    IMG_20250713_144659.jpg
    792 KB · مشاهده: 39
اون یه دستم نمیشه درست حسابی بازی کرد الان بدون DNS میره ولی پکت لاست داره نه تونستم کانتر بزنم نه dead by daylight از اونور آی پی های کلادفلیر رو دوباره مسدود کردن نیم ساعت قطع میشه من ترجیح میدم کلا همه چی فیلتر باشه ولی بشه با کلادفلیر وصل بشیم نه اینکه پینگم بپره رو 1000 !!
فقط وارد منوی بازی شدن و وارد مچ شدن که نیست ، فقط پینگ که نیست با معیار جیتر پکت لاست آشنایی ندارن مثل اینکه
کاش موشک میزدن وزیر و مزیر همه رو ....
---------------
ویرایش

یه چیز دیگه هم بتون بدم این مسئله پکت لاست چنان به لپ تاپ و پلی استیشن فشار میاره علت کم شدن شارژ گوشی موبایل همین اینترنت لعنتیه با این وضعیت اینترنت پلی استیشن من رفت رو ریکاوری ، لپ تاپم دو بار خاموش کرده بخاطر تایم اوت اینترنت فقط میذارمش رو حالت Turbo کمتر اذیت بشه همه ی این فیلتر شکنا پدر دستگاه و اینترنت رو در میارن فقط این وسط مصرف برق میره بالاتر
استفاده از فیلتر شکن باعث کاهش عمر باتری گوشی میشه چون افزایش مصرف انرژی برای رمزگذاری و رمزگشایی داده‌ها، برقراری اتصال به سرورهای VPN و انتقال اطلاعات از طریق این سرورها رخ میده حتی بدون فیلتر شکنم بخاطر اختلالات اینترنت مشکلات تاخیر بازم به دستگاه های شما فشار زیادی وارد میشه
رفتم ghost of tsushima سینگل پلیر چندبار ارور اینترنت اومد بازی کرد ، اصلا بازی رو لود نمیکنه !! منو رو لود نمیکنه مجبورم اینترنت رو ببندم بازی کنم چون بالاخره یه چهارتا دیتا آپلود میشه سر همین قصه و delay که به وجود میاد دستگاه قاطی میکنه !
سر قطعی برق امروز یکی از محافظا از کار افتاد حالا من استابلایزر دارم اوضاع اینه ، اسیر شدیم..... :Hurted:
استابلایزر برای افت و افزایش ناگهانی ولتاژ هست کمکی در مورد مشکلات ناشی از قطعی برق نمیکنه به اون صورت ، داشتنش خوبه ولی برای جلوگیری از مشکل قبل از تایم خاموشی خودتون بصورت safe دستگاه های حساس رو خاموش کنید

آخه چرا یه چوری میگی انگار ما سرمون نمیشه این چیزا چیه؟خب ما فعلا پکت لاس نداریم...از همون روز اول که دیدی یکی مثل من اینجا فعال بود و انواع و اقسام راهکارها رو هم رفتم و انواع dnsها رو هم زدم.تو خونه 6 مدل نت مختلف گذاشتم فقط برای همین التیمیت بازی کردن.

امروز هنوز بازی نکردم ولی دیروز مشکلی نداشتم(اینترنت شاتل)مطمئن باش اگه پکت لاس و نوسان بود خودم اول از همه میگفتم.حتی وقتی شرایط اوکی بود من در مورد پینگ فیک و سرعت اپلود و تاثیرش تو بازی و جیبتر میگفتم....الانم نمیگم گلستان شده ولی حداقل مثل همون گـــو💩ـــهی که قبلا بود شده(تا دیشب چون امروز هنوز بازی نکردم)

• Sad
Reactions: Coffee Addicted
منم گفتم مشکلم با CS2 حل شده. البته من هنوز نمیگم 100% درست شده، حس میکنم هنوز 5-10% مونده تا بشه مثل قبل.

رفیقمم فیبر مخابرات داره که از من هم زودتر مشکلش حل شده.
فقط من نمیدونم چرا هر ماه این سرویس پینگم غیرفعال میشه دوباره باید زنگ بزنم فعال کنند!

سرعت متصل شدن به چیز پی ان ها هم بهتر شده!

مال من اینطوریه.کسی دیگه تو خونه به این نت وصل نیست؟
مثلا من شده وسط بازی پینگم نوسان داشته بعد دیدم گوشیم داشته آپدیت میکرده
View attachment 386159
هیچکس ، فقط خودم وصل اصلا فرقیم نداره به لن وصل کنم یا با وای فای ، مبین نتم دارم در حالت معمول تو کانتر همه کاراکترا رقص بندری میرن نمیدونم چرا اینطوریه با اینکه مبین نت پینگ پکت لاستش ایراد نداره ولی کلا لگ داره انگار هر سه ثانیه همه چیز فریز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or