بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیخوام تبلیغ الیت پینگ کنم چون فعلا اصلا فروشی نداره که بخواید برید بخرید ولی واقعا تو این مدت بهترین سرویس دهنده بوده برای دور زدن تحریم داخلی و خارجی.

اونروز که گفتم اماراتش قطع شده فرداش یدونه روسیه راه انداخت که تا دیروز درست بود بعد حالا اونم خراب شده باز یدونه هلندش وصل میشه هر چند پینگ نسبتا بالا هست ولی میشه بازی کرد... در کل قابل بازی ترین سرویس دهنده بوده به نظرم.تقریبا هر روز داره سرورهاشو کم و زیاد میکنه بلکه بشه وصل شد.
الان با adsl مخابرات وصل شدم بدون مشکل

Attachments

• IMG_20250702_145309.jpg
    IMG_20250702_145309.jpg
    489.6 KB · مشاهده: 28
من فیفا التیمیت بازی میکنم که ما رو تحریم کرده و روز عادیش هم مشکل داشت چه برسه به الان :D
کلا الکترونیک آرتز ما رو تحریم توی مسابقات جهانی کرده و التیمیت هیچ تحریمی نیست تا قبل این جنگ یک سری روی ۵ بدون dns اصلا کانکت میشدن به التیمیت

کلا الکترونیک آرتز ما رو تحریم توی مسابقات جهانی کرده و التیمیت هیچ تحریمی نیست تا قبل این جنگ یک سری روی ۵ بدون dns اصلا کانکت میشدن به التیمیت
دیروز داشتم لایو یه التیمیت باز رو میدیدم که اونم گفت تحریم کرده اگه یه جا مثل شاتل وصل بود چون خودشون مستقیم دور میزدن وگرنه فیلتر سلیقه ای که نداریم.فیلتر میکردن برای همه باید فیلتر میشد

وزیر ارتباطات درباره اختلالات اخیر اینترنت در کشور، توضیح داد:
طبق تشخیص مراجع ذی‌ربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و این اختلالات متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری می‌کنند.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: «با وجود محدودیت‌ها و تهدیدات، همکاران ما در وزارت ارتباطات به‌صورت شبانه‌روزی و جهادی در تلاش هستند تا دغدغه‌های مردم و کسب‌وکارها را در اسرع وقت برطرف کنند. ما قدردان مطالبات به‌حق مردم هستیم و پاسخ‌گویی به آن را وظیفه خود می‌دانیم.

طبق تشخیص مراجع ذی‌ربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و این اختلالات متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری می‌کنند.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: «با وجود محدودیت‌ها و تهدیدات، همکاران ما در وزارت ارتباطات به‌صورت شبانه‌روزی و جهادی در تلاش هستند تا دغدغه‌های مردم و کسب‌وکارها را در اسرع وقت برطرف کنند. ما قدردان مطالبات به‌حق مردم هستیم و پاسخ‌گویی به آن را وظیفه خود می‌دانیم.
دژمن هیچ غلطی نمیتواند بکند

قسمت آخرش خدایی خیلی تاثیرگذار بود

• Smile
  • Like
Reactions: jdepp and mamaka
دیروز داشتم لایو یه التیمیت باز رو میدیدم که اونم گفت تحریم کرده اگه یه جا مثل شاتل وصل بود چون خودشون مستقیم دور میزدن وگرنه فیلتر سلیقه ای که نداریم.فیلتر میکردن برای همه باید فیلتر میشد
چی شد
من نفهمیدم

امروز :

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران، درباره وضعیت اختلالات اخیر اینترنت در کشور، با اشاره به تدابیر مراجع امنیتی و اطلاعاتی، گفت:

در شرایط فعلی، تصمیم‌گیری‌ها با توجه به ملاحظات ویژه‌ای که مراجع امنیتی دارند انجام می‌شود. بخشی از اختلالات ناشی از حملات خارجی شناسایی شده‌ است. :)]

وی گفت: تمام تلاش همکاران من در وزارت ارتباطات این است که دغدغه‌های مردم و کسب‌وکارها را در اسرع وقت برطرف کنیم و با روحیه جهادی، پاسخگوی مطالبات به‌حق آنها باشیم. 😀

----------------------------------------------------------------------------

اون قسمت کسب و کار بوی اینترنت طبقاتی میده یه سریا نامه زدن حداقل به ما اینترنت بدین بقیه به درک :Excited:

انجمن تجارت الکترونیک تهران با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خواستار رفع محدودیت‌های ایجادشده برای دسترسی کسب‌وکارهای ایرانی به سرویس تبلیغاتی گوگل ادز شد8->
Gu2cyNQXsAABL7b.jpg

• Like
Reactions: pkarash
چی شد
من نفهمیدم
هیچی یه دعوای تاریخی بین من و مصطفی هست که اون میگه از داخل التیمیت رو فیلتر کردن، من میگم از بیرون تحریم کردن و هیچکدوم هم نتونستیم اون یکی رو قانع کنه :D
دیروزم تو لایو یوتیوب یه نفر که التیمیت بازی میکنه داشت در مورد همین میگفت که از طرف ea تحریم شدیم

• Like
Reactions: VICE
فیبر مخابرات مشکل بازی آنلاینش حل شده من تونستم هم COD هم GEARS5 رو راحت مولتی بازی کنم
دی ان اس خاصی زدی؟ من واسه آنلاین شدن دث استرندینگ ۲ مشکل دارم. با الکترو وصل می‌شه ولی هی وسط بازی قطع می‌شه. داشتم با باس فایت می‌جنگیدم، یهو پیغام اومد قطع شد. بعد ول کن هم نبود، دوباره تلاش می‌کرد وصل بشه، باز پیغام می‌داد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or