بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امشب بالاخره با شاتل و الیت پینگ بالاخره در حد 80-90 درصد اوکی شد و تونستم بازی کنم.قبل این جریانها پینگ تو بازی 48 بود الان حدود 55 تا 70 هست....عالی نیست ولی فعلا کار راه اندازه
بازی هم دیروز گفتم با الیت پینگ رو سرور امارات تقریبا درست شده و قابل بازیه
خواستم بگیرم تست کنم که گفتن نمی فروشن سرویس برای مشتریای جدید ، حتی نزاشت ثبت نام کنم تو سایت. گفتن به دلیل اختلال همه ی سرورهاشون مشکل داره ، جز یکی که احتمالا همون اماراته

من با نت ایرانسل اومدم هیچ قند شکمی به شاتل وصل نمیشه ولی ایرانسل بدون قندم میاد
من یدونه پولی دارم که شرکت برامون خریده و یکم بد قلقه ولی وصل میشه یدونه هم که اکستنشن کرومه و الان با اون اومدم.وارپ هم که تا دیشب اوکی بود ولی الان وصل نمیشه
خواستم بگیرم تست کنم که گفتن نمی فروشن سرویس برای مشتریای جدید ، حتی نزاشت ثبت نام کنم تو سایت. گفتن به دلیل اختلال همه ی سرورهاشون مشکل داره ، جز یکی که احتمالا همون اماراته
ای بابا...من از قبل اشتراک داشتم.البته سرور روسیه اش هم کار میکنه و پینگش هم بهتره ولی پکت لاس خیلی داره.حالا همین اماراتش معلوم نیست تا کی کار کنه

کلا سیستم اینها اینجوره که همیشه به جای حل مشکل کلا همیشه صورت مسئله رو پاک میکنند!!
الان به خیال خودشون دارند ضعف امنیتی شون رو با این روش ها جبران میکنند!!
++
ولی از این بابت خیالتون راحت به سه یا چهار سال نمیکشه با پیشرفت تکنولوژی احتمالا گوشی ها نسل جدید به طور مستقیم به استارلینک یا شبکه های مشابه دیگه وصل شند و بساط تمام این مسخره بازیهای اینها تموم شه!!!!

با این وضعیتی که من میبینم، آینده اینترنت و شبکه تو ایران داره به سمت پروتکل IPoAC می‌ره
IP over Avian Carriers - Wikipedia
همین الانش روی TD ایرانسل پیاده سازی شده با لتنسی 3000 یه خورد جلوتر برن میشه 6000 یعنی همون پروتکل حامل های پرنده ای

کلا سیستم اینها اینجوره که همیشه به جای حل مشکل کلا همیشه صورت مسئله رو پاک میکنند!!
الان به خیال خودشون دارند ضعف امنیتی شون رو با این روش ها جبران میکنند!!
++
ولی از این بابت خیالتون راحت به سه یا چهار سال نمیکشه با پیشرفت تکنولوژی احتمالا گوشی ها نسل جدید به طور مستقیم به استارلینک یا شبکه های مشابه دیگه وصل شند و بساط تمام این مسخره بازیهای اینها تموم شه!!!!
در اون صورت دیگه فقط گوشی فروشش مجاز میشه که این قابلیتو نداشته باشه

فقط یک راه حل داره و اونم فراره به هر طریقی

میخوام به رد دد 2 و جی تی ای وی بازی کنم به سرور های راکستار وصل نمیشه
میخوام فر انر و رینبو بازی کنم اصلا از یوبیسافت لانچر رد نمیشه
بتلفیلد وصل میشه ولی از بس پینگ بالا هست نمیشه منو رو هم لود کرد...
واقعا وضعیت **** هست...

• Like
Reactions: IMANOKA
خب به سلامتی الیت پینگ همون یدونه سرور اماراتش هم از کار افتاد ;))

کلا یه قانونی تو قندشکنها هست که الان به dnsها هم سرایت کرده---->تا وقتی کار میکنن که در موردش به بقیه نگی :D
بنظرم شاتل داره آی پی ها رو میزنه. احتمالا فقط یک رنج آی پی خیلی شناخته شده و معروف واسه تابناک و ایتا و سافت ۹۸ و... رو لیست سفید کرده و بقیه رو داره بدون بررسی بلاک میکنه. من یه سیدباکس داشتم با سرعت عالی SFTP ازش انجام میدادم و بجز اون موقعی که کامل ملی بود هیچ مشکلی نداشت. الان دو روزه تقریبا نمیتونم SSH بزنم و کلا از دسترس خارج شده!

بنظرم شاتل داره آی پی ها رو میزنه. احتمالا فقط یک رنج آی پی خیلی شناخته شده و معروف واسه تابناک و ایتا و سافت ۹۸ و... رو لیست سفید کرده و بقیه رو داره بدون بررسی بلاک میکنه. من یه سیدباکس داشتم با سرعت عالی SFTP ازش انجام میدادم و بجز اون موقعی که کامل ملی بود هیچ مشکلی نداشت. الان دو روزه تقریبا نمیتونم SSH بزنم و کلا از دسترس خارج شده!
نمیدونم والا...من چندتا اینترنت دیگه هم دارم و با اونا هم نمیشه بازی کرد.در کل دیگه خیلی فرق نداره اینترنتت چی باشه، هیچکدوم بدرد بازی نمیخورن

یک روش ساده و قدیمی هست حتی پکت لاست هم صفر میکنه با مبین نت نشد ولی با ایرانسل وصل شدم چند ساعتی هم اوکی بود ، میترسم بگم از بیخ ببندنش:|
این اگزیت لگ بیشعور وسط بازی چهلتا روت عوض میکنه معلوم نیست چیکار میکنه حیف پولی که دادم

آخرین ویرایش:
سر دانلود یک آپدیت چهل و پنج مگابایتی به مشکل میخورم چون سرعت از 20-30 کیلوبایت شروع میشه و به صفر میرسه، واقعا معلوم نیست قضیه چیه

معروفترین سایتها مثل ویکیپدیا برای فیبر مخابرات هنوز قطعه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or