بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عملا دیگه نمیشه انلاین بازی کرد نتا رو ترکوندن
با انلاین بازی کردن باید خدافظی کنیم
هم ایرانسل هم همراه اول هم Vdsl مخابرات با هیچ کدوم نمیشه بازی کرد پکت لاست 50 درصد

از بین پیشگامان و ماهان نت کدوم بهتر به شکن ها وصل میشن ؟
میخوام شاتل رو تخلیه کنم نمیدونم از کی سرویس بخرم
زیاد فرقی نمیکنن عملا نت کلا واس بازی انلاین فعلا به درد نمیخوره مگه این که درستش کنن مهلوم نیست کی درست میشه

برای من هیچی وصل نمیشه، ایرانسل همراه اول مخابرات...تو دلم مونده یک دست r6 یا بتل بزنم
وصلم بشه پکت لاست 50 % واس من میاد

دیشب برای بدون پکت لاست اکی شده بود...گفتم حتما اوضاع درست شده.الان باز خراب شده..پینگ ۴۰ ولی پکت لاست شدید...تیرا رجیستر نمیشن !!
خوبه حداقل وارد بازی میشی مال ما همونم نمیره

از بین پیشگامان و ماهان نت کدوم بهتر به شکن ها وصل میشن ؟
میخوام شاتل رو تخلیه کنم نمیدونم از کی سرویس بخرم
از شهر خودتون دوستی داری آمار بگیری بهتره ولی قیمت و حجم سرویس هاشون هم متفاوته امید جان اینم مدنظرت باشه

• Like
Reactions: BatmanGame
از ساعت 4 اینترنت پوکید و پینگم رفت روی 3 هزار ! بعدش برق رفت 2 ساعتم برق نبود ، کنسولم روشن نمیشد و با چندبار تلاش رفت روی safe mode حالا من هفته ای یکبار کنسول روشن نمیکنم اینم از شانس ماست
الانم اومدم دیدم همه چی قطع ! بله اگزیت لگم قطع ! یا تایم اوت خورده یا زده 10 میلی ثانیه
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن اینا هر دفعه گند زدن به اینترنت یه سری محدودیت دائمی بهش اضافه شد
ضمن اینکه دیتا سنتر ایرانسل از دسترس کلا خارج شده
Screenshot 2025-06-28 193413.png
دیشب ارتباط با دیتاسنتر های ترکیه ، آلمان و فرانسه بر قرار بود که ساعت 4 دوباره برگشت به تنظیم اولیه
Screenshot 2025-06-28 205819.png

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم اوضاع همراه اول خیلی خرابه.سوویچ کردم روش بدون dns راحت بازی کردم پینگ ۱۱۰ بدون هیچ پکت لاستی😐جالیه dns میزدم تو بازی ارور تایم اوت میداد😐

چیزی فرق نکرده ، شب ها تا صبح تقریبا اوکی میشه و دوباره همه چیز مسدود میشه ، همین ایرانسل بعد 1401 تا 1403 دائم پینگش تا 3000 میرفت و سه ماهی بود درست شده بود که دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه و دیتاسنترش از بیخ قطع شده
یه طوری روت ها بستس که کاریش نمیشه کرد و هر ساعت یه طرف مسدود طرف دیگه آزاد میشه

• Like
Reactions: mamaka and pkarash

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or