عملا دیگه نمیشه انلاین بازی کرد نتا رو ترکوندن
با انلاین بازی کردن باید خدافظی کنیم
هم ایرانسل هم همراه اول هم Vdsl مخابرات با هیچ کدوم نمیشه بازی کرد پکت لاست 50 درصد
از ساعت 4 اینترنت پوکید و پینگم رفت روی 3 هزار ! بعدش برق رفت 2 ساعتم برق نبود ، کنسولم روشن نمیشد و با چندبار تلاش رفت روی safe mode حالا من هفته ای یکبار کنسول روشن نمیکنم اینم از شانس ماست
الانم اومدم دیدم همه چی قطع ! بله اگزیت لگم قطع ! یا تایم اوت خورده یا زده 10 میلی ثانیه
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن اینا هر دفعه گند زدن به اینترنت یه سری محدودیت دائمی بهش اضافه شد
ضمن اینکه دیتا سنتر ایرانسل از دسترس کلا خارج شده
دیشب ارتباط با دیتاسنتر های ترکیه ، آلمان و فرانسه بر قرار بود که ساعت 4 دوباره برگشت به تنظیم اولیه
جایی پیدا نکردم گفتم اینجا بگم...اگه کارت گرافیک انویدیا سری 3000 به بالا دارید میتونید برید تو nvidia app و یک ماه Adobe Creative Cloud رایگان بگیرید.من روی 2 تا سیستم گرفتم بدون مشکل.
امشب بالاخره با شاتل و الیت پینگ بالاخره در حد 80-90 درصد اوکی شد و تونستم بازی کنم.قبل این جریانها پینگ تو بازی 48 بود الان حدود 55 تا 70 هست....عالی نیست ولی فعلا کار راه اندازه
چیزی فرق نکرده ، شب ها تا صبح تقریبا اوکی میشه و دوباره همه چیز مسدود میشه ، همین ایرانسل بعد 1401 تا 1403 دائم پینگش تا 3000 میرفت و سه ماهی بود درست شده بود که دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه و دیتاسنترش از بیخ قطع شده
یه طوری روت ها بستس که کاریش نمیشه کرد و هر ساعت یه طرف مسدود طرف دیگه آزاد میشه