بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خود استارلینک به طور رسمی بخواد فعالیت کنه مجوز میخواد ، اینکه مشخصه.
برای مردم مثل شرایط الان که دزدکی و... مثل زمان ماهوارست که نه، مردم نیاز به ساپورت رسمی ندارن و نه خود استارلینک به مجوز نیاز داره.

مثل زمان گیر دادن به ماهواره ها هرکی هرکیه و طبق معمول اینها باز هم شکست میخورن.
فقط کافیه که چندماه این فشار روی اینترنت رو ادامه بدن و درصد خیلی بالایی رو هل بدن سمت استارلینک ، بعدش فقط مسئله زمانه که به طور تصاعدی بترکه و همه گیر بشه.

اگه اینکار رو کنن تعجب نمیکنم چون تا بوده همین بوده که مردم رو از خودشون دور تر کنن و بعدها بگن ای بابا فلان درصد از مردم دارن از استارلینک استفاده میکنن و ما روی اونها نفوذ نداریم و نمیتونیم مدیریتشون کنیم و...
دقیقا مثل تلویزیون/صداوسیما که کاملا مردم رو از دست دادن و هیچ تلاشی هم برای برگردوندنشون نمیکنن.

نظر شخصیم اینه که این بار سر اینترنت اینطور نمیشه چون حداقل بخشی از تصمیم گیرهای این سمت رو افراد باسوادی تشکیل میدن که کارشون همینه و مثل صداوسیما اصغر و تقی که تا دیروز فلان بودن رو نیاوردن که مدیریت بخشهای مختلف رو به عهده بگیرن.
استارلینک هم تجهیزاتش و هم اشتراکش خیلی گرونه
اکثر مردم نمی تونن بخرن

• Like
Reactions: Sarvior
الان اگزیت لگ هم کار نمیکنه ؟
خیر دوست عزیز کار نمیکنه همین الان 545تومن دادم اگزیت لگ تقریبا تمامی روت ها مسدود شده
Untitled.png
ویرایش :
تست شده روی TD LTE ایرانسل و مبین نت
روت های بحرین ، امارات ، اروپا همه قطع هستن

آخرین ویرایش:
تا این لحظه که پست رو میفرستم الیت پینگ یدونه سرور امارات کار میکنه ولی به درد آنلاین بازی کردن نمیخوره چون پینگ با اینترنتهای مختلف که تست کردم بین 100 تا 300 هست.فقط برای این خوبه که مثلا fc 25 بتونیم وارد التیمیت بشیم و sbcها رو انجام بدیم یا اسکواد بتل بازی کنیم.مودهای آنلاین اصلا قابل بازی نیست

توی این سالها تنها نکته مثبتی که توی سرورهای بازی های آنلاین اتفاق افتاد اضافه شدن سرورهای خاورمیانه بود که اونم خود سازنده های بازی انجام دادن
من از سال ۹۱ آنلاین بازی میکنم هرساله بدتر از پارسال بوده
بعدشم میان میگن نه ببین داریم درستش میکنیم :))
اگر اعصاب پولادین دارید آنلاین بازی کنید وگرنه به فکر مهاجرت باشید :D

توی این سالها تنها نکته مثبتی که توی سرورهای بازی های آنلاین اتفاق افتاد اضافه شدن سرورهای خاورمیانه بود که اونم خود سازنده های بازی انجام دادن
من از سال ۹۱ آنلاین بازی میکنم هرساله بدتر از پارسال بوده
بعدشم میان میگن نه ببین داریم درستش میکنیم :))
اگر اعصاب پولادین دارید آنلاین بازی کنید وگرنه به فکر مهاجرت باشید :D
توی یک آشغال دونی ایزوله به تمام معنا و یکی کم لول ترین مناطق کره زمین اسپان شدیم که بازی کردن داخلش هیچ لذتی نداره و خلاص شدن ازش کلی وقت انرژی و فارم کردن خسته کننده نیاز داره

یعنی مهاجرت کردن اینقدر آسونهه؟
مگه چند نفر میتوانند مهاجرت کنند؟
منم درک میکنم چقدر سخته ولی کسی که دنبال این چیزا هست باید اینکارو بکنه
ما بازی میکنیم که سرمون گرم بشه نه اینکه یک ساعت تو بازی باشی با بدبختی بتونی دو دست بازی کنی
اینترنت این کشور برای بازی از ۱۰ سال پیش به اینور فقط و فقط به قهقرا رفته
نسل پیش اگر لازم بود برای ۲ تا بازی dns بزنی تا وارد بازی بشی الان شده ۱۰ تا بازی
این چه پیشرفتیه؟
اگرم پینگ پایین تجربه میکنیم فقط و فقط بخاطر سرورهای خاورمیانه بازیاست
همین الان با دوستم صحبت میکردم اکانت originشو بن دائم کردن
چرا؟
خدا میدونه
ساپورت بهش میگه همینه که هست
سالیان سال بتل زده جز رنک های یک ایران بوده حالا چی؟
چون تو این کشوری همینه که هست
این تنها جوابی که میتونی بشنوی!

• Like
Reactions: mamaka
منم درک میکنم چقدر سخته ولی کسی که دنبال این چیزا هست باید اینکارو بکنه
ما بازی میکنیم که سرمون گرم بشه نه اینکه یک ساعت تو بازی باشی با بدبختی بتونی دو دست بازی کنی
اینترنت این کشور برای بازی از ۱۰ سال پیش به اینور فقط و فقط به قهقرا رفته
نسل پیش اگر لازم بود برای ۲ تا بازی dns بزنی تا وارد بازی بشی الان شده ۱۰ تا بازی
این چه پیشرفتیه؟
اگرم پینگ پایین تجربه میکنیم فقط و فقط بخاطر سرورهای خاورمیانه بازیاست
همین الان با دوستم صحبت میکردم اکانت originشو بن دائم کردن
چرا؟
خدا میدونه
ساپورت بهش میگه همینه که هست
سالیان سال بتل زده جز رنک های یک ایران بوده حالا چی؟
چون تو این کشوری همینه که هست
این تنها جوابی که میتونی بشنوی!
کسی دنبال اینها هم باشه
بازم نمیتونند مهاجرت کنند شاید ۵درصد بتونیم
مهاجرت کنیم
حرف هات هم در مورد اینترنت درسته
.......................
این خبر رو ببنید چه کسانی برای ما تعیین تکلیف می کنند .🫥🫥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or