بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز یادته سال 98 وقتی اینترنت رو محدود تر کردن گفتیم درست میشه بعدش ؟ نشد
01 هم یه سری محدودیت های دیگه اومد و ما مردم بیچاره فکر کردیم بعدش حداقل برمیدارن محدودیت هارو و هیچوقت بر نداشتن
الان هم یه دور دیگه محدود کردن و بنظر من دیگه رول بک نمیکنن, به هر حال از 401 درامد خیلی زیادی داشتن از هیتلر شکن ها الانم گیمرا مجبورن یه اشتراک اظافه بخرن بنام کاهش پینگ! که فقط بتونن وصل شن
جای اب و برق مجانی دنبال راه و روش های مختلف میگردن ماهیانه جیب مارو از یه سمت دیگه خالی کنن
حرف شما درست، کارنامه (سابقه) بهترین قاضی میتونه باشه.

ولی...
شما احتمالا داخل تیپز سنتر خیلی نبودی، من از اردیبهشت پارسال، سعی کردم اطلاعات و تجربه ی 5 سال اخیر خودم رو در اختیار بچه های اینجا که واقعا دوسشون دارم، قرار بدم.
احتمالا اگر تاپیک مذکور باز بشه و فضا رو برای صحبت کردن مناسب ببینم، باز هم از اتفاقات پیش رو خواهم گفت. اتفاقاتی که دیگه نیازی نیست خیلی بابتش صبر کنیم...

خیلی نزدیک تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید در انتظارمونه. پس باید آماده باشیم.

گزارش کلودفلر: افت محسوس اینترنت ایران

🔻بر اساس داده‌های رادار لایو کلوفلر، اینترنت بین‌المللی ایران در ساعات گذشته (حوالی ساعت ۱۶ به وقت تهران) دچار افت محسوسی شده و کاربران کمتری از اینترنت بین‌المللی استفاده کرده‌اند.

🔻همچنین به گزارش کاربران، در ساعات گذشته، اینترنت با اختلال شدید و قطعی‌های مکرر روی برخی اپراتورهای همراه و سرویس‌های DNS همراه بوده.

شهر سخت افزار

درگیریشون که هنوز تموم نشده.
کاری به جنگ اینا نداره باور نمیکنم دیگه اصلا محدویتها رو بردارن . دیروز گفتن باید نت جهانی رو بشدت محدوتر کنیم. اصلا انتظار بهبود اینترنت رو نداشته باش یا به حالت نرمال برگرده

مجوز یا راهی قانونی (اگر اصلا نیاز باشه!) برای استفاده از استارلینک توی ایران وجود داره؟
کسی از وضعیت پینگ و ثباتش برای اتصال به سرور های اروپایی اطلاعی داره؟
اگر ویدیویی معتبر از تست سرعت و پینگش در ایران هست ممنون میشم لینک بزارید.

مجوز یا راهی قانونی (اگر اصلا نیاز باشه!) برای استفاده از استارلینک توی ایران وجود داره؟
کسی از وضعیت پینگ و ثباتش برای اتصال به سرور های اروپایی اطلاعی داره؟
اگر ویدیویی معتبر از تست سرعت و پینگش در ایران هست ممنون میشم لینک بزارید.
مگه قراره بفهمن کی از استارلینک استفاده میکنن که مجوز بخواد؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
مگه قراره بفهمن کی از استارلینک استفاده میکنن که مجوز بخواد؟
اگه از سایتهای داخلی استفاده کنی میفهمن که استارلینک داری.گویا یه آی پی مخصوص میندازه که از روی اون معلوم میشه که طرف استارلینک داره.حالا اینکه بیان طرفو بگیرن یا نه رو نمیدونم ولی از اینکه متوجه بشن کسی استارلینک داره، آره شدنیه.

خود استارلینک به طور رسمی بخواد فعالیت کنه مجوز میخواد ، اینکه مشخصه.
برای مردم مثل شرایط الان که دزدکی و... مثل زمان ماهوارست که نه، مردم نیاز به ساپورت رسمی ندارن و نه خود استارلینک به مجوز نیاز داره.

مثل زمان گیر دادن به ماهواره ها هرکی هرکیه و طبق معمول اینها باز هم شکست میخورن.
فقط کافیه که چندماه این فشار روی اینترنت رو ادامه بدن و درصد خیلی بالایی رو هل بدن سمت استارلینک ، بعدش فقط مسئله زمانه که به طور تصاعدی بترکه و همه گیر بشه.

اگه اینکار رو کنن تعجب نمیکنم چون تا بوده همین بوده که مردم رو از خودشون دور تر کنن و بعدها بگن ای بابا فلان درصد از مردم دارن از استارلینک استفاده میکنن و ما روی اونها نفوذ نداریم و نمیتونیم مدیریتشون کنیم و...
دقیقا مثل تلویزیون/صداوسیما که کاملا مردم رو از دست دادن و هیچ تلاشی هم برای برگردوندنشون نمیکنن.

نظر شخصیم اینه که این بار سر اینترنت اینطور نمیشه چون حداقل بخشی از تصمیم گیرهای این سمت رو افراد باسوادی تشکیل میدن که کارشون همینه و مثل صداوسیما اصغر و تقی که تا دیروز فلان بودن رو نیاوردن که مدیریت بخشهای مختلف رو به عهده بگیرن.

اگر فقط اتصال به cloudflare warp استیبل بود خوب میشد متاسفانه 15 تا 30 دقیقه بیشتر دووم نمیاره و من DC penalty میگیرم پینگ هینت ، روبوپینگ تست کردم کار نکرد ، باز پینگ هینت مرام داش پولمو زد به حساب

من دیشب با ایرانسل وصل شدم
پینگم هم ۶۰بود
منم وصل میشم ، مهم اینه که match پیدا میکنید که بازی کنید ؟ چون من هرچی search میکنه از پینگ ۳۰ شروع میشه تا پینگ ۲۰۰ هم search میکنه ولی به هیچ party join نمیشه!
من فیبرنوری مخابرات دارم

بچه ها من میخوام شاتل رو تخلیه کنم
بنظرتون ماهان نت بهتره به جاش بگیرم یا پیشگامان
ممنون میشم راهنمایی کنید زودتر از شر این آشغالا خلاص شم

منم وصل میشم ، مهم اینه که match پیدا میکنید که بازی کنید ؟ چون من هرچی search میکنه از پینگ ۳۰ شروع میشه تا پینگ ۲۰۰ هم search میکنه ولی به هیچ party join نمیشه!
من فیبرنوری مخابرات دارم
مود coreپیدا میکنه
ولی هاردکور نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or