بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تمام اینترنت هام (مخابرات، پیشگامان ، آسیاتک) متصل شده فقط یه پهنا باند اختصاصی از یه شرکت لوکال دارم اون هنوز هیچی رو باز نمیکنه :| یعنی فقط پول میگیرن.
قطعا منطقه ، شهر و استان دخیله.
من همین الان با ADSL مخابرات ، فیبر ایرانسل ، همراه اول نمیتونم به صورت نرمال بیام BC.
ایرانسل همراه (شبانه) که اصلا هیچی روش کار هم نمیکنه.

اما خب این خلوت شدن اینترنت باعث شده بود که این چند روزه بس که هیچ کس استفاده نمیکرد سرعت دانلود خیلی خوب بشه و با اون 30 گیگهای شبانه ایرانسل من خیلی دمو و بازی دانلود میکردم.
یعنی اگه استیم هم وصل نمیشد من نمیدونستم اوقات بیکاریم رو باید چی کار کنم.

مردم بس که آپارات رو رفرش کردم و دری وری رفت تو مغزم.

قطعا منطقه ، شهر و استان دخیله.
من همین الان با ADSL مخابرات ، فیبر ایرانسل ، همراه اول نمیتونم به صورت نرمال بیام BC.
ایرانسل همراه (شبانه) که اصلا هیچی روش کار هم نمیکنه.

اما خب این خلوت شدن اینترنت باعث شده بود که این چند روزه بس که هیچ کس استفاده نمیکرد سرعت دانلود خیلی خوب بشه و با اون 30 گیگهای شبانه ایرانسل من خیلی دمو و بازی دانلود میکردم.
یعنی اگه استیم هم وصل نمیشد من نمیدونستم اوقات بیکاریم رو باید چی کار کنم.

مردم بس که آپارات رو رفرش کردم و دری وری رفت تو مغزم.
من تو این مدت با ترکیبی از نت "نامحدود" موبایل همراه اول (100 گیگ) که از دو سه هفته پیش داشتم، و شبانه ثابت ایرانسل حدودا 200 گیگ دانلود کردم. این دو هفته سخت حداقل یه خوبی داشت.

• Like
Reactions: m.d.makan
الان نتی هست که بشه باهاش به بازی های انلاین وصل شد؟ شاتل که لنگ در هواس
با اکثرشون میشه بازی کرد ولی انگار پهنای باند خارجی محدود باشه یا همچین چیزی که باعث شده پینگ نسبت به قبل 4-5 برابر بشه با نوسان زیاد.

الان بازی fc25 روی آسیاتک بدون هیچ dns میتونم بازی کنم ولی پینگی که قبل حدود 50 بود الان شده 130 که وسط بازی یهو تا 300-400 هم میره...شاتل هم با الیت پینگ وصل میشه که اونم باز همینه و قابل بازی نیست ولی بدون dns ارور nat type میده در صورتی که قبلا اینطوری نبود.یعنی همین یدونه خوبی رو شاتل داشت که برای بازی خوب بود و dns نمیخواست که اینم اینطوری شده فعلا.

• Like
Reactions: RedShift and jdepp
هنوز انگار به حالت قبل بازنگشته، صرفا شیر فلکه رو باز کردند ... ولی درست میشه بنظرم.

حالا فرصت برای صحبت کردن هست اینجا هم تاپیک مخصوص این داستان نیست، ولی احتمال زیاد شاهد گشایش هایی برای طرح دوستی با ملت خواهیم بود.
همین شایعاتی که میاد میخوان فی*ترینگ بعضی اپ ها رو بردارند هم از پشت پرده ی همین طرح بیرون میاد.

ببینیم چی میشه. امیدوارم حداقل این دم آخریشون، یکم آدم باشن ~X( :D

کاش همینا رو به پشتیبانی شاتل میگفتید به گوش مدیریتشون برسه. اینجا چه فایده داره.
چرا فکر میکنی نگفتیم؟
من حداقل 3 بار این مدت دعوام شده با پشتیبانیش ولی فکر میکنی مثلا طرف از من میترسه و میگه وااای آقا حمید عصبی شده الان درستش میکنم؟

وقتی خبر نداری الکی نمک رو زخممون نپاش

اینترنت دیتاسنتر ها کامل قطع است ، رفع محدودیت دروغی بیش نیست ، از امروز صبح حتی بیشتر هم شده !
خب به نظر من به این راحتی به شرایط نرمال برنمیگردیم.
درگیریشون که هنوز تموم نشده.

این آتش بس بیشتر مثل تایم اوت میمونه تا تموم شدن جنگ.
هرلحظه ممکنه که از سرگرفته بشه.

اما در هر حال کمی بهتر شده ، امروز به نسبت یکی دو روز قبل تعداد بیشتری از VPNها و... امکان وصل شدن پیدا کردن ، حتی این رایگان هاش.
حتما به مرور هم بهتر بشه ولی خب احتمال ازسرگیری درگیری رو هم نمیشه منکر شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or