Arash.RG
کاربر سایت
فیبر نوری مخابرات از دیروز حتی بدتر شده و هیچ نوع چی پی انی کار نمیکنه
بازی سنتر هم حتی بالا نمیاد و با نت سیم کارت بالا اومد
بازی سنتر هم حتی بالا نمیاد و با نت سیم کارت بالا اومد
یعنی فقط پول میگیرن.قطعا منطقه ، شهر و استان دخیله.من تمام اینترنت هام (مخابرات، پیشگامان ، آسیاتک) متصل شده فقط یه پهنا باند اختصاصی از یه شرکت لوکال دارم اون هنوز هیچی رو باز نمیکنهیعنی فقط پول میگیرن.
من تو این مدت با ترکیبی از نت "نامحدود" موبایل همراه اول (100 گیگ) که از دو سه هفته پیش داشتم، و شبانه ثابت ایرانسل حدودا 200 گیگ دانلود کردم. این دو هفته سخت حداقل یه خوبی داشت.قطعا منطقه ، شهر و استان دخیله.
من همین الان با ADSL مخابرات ، فیبر ایرانسل ، همراه اول نمیتونم به صورت نرمال بیام BC.
ایرانسل همراه (شبانه) که اصلا هیچی روش کار هم نمیکنه.
اما خب این خلوت شدن اینترنت باعث شده بود که این چند روزه بس که هیچ کس استفاده نمیکرد سرعت دانلود خیلی خوب بشه و با اون 30 گیگهای شبانه ایرانسل من خیلی دمو و بازی دانلود میکردم.
یعنی اگه استیم هم وصل نمیشد من نمیدونستم اوقات بیکاریم رو باید چی کار کنم.
مردم بس که آپارات رو رفرش کردم و دری وری رفت تو مغزم.
با اکثرشون میشه بازی کرد ولی انگار پهنای باند خارجی محدود باشه یا همچین چیزی که باعث شده پینگ نسبت به قبل 4-5 برابر بشه با نوسان زیاد.الان نتی هست که بشه باهاش به بازی های انلاین وصل شد؟ شاتل که لنگ در هواس
چرا فکر میکنی نگفتیم؟کاش همینا رو به پشتیبانی شاتل میگفتید به گوش مدیریتشون برسه. اینجا چه فایده داره.
خب به نظر من به این راحتی به شرایط نرمال برنمیگردیم.اینترنت دیتاسنتر ها کامل قطع است ، رفع محدودیت دروغی بیش نیست ، از امروز صبح حتی بیشتر هم شده !