بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب به نظر من به این راحتی به شرایط نرمال برنمیگردیم.
درگیریشون که هنوز تموم نشده.

این آتش بس بیشتر مثل تایم اوت میمونه تا تموم شدن جنگ.
هرلحظه ممکنه که از سرگرفته بشه.

اما در هر حال کمی بهتر شده ، امروز به نسبت یکی دو روز قبل تعداد بیشتری از VPNها و... امکان وصل شدن پیدا کردن ، حتی این رایگان هاش.
حتما به مرور هم بهتر بشه ولی خب احتمال ازسرگیری درگیری رو هم نمیشه منکر شد.
وصل شدن فقط نیستش که ، امروز سیستم روشن گذاشتم رفتم بیرون توی 3 ساعت چهار بار قطعی چند دقیقه ای داشته ، تازه همین سایتم بدون فندوق شکن بالا نمیاد

Screenshot 2025-06-26 152421.png Screenshot 2025-06-26 152351.png

• Like
Reactions: amir72
عزیز dbd رو با چه dns ایی بازی می‌کنی ؟
روی کنسول خیلی نَت میخورد یعنی بخوای با خارجیا تیمی بری دهنت سرویسه هی اونا کانکت میشن لابی کیلر ما نمیشیم .بخاطر همین من خیلی وقته بیخیال بازی شدم .کیلر ها هم تونلی شدن .یادش بخیر ۲۰۲۱ اینا کیلرهای رنک قرمز تونلی نبودن هیچکدوم اگرم تونل میکردن از ds می‌ترسیدند:))

الان فقط با VPN میشه قبلا با الکترو رو مبین نت جواب بود
امیر این کیلر جدیده چجوریه op هست ؟

قبلا ورود فقط vpn میخواست و تو خود بازی نیازی نبود الان برای خود بازی هم vpn میخواد ؟
کلا می خواد وگرنه ارور dedicate server میده اون DNS هم الان امتحان کردم رفتم داخل پینگش خوبه و بشدت پکت لاست دارم که بی خیال شدم

روی کنسول خیلی نَت میخورد یعنی بخوای با خارجیا تیمی بری دهنت سرویسه هی اونا کانکت میشن لابی کیلر ما نمیشیم .بخاطر همین من خیلی وقته بیخیال بازی شدم .کیلر ها هم تونلی شدن .یادش بخیر ۲۰۲۱ اینا کیلرهای رنک قرمز تونلی نبودن هیچکدوم اگرم تونل میکردن از ds می‌ترسیدند:))

امیر این کیلر جدیده چجوریه op هست ؟
کیـــــلرش وایب خوبی داره اسکیناش باحاله ، بعضی اسکین هاش دیالوگ های اختصاصی دارند ، اما قطعا OP نیست معمولیه ، من خودم بیشتر با Deathslinger میرم

آخرین ویرایش:
کلا می خواد وگرنه ارور dedicate server میده اون DNS هم الان امتحان کردم رفتم داخل پینگش خوبه و بشدت پکت لاست دارم که بی خیال شدم

کیـــــلرش وایب خوبی داره اسکیناش باحاله ، بعضی اسکین هاش دیالوگ های اختصاصی دارند ، اما قطعا OP نیست معمولیه ، من خودم بیشتر با Deathslinger میرم
دث لینگر که خدا بیامرزدش زدن کلا از بیخ نرفش کردن از بس easy تونل میشد زد باهاش :)) من خودم هانترس مین و دث اسلینگر مین بودم ولی کیلر زیاد حال نمیکنم مخصوصا تیم جلوت قوی باشه مجبوری کمپ و تونل بکنی

دث لینگر که خدا بیامرزدش زدن کلا از بیخ نرفش کردن از بس easy تونل میشد زد باهاش :)) من خودم هانترس مین و دث اسلینگر مین بودم ولی کیلر زیاد حال نمیکنم مخصوصا تیم جلوت قوی باشه مجبوری کمپ و تونل بکنی
کیلر بازی کردن رسما سرطان ، واقعا عصاب فولادی می خواد ، survivor هم بری رنک بالا کمتر پیدا میشه تانلیگ کنن
ایرانسلم زنگ زدم گفت زیر ساخت ایراد داره تا 48 ساعت برطرف میشه8->
Screenshot 2025-06-26 174517.png
100 مگابیت سرعت اینترنت من شده 9 مگ بزور.........

• Like
Reactions: ultimate team 2
جایی که اینترنت سیمکارت ایرانسل 5G میده، TDL-TE ایرانسل هم 5G می ده؟ یا تی دی کلا فایو جی اینا نداره؟ امروز یه خط ایرانسل خریدم ولی نمی تونم براش بسته ی 3ماهه بخرم، سیستمشون ترکیده یا باید کار خاصی انجام بدم؟ ممنون

❌اینترنت کشور، همچنان دارای اختلال

🔻علی رغم صحبت‌های وزیر ارتباطات مبنی بر بازگشت اینترنت کشور به شرایط عادی، به گزارش بسیاری از کاربران، اینترنت کشور همچنان دچار اختلال است و امکان اتصال به بسیاری از دیتاسنتر و سرورهای خارجی وجود ندارد.

🔻گزارش رادار ابرآروان نیز، تاییدی بر این موضوع است و وجود اختلال شدید در اینترنت کشور را در اتصال به دیتاسنترهای داخلی و خارجی نشان می‌دهد.

🔻اگرچه اینترنت در ساعات پایانی روز گذشته، بهبودهای بسیار جزئی را داشته، اما به نظر می‌رسد بسیاری از کاربران هنوز نتوانسته‌اند به مانند قبل از سرویس‌های آنلاین استفاده کنند.

🔻لازم به ذکر است پیگیری‌های شهرسخت‌افزار تا کنون تنها با پاسخ «وجود مشکل در خارج از شبکه»، «اختلال سراسری است»، «در حال پیگیری هستیم»، «اطلاعی از زمان رفع مشکل نداریم» از سوی پشتیبانی‌های ارائه‌دهندگان مواجه شده.

🆔 @Shahrsakhtafzar

اینو شهر سخت افزار گذاشته

ولی درست میشه بنظرم.
دوست عزیز یادته سال 98 وقتی اینترنت رو محدود تر کردن گفتیم درست میشه بعدش ؟ نشد
01 هم یه سری محدودیت های دیگه اومد و ما مردم بیچاره فکر کردیم بعدش حداقل برمیدارن محدودیت هارو و هیچوقت بر نداشتن
الان هم یه دور دیگه محدود کردن و بنظر من دیگه رول بک نمیکنن, به هر حال از 401 درامد خیلی زیادی داشتن از هیتلر شکن ها الانم گیمرا مجبورن یه اشتراک اظافه بخرن بنام کاهش پینگ! که فقط بتونن وصل شن
جای اب و برق مجانی دنبال راه و روش های مختلف میگردن ماهیانه جیب مارو از یه سمت دیگه خالی کنن

نت مبین نت سایت هارو خوب باز میکنه ولی انلاین بازی کردن همچنان تعطیل .دیگه واقعا شورشو در اوردن، انقدر حوصلم سر رفته سر درد گرفتم :Wallbash: به نظرم خیلی از محدودیت هارو برندارن دیگه، یواش یواش کره شمالیش کنن، صفا باشه. هر چی بیشتر میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم تنها راه نجات رفتنه، خدمتم تموم بشه شده باشه میرم بوسنی هرزگوین اینجا وای نمیسم.

نت مبین نت سایت هارو خوب باز میکنه ولی انلاین بازی کردن همچنان تعطیل .دیگه واقعا شورشو در اوردن، انقدر حوصلم سر رفته سر درد گرفتم :Wallbash: به نظرم خیلی از محدودیت هارو برندارن دیگه، یواش یواش کره شمالیش کنن، صفا باشه. هر چی بیشتر میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم تنها راه نجات رفتنه، خدمتم تموم بشه شده باشه میرم بوسنی هرزگوین اینجا وای نمیسم.
قطعا بهترین کار رفتن ازینجاست, تا اسمون بازه و 2 طرف دارن خشاب پر میکنن هرکی میتونه بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or