بزار اینترنت رو قطع کنن و پولهای ما هم در بی خبری بدزدن مثل نوبیتکس و بانکهای دوزاریشون و کلا هر کاری میخوان بکنن و یه روزی میگفتیم به موقش باهاتون حساب کتاب میکنیم ولی الان دقیقا دیگه وقت حساب کتابه و تا اخره دنیا هم برید میفرستیم سراغتون...
درود بر شما بله کار کرد. فقط یوتیوب و توئیتر بالا نمیاد که فکر کنم خود این سایت ها ترافیک تور رو بلاک میکنن.درود
پروکسی رو به طور مستقیم از طریق خود settings ویندوز ست نکنید و از نرم افزاری مثل proxifier برای ست کردن آیپی و پورت مربوط به tor روی ویندوز استفاده کنید. احتمال زیاد اوکی میشه
منم روی تور غیر یوتوب و سایتهای مشابه با مابقی مشکلی ندارم.درود بر شما بله کار کرد. فقط یوتیوب و توئیتر بالا نمیاد که فکر کنم خود این سایت ها ترافیک تور رو بلاک میکنن.
برای تور روی کروم، افزونه Proxy Switcher and Manager واسه من جوابه. امنیتش رو خبر ندارم، ولی جزو افزونههای Featured هستمنم روی تور غیر یوتوب و سایتهای مشابه با مابقی مشکلی ندارم.
ولی با پروکسیفایر که شیر میکنم فقط همین BC رو میتونم روی کروم و مرورگرهای دیگه باز کنم.
نرم افزارهای تلگرام ، استیم و... هیچ مشکلی ندارن.
ولی روی کروم حتی سایتهای دانلود فیلم و سریال ایرانی که سرورش ایران نیست مثل آوامووی هم باز نمیشه.
البته آوامووی روی خود تور هم باز نمیشه.
==========
اما روی تور اینکه بشه یوتوب دید راه حل پیدا کردم.
استفاده از invidio.us (من ریجن DE رو استفاده میکنم)
اکسپلور یوتوب با خود تور میاد بالا و لاگین هم میشه درش کرد.
ولی ویدئویی که میخوام ببینم رو اسمش رو کپی میکنم تو (yewtu.be) پیست میکنم و تمام.
یا کلا میرم به کانال طرف و ویدئوش رو پیدا میکنم.
===========
اگه روش بهتری پیدا کردین اینجا به اشتراک بزارین خیلی خوب میشه.
اگه بشه همین سایتهایی که روی تور دسترسی داریم رو روی کروم هم بشه باز کرد خیلی خوب میشه.
تور خیلی نچسبه ، همه رو هم تو پرایوت مود باز میکنه که دردسر مضاعفه.
ایول!احسنت عالی بود.
کامل جواب داد.
یوتوب رو هم میاره و نیاز به invidio.us و کارهای عجیب و غریب نداره.
خیلی ممنون![]()
احسنت عالی بود.برای تور روی کروم، افزونه Proxy Switcher and Manager واسه من جوابه. امنیتش رو خبر ندارم، ولی جزو افزونههای Featured هست

من از V2ray استفاده میکنم. اول tor رو روی Snowflake اجرا میکنیم. بعد V2ray رو با proxifier پروکسی میکنیم (خود proxifier اینکار رو میکنه نیازی نیست دستی انجام بشه. فقط بخش action از derict به proxy باید تغییر کنه.)منم روی تور غیر یوتوب و سایتهای مشابه با مابقی مشکلی ندارم.
ولی با پروکسیفایر که شیر میکنم فقط همین BC رو میتونم روی کروم و مرورگرهای دیگه باز کنم.
نرم افزارهای تلگرام ، استیم و... هیچ مشکلی ندارن.
ولی روی کروم حتی سایتهای دانلود فیلم و سریال ایرانی که سرورش ایران نیست مثل آوامووی هم باز نمیشه.
البته آوامووی روی خود تور هم باز نمیشه.
==========
اما روی تور اینکه بشه یوتوب دید راه حل پیدا کردم.
استفاده از invidio.us (من ریجن DE رو استفاده میکنم)
اکسپلور یوتوب با خود تور میاد بالا و لاگین هم میشه درش کرد.
ولی ویدئویی که میخوام ببینم رو اسمش رو کپی میکنم تو (yewtu.be) پیست میکنم و تمام.
یا کلا میرم به کانال طرف و ویدئوش رو پیدا میکنم.
===========
اگه روش بهتری پیدا کردین اینجا به اشتراک بزارین خیلی خوب میشه.
اگه بشه همین سایتهایی که روی تور دسترسی داریم رو روی کروم هم بشه باز کرد خیلی خوب میشه.
تور خیلی نچسبه ، همه رو هم تو پرایوت مود باز میکنه که دردسر مضاعفه.
از استیم که میشه دانلود کرد من چند وقت پیش تست کردمدوستان کسی DNS واسه مودم ایرانسل سراغ داره؟؟ پوکیدیم نمیشه بازی دانلود کرد و آنلاین زد اصلا