بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم بنظرم باید زیتل بگیرم دیگه ADSL فایده نداره حتی اگر خط جواب بده. الان دو روز میشه که شاتل نامه رانژه رو فرستاده مخابرات هنوز هیچ خبری نشده. تماس که گرفتم با پشتیبانی گفتند که رانژه بین ۳-۱۰ روز طول میکشه! با توجه به قیمت سرویس و این زمان طولانی که اینترنت نداشتم اگه زیتل میگرفتم خیلی بهتر بود.
برای من که ADSL شکنجه بود قشنگ. سرعتم 3.5 مگابیت بود. الان سرعتم 35 مگابیت یعنی 10 برابر.

زیتل رو شنیدم از اشنا هامون میگن خدمات خوبی نداره و این که دانلود نامحدود بود براتون ؟
نمیدونم منظورتون از خدمات چیه؟ منکه یکساله نصب کردم اصلا کاری باهاشون نداشتم که بخوام ببینم خدماتشون چجوریه. حتی یکبار هم احتیاج نشده به پشتیبانی زنگ بزنم.
دانلود هم برای من نامحدود بوده ولی در کل مثل اینکه یه عدد گنده حدود 3 ترابایت هست محدودیت. خوب من به اون عدد نرسیدم. مصرف نرمال و در حد دانلود 7-8 تا بازی در سال.

• Like
Reactions: hooman28
سلام
میشه یک روتر رو جوری تنظیم کرد که فقط یکی از خروجی های لن vpn رو اعمال کنه و بقیه خروجی ها بدون vpn باشه ؟
فقط با openwrt میشه این کار رو کرد ؟
ارزون ترین مدلی که بهش باهاش این حرکت رو زد و دو بانده هم باشه چی هست ؟

• Like
Reactions: tboy2022
اگر دوستان نمیگن پینگ فیکه یه رضایتی داشته باشم از شاتل
با چیزشکن پیور سرور آلمان پینگ 4.2.2.4 اطراف 70 تا 75
تو سایت کلودفلیر با سرور آلمان 80 تا 85
تو بازی بتلفیلد که سرور های اروپا هم میندازه پینگ 70 تا 75

Untitl1ed.jpg
Untitled.jpg

سلام
الان کدوم isp شبانه رایگان داره؟ قبلا یادمه adsl شاتل داشت
فرق نمیکنه adsl باشه یا سیمکارتی
فقط فیبر نباشه.همراه اول هم میدونم محدودیت داره
شاتل هنوز داره ولی فکر نکنم این شبانه های رایگان ارزش داشته باشه.نهایتا 20 گیگ بهت میده و بعدشم حتما میخواد سرعت رو محدود کنه.

Screenshot 2025-06-07 195906.png

tdlt ایرانسل بسته شبانه داره و به نظرم خیلی بیشتر ارزش داره.البته من تا حالا استفاده نکردم و نمیدونم 300 گیگ داخلیه یا بین المللی.

1749313904284.png

این نامه رو برای وزیر ارتباطات نوشتم اگه کمی چیزی داره بگید اضافه کنم یا وایریش کنم

جناب آقای هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

مردم ایران، این روزها بیش از همیشه، احساس تنهایی و بی‌پناهی می‌کنند. ارتباط، که ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین حق هر انسان است، برای میلیون‌ها نفر در این سرزمین به رؤیایی دوردست تبدیل شده. این نامه، نه از سر سیاست، که از دل هزاران صدای خفه‌شده و نگاه‌های نگران نوشته می‌شود.
جناب وزیر
اینترنت دیگر یک کالای لوکس یا ابزار سرگرمی نیست. برای میلیون‌ها خانواده، دانشجو، بیمار، مهاجر، کارگر، و مادر و پدری که فرزندشان دور از خانه است، اینترنت یعنی پل نجات. یعنی تنها راه باخبر شدن از عزیز، کار کردن، درس خواندن، درمان گرفتن، و مهم‌تر از همه، تنها راه نجات از انزوایی که در این روزها از هر درد دیگری سنگین‌تر شده است.
اما این حق بدیهی، با فیلترها، محدودیت‌ها، و سرعتی که گاه از حرکت لاک‌پشت هم کندتر است، از مردم دریغ شده. جنابعالی خوب می‌دانید که پشت این قطع و کندی‌ها، چه زندگی‌هایی دارد خرد می‌شود. کسب‌وکارهایی که نابود شدند، امیدهایی که خاموش شدند، دانشجویانی که از تحصیل بازماندند، مادرانی که نمی‌توانند صدای فرزندشان را بشنوند. آیا این‌ها برایتان فقط آمارند؟ یا قلب شما هم مثل ما از این رنج به درد می‌آید؟

شما سوگند خورده‌اید برای این مردم کار کنید، نه علیه‌شان. سکوت شما، همدستی است. تداوم این محدودیت‌ها، مشارکت در سرکوب زندگی عادی مردم است.
اگر صدای مردم را نمی‌شنوید، اگر درد آن‌ها را نمی‌فهمید، پس آن میز برای شما مناسب نیست.

هنوز اما می‌توان اعتماد از دست‌رفته را تا حدی بازسازی کرد. کافی‌ست با یک تصمیم ساده، اما شجاعانه، دست از سر این فیلترها بردارید. به مردم اینترنت واقعی، شبکه‌های اجتماعی آزاد، و حق ارتباط برگردانید. نه لطف می‌کنید، نه منت می‌گذارید؛ این حداقل وظیفه شماست.

امروز، فرصت اصلاح در دستان شماست. فردا شاید دیر باشد؛ هم برای مردم، هم برای شما.
تاریخ، خوب می‌داند با کسانی که در برابر رنج مردم سکوت کردند، چه‌گونه رفتار کند.

با احترام اما بی‌تعارف،
صدای مردم ایران

این نامه رو برای وزیر ارتباطات نوشتم اگه کمی چیزی داره بگید اضافه کنم یا وایریش کنم

جناب آقای هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

مردم ایران، این روزها بیش از همیشه، احساس تنهایی و بی‌پناهی می‌کنند. ارتباط، که ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین حق هر انسان است، برای میلیون‌ها نفر در این سرزمین به رؤیایی دوردست تبدیل شده. این نامه، نه از سر سیاست، که از دل هزاران صدای خفه‌شده و نگاه‌های نگران نوشته می‌شود.
جناب وزیر
اینترنت دیگر یک کالای لوکس یا ابزار سرگرمی نیست. برای میلیون‌ها خانواده، دانشجو، بیمار، مهاجر، کارگر، و مادر و پدری که فرزندشان دور از خانه است، اینترنت یعنی پل نجات. یعنی تنها راه باخبر شدن از عزیز، کار کردن، درس خواندن، درمان گرفتن، و مهم‌تر از همه، تنها راه نجات از انزوایی که در این روزها از هر درد دیگری سنگین‌تر شده است.
اما این حق بدیهی، با فیلترها، محدودیت‌ها، و سرعتی که گاه از حرکت لاک‌پشت هم کندتر است، از مردم دریغ شده. جنابعالی خوب می‌دانید که پشت این قطع و کندی‌ها، چه زندگی‌هایی دارد خرد می‌شود. کسب‌وکارهایی که نابود شدند، امیدهایی که خاموش شدند، دانشجویانی که از تحصیل بازماندند، مادرانی که نمی‌توانند صدای فرزندشان را بشنوند. آیا این‌ها برایتان فقط آمارند؟ یا قلب شما هم مثل ما از این رنج به درد می‌آید؟

شما سوگند خورده‌اید برای این مردم کار کنید، نه علیه‌شان. سکوت شما، همدستی است. تداوم این محدودیت‌ها، مشارکت در سرکوب زندگی عادی مردم است.
اگر صدای مردم را نمی‌شنوید، اگر درد آن‌ها را نمی‌فهمید، پس آن میز برای شما مناسب نیست.

هنوز اما می‌توان اعتماد از دست‌رفته را تا حدی بازسازی کرد. کافی‌ست با یک تصمیم ساده، اما شجاعانه، دست از سر این فیلترها بردارید. به مردم اینترنت واقعی، شبکه‌های اجتماعی آزاد، و حق ارتباط برگردانید. نه لطف می‌کنید، نه منت می‌گذارید؛ این حداقل وظیفه شماست.

امروز، فرصت اصلاح در دستان شماست. فردا شاید دیر باشد؛ هم برای مردم، هم برای شما.
تاریخ، خوب می‌داند با کسانی که در برابر رنج مردم سکوت کردند، چه‌گونه رفتار کند.

با احترام اما بی‌تعارف،
صدای مردم ایران
View attachment DamDami_360p_۲۰۲۵۰۶۱۲_۱۰۳۴۵۶.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or