روسیه میخواست این کار رو انجام بده ولی کد ها رو عوض کردند کلا نتونست.اما پارازیت فکر کنم بتونن بفرستند
روسیه میخواست این کار رو انجام بده ولی کد ها رو عوض کردند کلا نتونست.اما پارازیت فکر کنم بتونن بفرستند
باور کنید برای خنده بودفاتحه استارلینک هم خونده شد
چه جدی هم گرفتید و دارید تحلیل هم می کنید حالا بزار فعال بشه ببینم چطوری هست پرداختش چطوری هست بعدا یک فکر براش میکنیماگه استارلینک فعال بشه چطور باید هزینه اش ماهانه اش پرداخت بشه؟
دام لک زده برای اون تاپیک. چقد خوب بود اونجا. کاش بچه هاش بیان اینجا. اگه اینم قفل نکنناینجارو تازه کشف کردم. خوشبختانه ورژن لایت خدابیامرز "خارج از تاپیک" هست.![]()
با safari بازکردمش . کسی میدونه مشکل چیه؟همونطور که برای استیم گیفت میخریم اینم مثه همون شما بذار بیاد راحت بشه استفاده کنیم راه زیاده براشاگه استارلینک فعال بشه چطور باید هزینه اش ماهانه اش پرداخت بشه؟
منم اومدم همین رو بگم، دیشب اتفاقی با فایرفاکس تست کردم دیدم فروم اومد. 2 روز بود با کروم باز نمیشد.دوستان من این فروم و با مرورگر edge و حتی chrome نمیتونم باز کنمبا safari بازکردمش . کسی میدونه مشکل چیه؟
مشکل عجیبیه اخهمنم اومدم همین رو بگم، دیشب اتفاقی با فایرفاکس تست کردم دیدم فروم اومد. 2 روز بود با کروم باز نمیشد.
یک حرفهای میزنید عجیب غریب! چه جوری اشتراک پالس و گیم پس و اینا میخری؟ اینم هیمن جوری میخریاگه استارلینک فعال بشه چطور باید هزینه اش ماهانه اش پرداخت بشه؟
برای منم وصل نمیشه بخاطر خرابی نتهدوستان سرورهای cod vanguard فیلتر شده ؟؟ چون روی ps5 من الان به شبکه psn وصل میشم ، ولی به سرورهای cod vanguard وصل نمیشه!!!