بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان پارس انلاین در کل چه طوره؟پینگ و سرعت دانلود منظورمه
سرویس 512 یا 1 مگ محدود سرعت دانلودش چه طوره؟
سرعت 128 نامحدودش چی؟
دانلود رایگانش چی؟
به نظرتون ارزش داره از های وب بیام پارس انلاین؟/:)

معمولا سرویس وایراس پینگ خوبی دارن شرایط محیطی مهم و تجهیزات خود طرف و همچنین شرکت
ولی اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه با همین کانکس کاهش پینگ شرایط عالی کرد که پینگ داخلی خیلی مهم زیر10 بهشت...

من یک سال مشترک پتیاک بودم. پتیاک به دلیل اینکه از CACHE SERVER استفاده میکنه سرعت دانلودش بسیار بالاس. مثلا من آی تیونز iTunes رو با حجم حدود ۱۸۰ مگ رو باور کن در ۳۰ ثانیه دانلود می کردم و این خودش نشون میده که اونا ترافیکشون رو CACHE میکنن. اما دوستان عزیز درست میگن اصلا پینگ خوبی برای بازی نداره. ضمنا بی دلیل اشتراک منو قطع کرد و وقتی از سر کاوه جابه جا شدن به دستور جنوبی گفتن دیگه شما دکل ما رو نمی بینین بدون اینکه بیاد اصلا بررسی کنه ما رو حذف کرد. این بی تعهدی یه شرکت رو می رسونه. من موندم و تجهیزات اینترنت بی سیم. برا همین رفتم ADSL گرفتم. اگر تو محدوده تون ADSL هست اونو بگیر از وایرلس به صد دلیل بهتره.

آقا من از رانژه یه شرکت در بیام و اینترنت مخابرات وصل شه ، چقدر طول میکشه سر جمع ؟

بین دو هفته تا یه ماه.
یعنی یک تا دو هفته طول میکشه از رانژه خارج شی و همین قدرم طول میکشه یه شرکت دیگه خطت رو رانژه کنه.
اگر برات مقدوره یه خط بخر و روی اون اقدام کن تا اذیت نشی ضمنا می تونی ببینی کدوم سرویسش بهتره که بعدا پشیمون نشی

بین دو هفته تا یه ماه.
یعنی یک تا دو هفته طول میکشه از رانژه خارج شی و همین قدرم طول میکشه یه شرکت دیگه خطت رو رانژه کنه.
اگر برات مقدوره یه خط بخر و روی اون اقدام کن تا اذیت نشی ضمنا می تونی ببینی کدوم سرویسش بهتره که بعدا پشیمون نشی

خط رو چجوری میدن ؟ چنده ؟ اون چند روز طول میکشه ؟

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3229385:
پس بدرد نمیخوره! :d پینگ داخلی به چه درد میخوره؟

پینگ داخلی برای سرورهای گیم داخلی خوبه دیگه.در ضمن سایتهایی که سرورشون از دیتا سنتر داخل کشور باشه خیلی سریع لود میشن.برای مثال سرور counter strike یا world of warcraft یا call of duty که روی سرور داخل کشور باشه با پینگ داخلی پایین بسیار عالیه برای پلی کردن

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان پارس انلاین در کل چه طوره؟پینگ و سرعت دانلود منظورمه
سرویس 512 یا 1 مگ محدود سرعت دانلودش چه طوره؟
سرعت 128 نامحدودش چی؟
دانلود رایگانش چی؟
به نظرتون ارزش داره از های وب بیام پارس انلاین؟/:)

دوست من پارس آنلاین ۲ مگ محدود داره دانلود شب روی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هست و در روز تا ۱۰۰۰ هم میره.۵۱۲ و ۱ مگ رو خبر ندارم.۱۲۸ محدود هم روزها تا ۲۰۰ ۲۵۰ سرعت دانلود میده ولی شبها خیلی میاد پایین روی ۳۰ تا ۴۰.از های وب خبری ندارم :-) شما که داری بگو چطوره اطلاعاتمون زیاد بشه.

من یک سال مشترک پتیاک بودم. پتیاک به دلیل اینکه از CACHE SERVER استفاده میکنه سرعت دانلودش بسیار بالاس. مثلا من آی تیونز iTunes رو با حجم حدود ۱۸۰ مگ رو باور کن در ۳۰ ثانیه دانلود می کردم و این خودش نشون میده که اونا ترافیکشون رو CACHE میکنن. اما دوستان عزیز درست میگن اصلا پینگ خوبی برای بازی نداره. ضمنا بی دلیل اشتراک منو قطع کرد و وقتی از سر کاوه جابه جا شدن به دستور جنوبی گفتن دیگه شما دکل ما رو نمی بینین بدون اینکه بیاد اصلا بررسی کنه ما رو حذف کرد. این بی تعهدی یه شرکت رو می رسونه. من موندم و تجهیزات اینترنت بی سیم. برا همین رفتم ADSL گرفتم. اگر تو محدوده تون ADSL هست اونو بگیر از وایرلس به صد دلیل بهتره.

من هم ۶ ماه پتیاک داشتم و واقعا سرعت دانلودش معرکه بود ولی پینگ تایمش بسیار افتضاح بود طوری که من ۱۰ دفعه با مسئول بخش شبکه آقای شکرچیان صحبت کردم که آقا این cache server شما اجازه نمیده پینگ تایمتون بیاد پایین، ولی طرف در نهایت که دید من ول نمیکنم خیلی بی ادبانه جواب داد که نت ما بدرد گیمینگ نمیخوره شما هم میتونی از ما سرویس نگیری ، منم محترمانه ر*** م به سر اندر پای طرف و همون روز آنتنم رو ریست کردم با اینکه کلی از حجم سرویسم مونده بود به طرف هم گفتم حجم باقی مونده صدقه سر ع*ت.کلا مسئولین این شرکت فکر میکنن از دماغ فیل افتادن.

بدون شرح:|
a43797980af762a81.jpg

دوست من پارس آنلاین ۲ مگ محدود داره دانلود شب روی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هست و در روز تا ۱۰۰۰ هم میره.۵۱۲ و ۱ مگ رو خبر ندارم.۱۲۸ محدود هم روزها تا ۲۰۰ ۲۵۰ سرعت دانلود میده ولی شبها خیلی میاد پایین روی ۳۰ تا ۴۰.از های وب خبری ندارم :-) شما که داری بگو چطوره اطلاعاتمون زیاد بشه.

ممنون از پاسختون.
والا بنده از 512 محدود های وب استفاده می کنم سرعت دانلود توی روز 460 هستش و دانلود رایگانش هم که از ساعت 5 تا 8 صبح هست بیشتر موقع ها با همون سرعت 460 دانلود می کنه که توی ساعات رایگان می شه حدود 3 گیگ دانلود کرد.
راستی اینم بگم که های وب اهل این سوسول بازی ها هم نیست که توی مناسبت ها ترافیک هدیه بده:d

بدون شرح:|
a43797980af762a81.jpg
722 مگابایت ناقابل ؟ :دی

- - -ویرایش - - -

ممنون از پاسختون.
والا بنده از 512 محدود های وب استفاده می کنم سرعت دانلود توی روز 460 هستش و دانلود رایگانش هم که از ساعت 5 تا 8 صبح هست بیشتر موقع ها با همون سرعت 460 دانلود می کنه که توی ساعات رایگان می شه حدود 3 گیگ دانلود کرد.
راستی اینم بگم که های وب اهل این سوسول بازی ها هم نیست که توی مناسبت ها ترافیک هدیه بده:d
اینطور باشه چیز خوبیه.512 سرعت 460 میده پس سرویسهای بالاترش باید خیلی خفن باشه! فقط پارس آنلاین ساعات رایگانش بیشتره که با توجه به سرعت کمترش فرقی نمیکنه در کل.پینگ تایم های وب چطوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or