بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان اگه ممکنه کمک کنید.
من در حال حاضر اینترنت 2Mbps شرکت آسیاتک رو دارم با حجم 10GB درماه. سرعت دانلود از سرورهای داخلی 1300 کیلوبایت برثانیه و از سرورهای خارجی 600 کیلوبایت بر ثانیه است. ساعت 1 شب تا 8 صبح دانلود رایگان با سرعت 130 کیلوبایت برثانیه داره که تقریباً شبی نزدیک به 3 گی گ دا نلود میکنه. اما پینگ سرویس بالاه. هزینش هم ماهیانه 46 ت ومن با مالیات و عوارض
سرویس های نامحدود آسیاتک هم مضخرف به تمام معنا.
------
حالا من میخوام نامحدود بگیرم. از هر کسی که پرس و جو کردم گفتند که رسانه ی تهران بهترین نامحدود در تهرانه. کسایی که دارن می خوام ازشون کمک بگیرم که ماهیانه تا 50 تومن، کدوم سرویسش رو میتونم بگیرم که هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم پینگ مناسب برای بازی؟؟؟

یا کلا کدوم شرکتا نامحدوداشون خوبه؟؟؟
دوست عزیز شبکه رسانه تهران فقط اینترنت وایرلس میده و هزینه تجهیزاتش حداقل 450 تومن برات در میاد.من خودم 256 B+2 که ضریب 1 به 2 هست دارم ماهی 67 تومن. سرعت دانلود بین 130 تا 400 بسته به سایت دانلود متغیره.پینگ 8.8.8.8 بین 90 تا 114 متغیره. اینم اسپید تست از سرویسم :
اینم اسکرین از پینگ تایم :

- - -ویرایش - - -

آقا تو رو خدا یکی جواب منو بده چند تا سوال داشتم

۱. مخابرات هنوز نامحدود میده ؟
۲. سرعت دانلود ۲ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۳. سرعت دانلود ۱ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟ با کارت دانشجویی میشه ؟
۵. پینگ چطوره ؟ تایم اوت ؟ پکت لاست ؟ کلا برای بازی آنلاین خوبه یا نه ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ اگه هست جواب اونم بدین
۷. الان من از یه شرکت ( صبانت ) اینترنت دارم اگر بخوام از رانژه این شرکت در بیام و اینترنت مخابرات وصل شه چقدر طول میکشه ؟

دوستان خواهش میکنم جواب همرو بدین خیلی گیرم :(

دوستان من تهران هستم مرکز مخابراتی من هاتف هست تهرانپارس الان سوالای بالا رو میشه جواب بدین ؟
دوست عزیز من توو مرکز مخابراتی لواسان منزل پدر خانمم اینترنت 256 نامحدود مخابرات داشتن ولی سرویس ضعیفی بود برای همین از سایت مشترکین اینترنت مخابرات تقاضای افزایش پهنای باند دادم به 2 مگابایت و دلیل افزایش هم زدم دانشجو برای کارهای علمی و تحقیقاتی ! فقط کارت دانشجویی همون اول ازت میخوان برای سرعتهای بالاتر از 128 .بعدش دیگه نیازی به مدرک نداره.هر سرعتی بخوای تا 2 مگابایت نهایتا بهت میدن.مگر اینکه پورتهاشون توو مرکز مخابراتی شما پر شده باشه (که البته خیلی بعیده چون مخابرات برای خودش همیشه پورت خالی نگه میداره ! ) الان اینترنتشون 2 مگ شده و سرعت دانلود رو 250 کیلوبایت بر ثانیه هست.پینگ تایمش ساعت های خلوت رو 170 , 180 هست و در ساعتهای شلوغ 250 و تایم اوت خیلی کمی داره . هزینش برات در میاد ماهانه 72 هزار تومن.

SMTHEGREAT خوش به حال شما.چون رسانه تهران منطقه ما رو پشتیبانی نمی کنه(در کل اینطور که من فهمیدم تنها چند منطقه از شمال تهران رو پشتیبانی میکنه)

رسانه تهران رو نمیدونم چرا اینجوریه یعنی دکلش رو کلا یه جاهای داغونی میزنه همیشه اون مناطقی هم که ساپورت میکنه باز همه نمیتونن بگیرن مثل من کلا دکلاشون رو خیلی جاهای پایینی قرار میدن و پشت 20 نوع موانع :d

رسانه تهران رو نمیدونم چرا اینجوریه یعنی دکلش رو کلا یه جاهای داغونی میزنه همیشه اون مناطقی هم که ساپورت میکنه باز همه نمیتونن بگیرن مثل من کلا دکلاشون رو خیلی جاهای پایینی قرار میدن و پشت 20 نوع موانع :d
دقیقا من الان دارم رفلکت میگیرم ! دکلهاشون خیلی کمه و جاهای ضایع ! کلا توو سعادت آباد دکل زیاد دارن ولی منطقه نیاوران و ولنجک 2 تا دونه هست و یکی هم سمت اتوبان ارتش.اگر شانس بیاری نزدیک دکلشون باشی خیلی اینترنت با کیفیتی داره. در سایت اسپید تست بالاترین رتبه توو آی اس پی های ایرانی فعلا به همین شرکت هست : Download Speed in Tehran, Esfahan, Iran, Islamic Republic of | Net Index from Ookla

من سه سال پيش مشترك پارس آنلاين بودم. ولي تو اون زمان به دليل تنظيمات MTU تجهيزاتشون نمي تونستم با XBOX 360 آنلاين بازي كنم. هر چي بهشون گفتم ميگفتن ما بازي آنلاين رو ساپورت نميكنيم. و اين خيلي به نظر من بي منطقي ميومد. مگه نوع استفاده منو تو بايد تعيين كني؟ تو سرويست رو درست ارائه كن. من به همين دليل سرويسم رو عوض كردم. اما منكر اين نميشم كه خيلي مشتري مدار بودن و حتي نصف شب ميخواستن سرويس رو قطع كنن با اس ام اس اطلاع مي دادن و يا به هر بهانه اي از سالروزهاي مهم بگير تا تولد خودت ترافيك هديه مي دادن. ايناش خوب بود ولي خوب جوابشون براي بازي آنلاين منو از مشتركانشون حذف كرد. الان كسي اينجا با پارس آنلاين PS4 آنلاين بازي ميكنه؟ كيفيتش چطوريه؟

من سه سال پيش مشترك پارس آنلاين بودم. ولي تو اون زمان به دليل تنظيمات MTU تجهيزاتشون نمي تونستم با XBOX 360 آنلاين بازي كنم. هر چي بهشون گفتم ميگفتن ما بازي آنلاين رو ساپورت نميكنيم. و اين خيلي به نظر من بي منطقي ميومد. مگه نوع استفاده منو تو بايد تعيين كني؟ تو سرويست رو درست ارائه كن. من به همين دليل سرويسم رو عوض كردم. اما منكر اين نميشم كه خيلي مشتري مدار بودن و حتي نصف شب ميخواستن سرويس رو قطع كنن با اس ام اس اطلاع مي دادن و يا به هر بهانه اي از سالروزهاي مهم بگير تا تولد خودت ترافيك هديه مي دادن. ايناش خوب بود ولي خوب جوابشون براي بازي آنلاين منو از مشتركانشون حذف كرد. الان كسي اينجا با پارس آنلاين PS4 آنلاين بازي ميكنه؟ كيفيتش چطوريه؟

دقیقا من هم ۳ سال پیش پارس آنلاین داشتم و همین مشکل رو داشتم.باید عدد MTU روی ۱۳۰۰ قرار میدادی و مشکلت حل میشد.این رو یکی از کارشناسان پشتیبانی بهم یاد داد.در ضمن پارس آنلاین در مراکز مخابراتی منتخب امکان ارائه سرویس های گیم داره که اگر مرکز شما جزو اون مراکز منتخب باشه با واقعی کردن سرعت دانلود ، پینگ تایم بسیار پایین میاد(در واقع چون سرعت دانلود روی سرویس های پارس آنلاین باز هست شما میتونی با سرعتی بیشتر از چیزی که خریداری کردی دانلود کنی ولی در سرویس گیم شما سرعت واقعیتو داری ولی پینگ پایین).من اون موقع ایکس باکس بدون دلی و لگ سرور اروپا بازی میکردم.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان الآن Isp برای گیم چی خوبه ؟ من خودم شاتل دارم ، با این که جدیدن پینگش بهتر شده ولی همچنان حال نمیده . پتیاک چطوره ؟ شما خودتون چی پیشنهاد میدید؟

درود
پتیاک فقط سرویس وایرلس میده اونم توو مناطق شمالی تهران.قبلا توضیح دادم هزینه تجهیزاتش حدود ۴۵۰ تومن میشه و کلا هم من امتحان کردم سرعت دانلودش خیلی خوبه ولی پینگ تایمش بالاس! این اسکرین از نت پتیاک برای یک سال و نیم پیش هست که پتیاک داشتم: http://www.speedtest.net/result/2286974169.png

درود
پتیاک فقط سرویس وایرلس میده اونم توو مناطق شمالی تهران.قبلا توضیح دادم هزینه تجهیزاتش حدود ۴۵۰ تومن میشه و کلا هم من امتحان کردم سرعت دانلودش خیلی خوبه ولی پینگ تایمش بالاس! این اسکرین از نت پتیاک برای یک سال و نیم پیش هست که پتیاک داشتم: http://www.speedtest.net/result/2286974169.png

والله این تست شما که خوبه من به همچین چیزی هم راضیم اما اگه بخواید شما پیشنهاد بدید شما چی پیشنهاد میکنید برای پینگ؟

درود

داداش همچین نتی داشتیو ناراضی بودی؟! نتت عالیه! پینگتم عالیه! دیگه چی میخواستی؟!

والله این تست شما که خوبه من به همچین چیزی هم راضیم اما اگه بخواید شما پیشنهاد بدید شما چی پیشنهاد میکنید برای پینگ؟

شما اگر تهران هستی(البته شمال تهران بیشتر) و میتونی تجهیزات وایرلس رو تهیه کنی( حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ تومن) شبکه رسانه تهران یا سیستک بسیار پینگ تایم عالی دارند وبرای گیم حرف ندارن در مقابل پتیاک و ارتباط گستر پهنای باند بسیار بالایی دارند ولی پینگشون زیاد خوب نیست.اگر توو فکر ADSL هستی اونوقت خیلی گزینه های زیادی هست که من به شخصه برای گیم مخابرات و برای دانلود شاتل و پارس آنلاین رو ترجیح میدم.

داداش همچین نتی داشتیو ناراضی بودی؟! نتت عالیه! پینگتم عالیه! دیگه چی میخواستی؟!

اینترنت پتیاک یکی از با کیفیت ترین نت های تهران و حتی ایران هست ولی پینگ داخلیش فقط خوبه و پینگ خارجیش بسیار بالاس.برای مثال بازی دوتا ۲ سرور اروپا پینگ بین ۳۶۰ تا ۴۰۰ متغیر بود.

اینترنت پتیاک یکی از با کیفیت ترین نت های تهران و حتی ایران هست ولی پینگ داخلیش فقط خوبه و پینگ خارجیش بسیار بالاس.برای مثال بازی دوتا ۲ سرور اروپا پینگ بین ۳۶۰ تا ۴۰۰ متغیر بود.

پس بدرد نمیخوره! :d پینگ داخلی به چه درد میخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or