SMTheGreat
کاربر سایت
دوست عزیز شبکه رسانه تهران فقط اینترنت وایرلس میده و هزینه تجهیزاتش حداقل 450 تومن برات در میاد.من خودم 256 B+2 که ضریب 1 به 2 هست دارم ماهی 67 تومن. سرعت دانلود بین 130 تا 400 بسته به سایت دانلود متغیره.پینگ 8.8.8.8 بین 90 تا 114 متغیره. اینم اسپید تست از سرویسم :دوستان اگه ممکنه کمک کنید.
من در حال حاضر اینترنت 2Mbps شرکت آسیاتک رو دارم با حجم 10GB درماه. سرعت دانلود از سرورهای داخلی 1300 کیلوبایت برثانیه و از سرورهای خارجی 600 کیلوبایت بر ثانیه است. ساعت 1 شب تا 8 صبح دانلود رایگان با سرعت 130 کیلوبایت برثانیه داره که تقریباً شبی نزدیک به 3 گی گ دا نلود میکنه. اما پینگ سرویس بالاه. هزینش هم ماهیانه 46 ت ومن با مالیات و عوارض
سرویس های نامحدود آسیاتک هم مضخرف به تمام معنا.
------
حالا من میخوام نامحدود بگیرم. از هر کسی که پرس و جو کردم گفتند که رسانه ی تهران بهترین نامحدود در تهرانه. کسایی که دارن می خوام ازشون کمک بگیرم که ماهیانه تا 50 تومن، کدوم سرویسش رو میتونم بگیرم که هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم پینگ مناسب برای بازی؟؟؟
یا کلا کدوم شرکتا نامحدوداشون خوبه؟؟؟

اینم اسکرین از پینگ تایم :

- - -ویرایش - - -
دوست عزیز من توو مرکز مخابراتی لواسان منزل پدر خانمم اینترنت 256 نامحدود مخابرات داشتن ولی سرویس ضعیفی بود برای همین از سایت مشترکین اینترنت مخابرات تقاضای افزایش پهنای باند دادم به 2 مگابایت و دلیل افزایش هم زدم دانشجو برای کارهای علمی و تحقیقاتی ! فقط کارت دانشجویی همون اول ازت میخوان برای سرعتهای بالاتر از 128 .بعدش دیگه نیازی به مدرک نداره.هر سرعتی بخوای تا 2 مگابایت نهایتا بهت میدن.مگر اینکه پورتهاشون توو مرکز مخابراتی شما پر شده باشه (که البته خیلی بعیده چون مخابرات برای خودش همیشه پورت خالی نگه میداره ! ) الان اینترنتشون 2 مگ شده و سرعت دانلود رو 250 کیلوبایت بر ثانیه هست.پینگ تایمش ساعت های خلوت رو 170 , 180 هست و در ساعتهای شلوغ 250 و تایم اوت خیلی کمی داره . هزینش برات در میاد ماهانه 72 هزار تومن.آقا تو رو خدا یکی جواب منو بده چند تا سوال داشتم
۱. مخابرات هنوز نامحدود میده ؟
۲. سرعت دانلود ۲ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۳. سرعت دانلود ۱ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟ با کارت دانشجویی میشه ؟
۵. پینگ چطوره ؟ تایم اوت ؟ پکت لاست ؟ کلا برای بازی آنلاین خوبه یا نه ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ اگه هست جواب اونم بدین
۷. الان من از یه شرکت ( صبانت ) اینترنت دارم اگر بخوام از رانژه این شرکت در بیام و اینترنت مخابرات وصل شه چقدر طول میکشه ؟
دوستان خواهش میکنم جواب همرو بدین خیلی گیرم
دوستان من تهران هستم مرکز مخابراتی من هاتف هست تهرانپارس الان سوالای بالا رو میشه جواب بدین ؟