بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش بهترین حالت تا 200 میرسه ولی خیلی بخواد خراب بشه میاد روی 130
مطمئنی؟ شبانه نه روزانه! میترسم رو 130 قفل باشه!
آخه مخابرات اینجا خیلی گرون کرده! 2 گیگ ماهانه 20 هزار تومن و اگه شبانش کم باشه اصلا نمیرزه گرفت!

ای گند بزنن به این مخابرات دزد :( گرچه همشون دزدن ولی الان منی که طرح 8 گیگ دارم داره طرحم تموم میشه دیگه نصف کیفیت این طرحم نمیتونم گیر بیارم :(

مطمئنی؟ شبانه نه روزانه! میترسم رو 130 قفل باشه!
آخه مخابرات اینجا خیلی گرون کرده! 2 گیگ ماهانه 20 هزار تومن و اگه شبانش کم باشه اصلا نمیرزه گرفت!

ای گند بزنن به این مخابرات دزد :( گرچه همشون دزدن ولی الان منی که طرح 8 گیگ دارم داره طرحم تموم میشه دیگه نصف کیفیت این طرحم نمیتونم گیر بیارم :(

من به همه پیشنهاد میکنم نامحدود 1 مگ بگیرین

من به همه پیشنهاد میکنم نامحدود 1 مگ بگیرین
اینجا نامحدود نداره که! (مشهد)
1.5 سال پیش نامحدود داشت خیلیم خوب بود برداشتنش الان چهار تا طرح مضخرف آشغال داره که بیشترش شبانه رایگان نداره و فقط دو طرح داره که شبانه داره اونم طرح طلایی و نقره ای پاییزس که 2 گیگ ماهانه میده 20-25 تومن! :|

سرعت دانلود و پینگ مخابرات 1 مگ نامحدود رو یکی جواب بده چنده ؟ مناسبه بازی هست ؟
تا حد زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره،اگه یوزر کم داشته باشه خوبه.
من خودم 1 مگ نامحدود دارم،پینگ با سرورهای اروپایی بین 100 تا 150 هست (با دانمارک و سوئد دوروبر 100 هست،با انگلیس هم دوروبر 140-150)،برا سرور های آمریکایی هم از وی پی ان داخلی استفاده میکنم که پینگ سرور های آمریکایی رو میاره روی 170-180.
سزعت دانلود هم دوروبر 120-130 میچرخه...........

من هم مخابرات تهران دارم یک مگ از هفته دوم عید تا الان یک روز نتونستم بدون مشکل بازی کنم . پینگ در ظاهر پایین است اما متاسفانه مدام lost Connection می ده.الان هم چند شب هست که دیگه از ساعت 8 به بعد سرعت نابود میشه.پشتبانی چواب نمی ده می گه مشکلی نداری!

من هم مخابرات تهران دارم یک مگ از هفته دوم عید تا الان یک روز نتونستم بدون مشکل بازی کنم . پینگ در ظاهر پایین است اما متاسفانه مدام lost Connection می ده.الان هم چند شب هست که دیگه از ساعت 8 به بعد سرعت نابود میشه.پشتبانی چواب نمی ده می گه مشکلی نداری!

پشتیبانی از سر شب به بعد معمولا مرد جواب میده و اکثرا هم رشته تحصلیشون مرتبط هست (بر عکس زن ها که به جرئت هیچی حالیشون نمیشه! رشته آبیاری گیاهان دریایی (!) دانشگاه آزاد روستای رفسنجان اومده پشتیبانی مخابرات /:)) شبا زنگ بزن لااقل یه جوابی بهت میده ورگنه که میگن بازی آنلاین تحت پشتیبانی ما نیست.

دوستان واسه بالا بردن سرعت اینترنت مخابرات ، لازمه برم حضوری اعلام کنم یا از طریق سایتی چیزی میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or