Sorena Asadi
کاربر سایت
حداقل یکی بگه این طرح طلایی پاییزه 2 مگ مخابرات سرعت دانلود شبانش چنده؟ بابا مردم از بس اینجا سوال کردم هیچ کس جواب نداد![]()
داداش بهترین حالت تا 200 میرسه ولی خیلی بخواد خراب بشه میاد روی 130
حداقل یکی بگه این طرح طلایی پاییزه 2 مگ مخابرات سرعت دانلود شبانش چنده؟ بابا مردم از بس اینجا سوال کردم هیچ کس جواب نداد![]()
مطمئنی؟ شبانه نه روزانه! میترسم رو 130 قفل باشه!داداش بهترین حالت تا 200 میرسه ولی خیلی بخواد خراب بشه میاد روی 130
گرچه همشون دزدن ولی الان منی که طرح 8 گیگ دارم داره طرحم تموم میشه دیگه نصف کیفیت این طرحم نمیتونم گیر بیارم 
مطمئنی؟ شبانه نه روزانه! میترسم رو 130 قفل باشه!
آخه مخابرات اینجا خیلی گرون کرده! 2 گیگ ماهانه 20 هزار تومن و اگه شبانش کم باشه اصلا نمیرزه گرفت!
ای گند بزنن به این مخابرات دزدگرچه همشون دزدن ولی الان منی که طرح 8 گیگ دارم داره طرحم تموم میشه دیگه نصف کیفیت این طرحم نمیتونم گیر بیارم
![]()
اینجا نامحدود نداره که! (مشهد)من به همه پیشنهاد میکنم نامحدود 1 مگ بگیرین

تا حد زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره،اگه یوزر کم داشته باشه خوبه.سرعت دانلود و پینگ مخابرات 1 مگ نامحدود رو یکی جواب بده چنده ؟ مناسبه بازی هست ؟
من هم مخابرات تهران دارم یک مگ از هفته دوم عید تا الان یک روز نتونستم بدون مشکل بازی کنم . پینگ در ظاهر پایین است اما متاسفانه مدام lost Connection می ده.الان هم چند شب هست که دیگه از ساعت 8 به بعد سرعت نابود میشه.پشتبانی چواب نمی ده می گه مشکلی نداری!
) شبا زنگ بزن لااقل یه جوابی بهت میده ورگنه که میگن بازی آنلاین تحت پشتیبانی ما نیست.با سایت مخابرات میشهدوستان واسه بالا بردن سرعت اینترنت مخابرات ، لازمه برم حضوری اعلام کنم یا از طریق سایتی چیزی میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنون ...