بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینترنت1 مگ مخابرات تایم اوت بسیار شدید دارم سرعت خیلی پایین اومده بزور پیج باز میکنم یاد روزهای دایال آپ افتادم چرا اینجوری شده این اینترنت

دورد. کدوم شهر و منطقه ای هستید؟ بنده پینگم 200 و سرعت دانلود 150 هست و هیچ مشکلی نداره تام اوتم یکی دو تا بیشتر نمیده

منم تا دوروز اينده از داتك ب نامحدود مخابرات نقل مكان ميكنم؟ميخوام با 2020 ثبت نام كنم.چقد طول ميكشه وصل كنن؟حضورى ميان يا كارى نداره خودمم ميتونم وصل كنم؟زنگ بزنم داتك چقد طول ميكشه پورتمو خالى كنن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

منم تا دوروز اينده از داتك ب نامحدود مخابرات نقل مكان ميكنم؟ميخوام با 2020 ثبت نام كنم.چقد طول ميكشه وصل كنن؟حضورى ميان يا كارى نداره خودمم ميتونم وصل كنم؟زنگ بزنم داتك چقد طول ميكشه پورتمو خالى كنن؟

2-6 روز میان خودشون وصل کنن بهتره زنگم بزنی اگه پرسیدن چرا نگین که میخوام از جای دیگه سرویس بگیرم چون خیلی طولش میدن

گران‌فروشی اینترنت در کشور/ پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر می‌رسد

هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.

نتایج یک بررسی درباره گران‌فروشی و کم‌فروشی پهنای باند اینترنت در ایران نشان می‌دهد که هر STM1 پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور می‌شود با خرید و فروش آن توسط واسطه‌های مختلف مانند شرکت‌ ارتباطات زیرساخت، شرکت‌های ندا، شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های فراهم‌آور خدمات اینترنت، نهایتاً با احتساب ضریب اشتراک‌گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می‌رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بررسی دلایل گران‌فروشی پهنای باند در کشور اعلام می‌کند: گران‌فروشی پهنای باند اینترنت در کشور علل زیادی دارد. اولاً شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزاینده تقاضا و عدم تأمین میزان مورد نیاز است.

ثانیاً دو مقررات‌گذار برای قیمت‌گذاری پهنای باند وجود دارد که هر یک ملاحظات خاص خود را دارند و مستقل از هم مقرراتی را برای تعرفه‌گذاری و قیمت‌گذاری پهنای باند وضع می‌کند. ثالثاً شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می‌کند و به عرضه پهنای باند بین‌الملل می‌پردازد.

منبع

دوستان ساکن منطقه ی فاطمی من یه کمکی لازم داشتم.کسی اونجا ها مبین نت استفاده میکنه؟چه جوری وضعیتش اونجا؟البته با خود مبین نت بسنجید تو مناطق دیگه لطفا!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

خیلی خیلی ما متن امضات حال کردم...اصلا انگار حرف دلم رو زدی...بخصوص این فحش خواهران که...

سلام دوستان وضعیت سرعت نامحدود وایمکس ایرانسل چجوریه؟ ارزش داره تعرفم از محدود به نامحدود تغییر بدم؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان وضعیت سرعت نامحدود وایمکس ایرانسل چجوریه؟ ارزش داره تعرفم از محدود به نامحدود تغییر بدم؟

2563976135.png

به پشتیبانی زنگ زدم میگه همچین پینگی عالیه واسه وایمکس:| بعد میگم والا تو حالت طبیعی پینگ با سرور داخلی باید 70 تا 90 باشه.... طرف میگه نه چون وایمکس هست و معلقه پینگ رو نمی تونیم تشخیص بدیم:| انگار دکل با مودم رو انداختیم بالای هواپیما:|
4.2.2.4 هم که اکثر مواقع 100% loss داره
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: seq=5 ttl=54 time=350.0 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=7 ttl=54 time=370.0 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=8 ttl=54 time=320.0 ms

--- 4.2.2.4 ping statistics ---
10 packets transmitted, 3 packets received, 70% packet loss
round-trip min/avg/max = 320.0/346.6/370.0 ms

دوستان محدودو بکنم نامحدود؟ بابا یکی کمک کنه

داداش نامحدود بهتره من رفیقم 1 مگ وایمکس ایرانسل داره سرعت دانلودش 140 پینگش از من بهتره 170 به اروپا

- - -ویرایش - - -

دوستان مبین نت پینگ خیلی خیلی داغونی داره اصلا برای بازی های انلاین سمتش نرید

سلام
دوستان من میخواستم ISPمو عوض کنم و از آسیاتک سرویس بگیرم
الان ISPم پاسارگاده , 512 ماهی 15 گیگ 42 تومن
ولی آسیا تک 2 مگ ماهی 10 گیگ رو 42 تومن میده که به نظرم به صرفه تره !
اینم تست پینگ و این چیزا, لطفا راهنمایی کنین
(من تهرانم ! تست با لندن)
3421143794.png
کسی جوال نمیده آیا ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or