بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من سرعت دانلودم با کنسول و موبایل خیلی پایین تو speedtest هم سرعت دانلود رو 60KB/S نشون میده در حالی که سرویس من 2مگ باید 250 باشه به پشتیبان هم که میگم سریع میگه سرعت دانلودت با سافتگذر چنده؟؟؟راهنمایی کنید لطفا...

درس میگه!! دیروز نت استان ما داغون بود و بزور صفحه isp رو باز میکرد ولی سرعت دانلود از سافتگذر از 100 کمتر نمیشد!!! اونم میخاسته بدونه سرعت بهت میرسه یا نه!!
مودمت چیه؟ ما من d-linkـه پس طبق اون برات توضیح میدم!(البته تو مودمای دیگه شاید کمی متفاوت باشه!)
اول تو قسمت آدرس بار مرورگر بزن 192.168.1.1 (همون صفحه مودم!) بعدیوزر پس میخاد که هر دو رو admin بزن! بعدش میری تو بخش status و بعدش statistic! حالا دنبال SNR Margin و Attenuation بگرد! بعدش اینجا بزنشون تا بفهمیم مشکل از کجاست!
بهتره اونجا دنبال چیزی مث Rate (Kbps)ـم بگردی تا ببینیم سرعتتو رو چند بستن!(مثلن نوشته واسه دانلود 2048 و واسه آپلود 768!!)

95657155.png

بچه ها هدف فخر فروشی نیست :دی بدون شرح

- - -ویرایش - - -

اینم لندن
3422476675.png

- - -ویرایش - - -

اینم دانلود از asandownload

Attachments

• Screen Shot 2014-04-07 at 05.26.28.png
    Screen Shot 2014-04-07 at 05.26.28.png
    119.5 KB · مشاهده: 43
بطور کاملا اساسی و عمقی گند زدن توی اینترنت . بازی آنلاین که قطع میشه مدام سایت که باز نمیشه درست و حسابی، دانلود هم که هر از چند گاهی سرعت صفر میشه دیگه Resum نمیشه.کلا من نمی دونم چرا باید به یک همچین چیزی ما بگیم اینترنت.

بطور کاملا اساسی و عمقی گند زدن توی اینترنت . بازی آنلاین که قطع میشه مدام سایت که باز نمیشه درست و حسابی، دانلود هم که هر از چند گاهی سرعت صفر میشه دیگه Resum نمیشه.کلا من نمی دونم چرا باید به یک همچین چیزی ما بگیم اینترنت.
گفتن قیمت اینترنت رو میاریم پایین برا همین اومدن گند زدن تو کیفیت سرویسا عوضش ارزونتر کردنش

الان 4-5 روزه ساعت 1 ظهر تا 1 شب افت سرعت شدید + تایم اوت دارم با مخابرات... کسی این مشکل رو داره؟

سرعت نه 24 ساعت در حال دانلود هستم سرعت ثابت 140 ولی تا 220 میره ولی پینگ چرا تایم اوت شدید داره زنگ زدم بازم مثل همیشه میگن تا روز های اینده مشکل حل میشه :dولی خبری نیست;)

کسی هدف اینارو نفهمیده ؟ روی v*n و نرم افزار های فی*تر شکن که تاثیر نذاشته هدفشون چی بوده کلا ؟!
منم اصلا هیچ مشکلی با ک ر ی و ندارم تو تعطیلات تند وتند قطع میشد ولی الان راحت دارم استفاده میکنم ولی تا میرم تو سرورای بتلفیلد 10 دقیقه ای میفتم بیرون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or