بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات خوزستان سرویسهای نامحدود رو کلا برداشته از روی سایت اوضاع هم هر روز بدتر از دیروز

قلبم گرفت اینو که گفتی . چرا شایعه سازی می کنی من همین الان رفتم توی پرتالش اصلا چنین چیزی نیست و هنوز نامحدود داره !!!! ( به خیر گذشت ... #:-s )

یاد اون روز به خیر تست پینگ میگرفتم 120 بود الان میگیری 260 ولی خدایی مخابرات خیلی شرکت توپی هست من ماه قبلی با نا محدود 1 مگ چیزی حدود 90 گیگ دانلود کردم اگه شاتل بود نت رو قطع میکردن ولی من حتی 1 % سرعتم پایین نیومد فقط مشکل پینگه کاشکی بتونن مثل اول هاش کنن

قلبم گرفت اینو که گفتی . چرا شایعه سازی می کنی من همین الان رفتم توی پرتالش اصلا چنین چیزی نیست و هنوز نامحدود داره !!!! ( به خیر گذشت ... #:-s )

شایعه چیه اخوی این سایتش به سایت سامانه مخابرات خوش آمدید برو خودت چک کن نامحدود رو ورداشتن نیست اصلا.. بزن روی ثبت نام تا تعرفه ها بیاد.. روی هر تعرفه هم 5 تومن گرونتر کردن..خودم 1 مگ نامحدود دارم نماینده مخابرات توی شهرمون دوستمه گفت آره برداشتن ولی دست خودشه می تونه نامحدود بده خودش مشکلی نداره

شهر ما شاتل هم نداره فقط پارس آنلاین هست و پیشگامان به غیر از مخابرات

شایعه چیه اخوی این سایتش به سایت سامانه مخابرات خوش آمدید برو خودت چک کن نامحدود رو ورداشتن نیست اصلا.. بزن روی ثبت نام تا تعرفه ها بیاد.. روی هر تعرفه هم 5 تومن گرونتر کردن..خودم 1 مگ نامحدود دارم نماینده مخابرات توی شهرمون دوستمه گفت آره برداشتن ولی دست خودشه می تونه نامحدود بده خودش مشکلی نداره

شهر ما شاتل هم نداره فقط پارس آنلاین هست و پیشگامان به غیر از مخابرات
استان ما که خیلی وقته نامحدود و برداشتن.

یاد اون روز به خیر تست پینگ میگرفتم 120 بود الان میگیری 260 ولی خدایی مخابرات خیلی شرکت توپی هست من ماه قبلی با نا محدود 1 مگ چیزی حدود 90 گیگ دانلود کردم اگه شاتل بود نت رو قطع میکردن ولی من حتی 1 % سرعتم پایین نیومد فقط مشکل پینگه کاشکی بتونن مثل اول هاش کنن
من ماهی 180-200 گیگ دانلود دارم با 1 مگ مخابرات :d

سلام
دوستان من میخواستم ISPمو عوض کنم و از آسیاتک سرویس بگیرم
الان ISPم پاسارگاده , 512 ماهی 15 گیگ 42 تومن
ولی آسیا تک 2 مگ ماهی 10 گیگ رو 42 تومن میده که به نظرم به صرفه تره !
اینم تست پینگ و این چیزا, لطفا راهنمایی کنین
(من تهرانم ! تست با لندن)
3421143794.png

دوستان من سرعت دانلودم با کنسول و موبایل خیلی پایین تو speedtest هم سرعت دانلود رو 60KB/S نشون میده در حالی که سرویس من 2مگ باید 250 باشه به پشتیبان هم که میگم سریع میگه سرعت دانلودت با سافتگذر چنده؟؟؟راهنمایی کنید لطفا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or