مخابرات خوزستان سرویسهای نامحدود رو کلا برداشته از روی سایت اوضاع هم هر روز بدتر از دیروز
)من الان دارم با 1 مگ مخابرات 222 تا 225 دانلود میکنم یعنی فرقشون همینه؟؟مطمئنی؟؟من همین الان نامحدود تمدید کردم سرعت دانلود 2 مگ محدود 250 بود الان 230
من الان دارم با 1 مگ مخابرات 222 تا 225 دانلود میکنم یعنی فرقشون همینه؟؟مطمئنی؟؟
قلبم گرفت اینو که گفتی . چرا شایعه سازی می کنی من همین الان رفتم توی پرتالش اصلا چنین چیزی نیست و هنوز نامحدود داره !!!! ( به خیر گذشت ... #)
استان ما که خیلی وقته نامحدود و برداشتن.شایعه چیه اخوی این سایتش به سایت سامانه مخابرات خوش آمدید برو خودت چک کن نامحدود رو ورداشتن نیست اصلا.. بزن روی ثبت نام تا تعرفه ها بیاد.. روی هر تعرفه هم 5 تومن گرونتر کردن..خودم 1 مگ نامحدود دارم نماینده مخابرات توی شهرمون دوستمه گفت آره برداشتن ولی دست خودشه می تونه نامحدود بده خودش مشکلی نداره
شهر ما شاتل هم نداره فقط پارس آنلاین هست و پیشگامان به غیر از مخابرات
من ماهی 180-200 گیگ دانلود دارم با 1 مگ مخابرات :dیاد اون روز به خیر تست پینگ میگرفتم 120 بود الان میگیری 260 ولی خدایی مخابرات خیلی شرکت توپی هست من ماه قبلی با نا محدود 1 مگ چیزی حدود 90 گیگ دانلود کردم اگه شاتل بود نت رو قطع میکردن ولی من حتی 1 % سرعتم پایین نیومد فقط مشکل پینگه کاشکی بتونن مثل اول هاش کنن
که بابت هر 1 گیگ اضافه دانلود کردن پول میاد رو قبض کسی شنیده ؟در رابطه با صحته اینکه از 108 گیگ به بالا دانلود کنی در قسمت سرویس های نامحدوده مخابراتکه بابت هر 1 گیگ اضافه دانلود کردن پول میاد رو قبض کسی شنیده ؟
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)