بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی هدف اینارو نفهمیده ؟ روی v*n و نرم افزار های فی*تر شکن که تاثیر نذاشته هدفشون چی بوده کلا ؟!

پت و متو میشناسی؟ حکایت ایناست.یه گندی زدن قبل عید حالا میخوان درستش کنن,هی بدترو بدتر میشه.انقدر بدم میاد این گندایی که میزنن اصلا خبرم نمیدن که بگن با عرض معذرت از کاربران ما اینجا ری*دیم. مشکل تا این تاریخ برطرف میشه.
این اطلاع رسانیا رو که نمیکنن تازه بهشون زنگ میزنی میگن چی؟کی؟کجا؟چی شده؟من کیم؟:|

دوستان یه سوال ؟ من یجا شنیدم که اگه زنگ بزنی ISP بگی نتم رو بزارین برای گیم یا همچین چیزی پینگت بهتر میشه
الان من مخابرات دارم شبا ساعت 2 3 به بعد پینگ میره زیر 120 ولی در طول روز بالای 200 هست !زنگ بزنم کاری میکنن برام ؟

دوستان یه سوال ؟ من یجا شنیدم که اگه زنگ بزنی ISP بگی نتم رو بزارین برای گیم یا همچین چیزی پینگت بهتر میشه
الان من مخابرات دارم شبا ساعت 2 3 به بعد پینگ میره زیر 120 ولی در طول روز بالای 200 هست !زنگ بزنم کاری میکنن برام ؟

داداش مخابرات نداره این رو شاتل داره که شاتل پینگش بالای 500 اون میزاره میاد زیر 400 مخابرات فعلا همینه قبلا مال منم پینگم 100 میومد الان همش بالای 200 خاک توی سرشون

من تازه دیروز یادشان افتاده بهم اس ام اس دادن که به خاطر بهبودی اینترنت و نمیدانم چه چه به مدت سه روز از تاریخ 18/01/93 اینترنت شما ممکنه بر**ینه

حیف 3750 تومن خدایی حیف پول حیف هر گیگ حیف گوگل حیف موزیلا حیف گوگل حیف سرچر حیف دانلود منجر اصلا جیف سیستم که روشنه حیف تکنولوژی که واسه خطوط ایران نت درست میکنه.....مگه ما چی میخوایم از نت ....

سلام بچه ها و همه گیمر های عزیز خودتونو زیاد درگیر این موضوع نکنید ما عادت کردیم با جمله معروفه: ایرانه دیگه

فکر کنم این مشکلو تا اواخر ماه داشته باشیم من موندم محدودیت برای چی برای کی که چیییی

هنو نفهمیدن ایرانی اریایی محدودیت حالیش نیست.

نتم قط کنن بازم راهی هست.

جواب آی اس پی:

با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو مشترک گرامی، شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنت هیچگونه دخل و تصرفی بر روی اینترنتی که از سازمان های مربوطه تحویل می گیرند نداشته و اینترنت را به صورت مستقیم به مشترکین ارجمند تحویل می نمایند. تمامی پروسه های مرتبط به *****ینگ و سایر محدودیت های فنی اعمالی بر روی اینترنت، در حوزه ی اختیارت اندیشه سبز خزر و شرکت های مشابه نمی باشد. با احترام و سپاس از انتقادات شما با آرزوی سالی خوش اندیشه سبز خزر

بعد عمری اومدم دوباره بازی کنم 3 تا بازی کردم هر3شم حدود 15 دقیقه بعدش دیسی شدم از بازی یکبار کلا تایم اوت شد نتم اما بار دیگه نت داشتم اما از بازی دیسی شدم جلالخالق ، دیگه ترسیدم بازی کنم بن بشم :(

دوستان میخوام وایمکسمو عوض کنم و یه isp خوب بگیرم
بین شاتل و پارس انلاین و مخابرات و های وب کدومو پیشنهاد میکنین؟
سرعت دانلود واسم مهمه
لطفا راهنمایی کنید

دوستان میخوام وایمکسمو عوض کنم و یه isp خوب بگیرم
بین شاتل و پارس انلاین و مخابرات و های وب کدومو پیشنهاد میکنین؟
سرعت دانلود واسم مهمه
لطفا راهنمایی کنید

سلام برادر شاتل بعد از 5 گیگ دانلود سرعت دانلود رو میاره زیر 15 سرویس هاشم به نظر من گرون میده پارس هم همینطوره ولی مخابرات شما یک 1 مگ نامحدود بگیر سرعت دانلود بین 140-200 هست و بالای 80 گیگ هم در ماه دان کنی سرعتت بازم کم نمیشه

اینترنت1 مگ مخابرات تایم اوت بسیار شدید دارم سرعت خیلی پایین اومده بزور پیج باز میکنم یاد روزهای دایال آپ افتادم چرا اینجوری شده این اینترنت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or