بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه چیزی میگم نه نگید.... من یه بار با چند نفر هماهنگ کردیم همه با هم در مورد یه موضوع به اخبار 20:30 خبر دادیم تا برامون پیگیری کنن فردا شب همه چی پیگیری شد و به پته پته افتاده بودن مسئولین این کار الانم باید همین کارو بکنیم و بگیم که ما گیمر ها هم هستیم ما هم حق داریم

- - -ویرایش - - -

من که به ذره بین 20:30 پیغام فرستادم

اینم لینک: سوژه هاي خبري مردمي زير ذره بين 2030 را اينجا بنويسيد

اینم لینک وبگردی: تماس با ما

- - -ویرایش - - -

اگر خواستین به وزیر ایمیل بدید هر کی جداگونه بده که متوجه جدیت موضوع بشن ایشون...
کار خوبیه...
ولی باید برنامه ریزی شه با یکی 2 نفر راه نمی افته
یه تاپیک جدید.. یه نظر سنجی..

یه چیزی میگم نه نگید.... من یه بار با چند نفر هماهنگ کردیم همه با هم در مورد یه موضوع به اخبار 20:30 خبر دادیم تا برامون پیگیری کنن فردا شب همه چی پیگیری شد و به پته پته افتاده بودن مسئولین این کار الانم باید همین کارو بکنیم و بگیم که ما گیمر ها هم هستیم ما هم حق داریم

- - -ویرایش - - -

من که به ذره بین 20:30 پیغام فرستادم

اینم لینک: سوژه هاي خبري مردمي زير ذره بين 2030 را اينجا بنويسيد

اینم لینک وبگردی: تماس با ما

- - -ویرایش - - -

اگر خواستین به وزیر ایمیل بدید هر کی جداگونه بده که متوجه جدیت موضوع بشن ایشون...

من هم یک بار این کار رو درباره اینترنت انجام دادم و جواب داد ...

سلام دوستان روشی نیست دیگه برای دور زدن محدودیت ؟؟ برای من از قبل روشا قطع شد ، اگر روشی هست ممنون می شم یکی کمک کنه چون خیلی مهمه ! اگر هم خواست پیغام خصوصی بده

سلام دوستان. لندن کجای نقشس ؟ من اینجا رو گرفتم چه طوره؟

از ایران بخای بری میشه شمال غرب! یه جزیره ست که انگلستانه! همون نزدیکای مرزش پیداش میکنی!!

- - -ویرایش - - -

دوستان از بین شاتل و پارس آنلاین کدامیک برای gaming مناسب تر هست؟

بستگی به جاش داره!! ولی عمومن شاتل بهتره!

پینگ چرا این حاله ؟! :|

91524340853145165266.jpg

از ایران بخای بری میشه شمال غرب! یه جزیره ست که انگلستانه! همون نزدیکای مرزش پیداش میکنی!!

- - -ویرایش - - -

بستگی به جاش داره!! ولی عمومن شاتل بهتره!

سرویس های حجمیش مناسب تره یا محدود ؟
نهایت سرعتی رو که به کاربران خانگی ارائه میدن چند هست ؟
ممنون

.....
سلام دوستان. لندن کجای نقشس ؟ من اینجا رو گرفتم چه طوره؟

داداش قبل از اینکه تست بگیری اون بالا setting بزن preferred server لندن انتخاب کن! بعد اون بالا take a test
آخرم صفحه اصلی دو تا گزینه میاد به جای preferred ، recommanded رو بزن

آخرین ویرایش:
10 تا پینگ گرفتم ده تاش تایم اوت شد. :|یعنی همچین چیزی به عمرم ندیده بودم. مخابرات اصفهان پینگش بالای 150 نمیرفت حالا ببین چی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or