Dlforshot
کاربر سایت
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و سربازان گمنام همیشه در صحنه ی زیرساخت که کارشون در گندکاری کردن توی اینترنت رد خور ندارد.
این مشکلی که 2 هفته ی اخیر در اینترنت به وجود اومده رو بنده و چند تا از دوستان به صورت ویژه برسی کردیم و به نتایج جالبی هم رسیدیم...اول اینکه این مشکل روی پورت های UDP به وجود میاد نه TCP که لیست همه ی پورت ها در این لینک هست میتونید برسی کنید.
این مشکل رو من تو DOTA 2 و Battlefiled 3 و Battlefield 4 و GameRanger و Kerio V*P*N و سرور های TeamSpeak داشتم به این صورت که بعد از 5 تا 30 دقیقه اتصال (رندوم زمان بندی میشد مثلا یه بار 5 دقیقه بعدش قطع می شد یه بار هم مثلا 25 دقیقه) ارتباط یکدفعه قطع می شد.
تحقیقی که کردم این بود که تمام سرویس های مذکور روی پورت های پروتکل UDP هستند نه TCP بنابراین نتیجه به دست اومده این بود که با توجه به اعلام قبلی مبنی بر جدیت کمیته فیل ترین گ بر بستن فیل تر شکن هایی مثل سایفون و کریو و pm9 و غیره ماه گذشته سایفون بسته شد در کنارش دیدید که مدتی ORigin EA از دسترس خارج شده بود به دلیل خرابکاری روی پورت ها حالا قصدشون جدی هست برای بستن kerio ها ولی هنوز نتونستن ببندن حالا تاثیر منفی این خرابکاری جدید این شده که شما روی پورت های UDP در زمان های نامشخص از طول روز و با اتصال مدتی مشخص به اون سرور از اون پورت ها اتصالتون به کل با IP قطع میشه.
فعلا هیچ کاری هم نمیشه کرد جز استفاده از وی پی ان های داخلی مثل سرویس پینگ و غیره که ممکنه روی اون ها این اختلال نباشه.
اگر اون ها موفق بشن که کریو رو ببندن قدمی بزرگ در بستن راه فیل تر شکن ها برداشتند و آینده ی اینترنت بشدت مورد تهدید قرار خواهد گرفت...
@};-@};-@};-
اون از دروغ کاهش تعرفه اینترنت و برداشته شدن فیل-تر فیس*بوک اینم از فیلت*رینگ جدید چینی اینا خوب یاد گرفتن سر مردم چطوری شیره بمالن و البته تقصیر خودمونه بیشترش

اصلا تاحالا همچین چیزی ندیده بودم 
الان که مشکل دیسکانکت شدن داریم پینگ مون اینطوری شده :