بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و سربازان گمنام همیشه در صحنه ی زیرساخت که کارشون در گندکاری کردن توی اینترنت رد خور ندارد.

این مشکلی که 2 هفته ی اخیر در اینترنت به وجود اومده رو بنده و چند تا از دوستان به صورت ویژه برسی کردیم و به نتایج جالبی هم رسیدیم...اول اینکه این مشکل روی پورت های UDP به وجود میاد نه TCP که لیست همه ی پورت ها در این لینک هست میتونید برسی کنید.

این مشکل رو من تو DOTA 2 و Battlefiled 3 و Battlefield 4 و GameRanger و Kerio V*P*N و سرور های TeamSpeak داشتم به این صورت که بعد از 5 تا 30 دقیقه اتصال (رندوم زمان بندی میشد مثلا یه بار 5 دقیقه بعدش قطع می شد یه بار هم مثلا 25 دقیقه) ارتباط یکدفعه قطع می شد.
تحقیقی که کردم این بود که تمام سرویس های مذکور روی پورت های پروتکل UDP هستند نه TCP بنابراین نتیجه به دست اومده این بود که با توجه به اعلام قبلی مبنی بر جدیت کمیته فیل ترین گ بر بستن فیل تر شکن هایی مثل سایفون و کریو و pm9 و غیره ماه گذشته سایفون بسته شد در کنارش دیدید که مدتی ORigin EA از دسترس خارج شده بود به دلیل خرابکاری روی پورت ها حالا قصدشون جدی هست برای بستن kerio ها ولی هنوز نتونستن ببندن حالا تاثیر منفی این خرابکاری جدید این شده که شما روی پورت های UDP در زمان های نامشخص از طول روز و با اتصال مدتی مشخص به اون سرور از اون پورت ها اتصالتون به کل با IP قطع میشه.
فعلا هیچ کاری هم نمیشه کرد جز استفاده از وی پی ان های داخلی مثل سرویس پینگ و غیره که ممکنه روی اون ها این اختلال نباشه.
اگر اون ها موفق بشن که کریو رو ببندن قدمی بزرگ در بستن راه فیل تر شکن ها برداشتند و آینده ی اینترنت بشدت مورد تهدید قرار خواهد گرفت...
@};-@};-@};-

اون از دروغ کاهش تعرفه اینترنت و برداشته شدن فیل-تر فیس*بوک اینم از فیلت*رینگ جدید چینی اینا خوب یاد گرفتن سر مردم چطوری شیره بمالن و البته تقصیر خودمونه بیشترش

دوستان من از صبح هی اینترنتم یکی دو دقیقه یه بار قطع و وصل میشه :| اصلا تاحالا همچین چیزی ندیده بودم :| فقط من این مشکلو دارم یا خدایی نکرده بقیه هم دارن این مشکلو؟ :(

تو یه محفلی بودیم یه بابایی شدید داشت ابراز خوشحالی میکرد گفتم داستان چیه گفت دولت اعلام کرده که اینترنت قراره یه تکون اساسی بخوره و حسابی بترکونه!
گفتم از کی شنیدی گفت تو رادیو سراسری تو تاکسی شنیده که تا دو سال دیگه اینترنت ما در حد اینترنت های با کیفیت دنیا قرار میگیره و این خبر رو معاون وزیر اعلام کرده.
---------
در کل تو همه موارد ملت باحالی هستیم و با وعده و وعید میریم تو فضا ....

الکی بحث نکنید مگه ایران هم اینترنت داره چند وقت پیش لیست قیمتهای اینترنت تو دنیا رو گذاشتم که زاپن 0.2 دلار قیمت 1 مگ بود
تازه شانس هم اوردیم طبق گفته مجلس سرعت اینترنت خانگی باید 128 باشه یعنی دانلود حدود 16
ولی کشور ما اینقدر بی قانونه
که حتی مخابراتش هم قانون مجلس رو زیرپا میزاره
برا منم سرعت اومده بود پایین
زنگ زدم بهشون دوباره بردن بالا
خود isp اورده پایین
البت پینگ ما رسیده به 72

تو یه محفلی بودیم یه بابایی شدید داشت ابراز خوشحالی میکرد گفتم داستان چیه گفت دولت اعلام کرده که اینترنت قراره یه تکون اساسی بخوره و حسابی بترکونه!
گفتم از کی شنیدی گفت تو رادیو سراسری تو تاکسی شنیده که تا دو سال دیگه اینترنت ما در حد اینترنت های با کیفیت دنیا قرار میگیره و این خبر رو معاون وزیر اعلام کرده.
---------
در کل تو همه موارد ملت باحالی هستیم و با وعده و وعید میریم تو فضا ....
دیدی تی تاپ میدادن دست بچه.. چقد ذوق میکنه.. ما الان حکم اونو داریم... مگه احمقم مودم و مدام روشن خاموش کنم؟! نابود میشه!!
متاسفانه کاریم از دستمون ساخته نیست. نامه هم نوشتیم... بیخیالش تنها راهش در رفتنه

متاسفانه وضعیت ما شده یک بام و لنگ در هوایی !!! :)) الان که مشکل دیسکانکت شدن داریم پینگ مون اینطوری شده :

91517445370108699870.jpg

تا 2 هفته پیش که همه چیز خوب بود و قطعی نبود پینگ 250-300 با کلی نوسان و تایم اوت و پکت لاست.
وضع ما بسیار خنده دار است چیزی رو بهمون میدن چیز دیگر رو میگیرن دوباره تعویض می کنند یه چیز دیگه میدند و یه چیز دیگه میگیرند.

این پینگ هم که میاد پایین مطمئن باشید به واسطه ی تنظیم عناصر دیگه ای میاد پایین(اثر جانبی) یعنی نمیگن خوب بیاید یه پینگ خوب بدیم ملت که همچین باحال online play کنن(مگه از این بازی ارزشی ها کار خودشون باشه یه نفعی واسشون داشته باشه در اون صورت تعداد hopهای مسیر تا سرور رو شده به 2 تا میرسونن که پینگ بیاد رو 10 مثلا!)

شما از load شدن google فیلم بگیر، پناهندت میکنن !

اینکه خوده سایت دیر باز میشه ولی سرعت دانلود از همون سایت خوبه، به سرور سایت ربط داره یا اینترنت ما؟!
دانلود از همون سرور اون سایت هست ؟ منظورم اینه که سرور Website و سرور Download Center هر دو یکی هستند یا خیر ؟

الکی بحث نکنید مگه ایران هم اینترنت داره چند وقت پیش لیست قیمتهای اینترنت تو دنیا رو گذاشتم که زاپن 0.2 دلار قیمت 1 مگ بود
تازه شانس هم اوردیم طبق گفته مجلس سرعت اینترنت خانگی باید 128 باشه یعنی دانلود حدود 16
ولی کشور ما اینقدر بی قانونه
که حتی مخابراتش هم قانون مجلس رو زیرپا میزاره
برا منم سرعت اومده بود پایین
زنگ زدم بهشون دوباره بردن بالا
خود isp اورده پایین
البت پینگ ما رسیده به 72

مملکت بی قانون هست ولی قانون چرتم کم نداریم! آخه با 128 چیکار کنیم بشینیم فقط flappy bird بازی کنیم!

همیشه این مشکلات دیر یا زود به استان ما میرسه!! هنوزم که مشکلی نداره! البته هفته پیش یه روز کامل نت قطع بود!! احتمالا همونو گذاشتن جای زجرایی که شما میکشین!!:دی

یه چیزی میگم نه نگید.... من یه بار با چند نفر هماهنگ کردیم همه با هم در مورد یه موضوع به اخبار 20:30 خبر دادیم تا برامون پیگیری کنن فردا شب همه چی پیگیری شد و به پته پته افتاده بودن مسئولین این کار الانم باید همین کارو بکنیم و بگیم که ما گیمر ها هم هستیم ما هم حق داریم

- - -ویرایش - - -

من که به ذره بین 20:30 پیغام فرستادم

اینم لینک: http://www.yjc.ir/fa/news/4056677

اینم لینک وبگردی: http://webgardi.yjc.ir/fa/contacts

- - -ویرایش - - -

اگر خواستین به وزیر ایمیل بدید هر کی جداگونه بده که متوجه جدیت موضوع بشن ایشون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or