بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من بارس آفلاین 256 نامحدود دارم واقعا افتضاح شده خواستم ببینم به نظرتون شاتل 320 نامحدود بگیرم یا آولگستر 1 مگابایت من تهرانم دانلود زیاد میکنم لایوم میرم ممنون ازتون

سلام دوستان من بارس آفلاین 256 نامحدود دارم واقعا افتضاح شده خواستم ببینم به نظرتون شاتل 320 نامحدود بگیرم یا آولگستر 1 مگابایت من تهرانم دانلود زیاد میکنم لایوم میرم ممنون ازتون

دوستان من میخوام واسه مخابرات ثبت نام کنم حالا تلفنی با ۲۰۲۰ ثبت نام کنم یا حضوری؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

زنگ بزن و بعد واحد فروش رو بگیر اسم و شماره ملی و چندتا چیز دیگه رو میپرسن اگه پورت خالی داشته باشن فرداش وصل میشه

زنگ بزن و بعد واحد فروش رو بگیر اسم و شماره ملی و چندتا چیز دیگه رو میپرسن اگه پورت خالی داشته باشن فرداش وصل میشه

زنگ زدمًگفتم من الان داتک دارم گفت باید زنگ بزنی مخابرات محلتون پرتتو خالی کنن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آقا این پرتوکل های شاتل درست نشد ؟؟ مردیم از بی آنلاینی تو PSN !!!

جالبه که من GOOGLE رو با یه تاخیر ۲-۳ ثانیه باز میکنم اما زمان SIGN IN آسفالت میشم رسما !

من زنگ زدم
من دارم تست ميگيرم ميبينم پنهاى باند نصف شده براى سرويس گيمينگ اما ميگه نه نشده! چنين چيزى اتفاق نيفتاده توى اينترنت شما!
گفت كه مشكل https توى اكثر نقاط كشور برطرف شده و اميدوارن تا قبل عيد براى بقيه هم حل بشه
البته زياد اينارو نبايد جدى گرفت

دوستان من چند وقتیه که adsl گرفتم و قبلش وایمکس داشتم و الان بهم 1مگ 1 ماهه رایگان دادن و با پرس و جوهایی که کردم فهمیدم کشش خط تلفن برای گرفتن تعرفه خیلی مهمه و گفتن برای مثال اگه خط تلفن نکشه فرقی نداره به حالت که 2 مگ داشته باشی یا 1 مگ چون در نهایت فقط به اندازه کشش خط تلفن میتونی دریافت یا ارسال داشته باشی و گفتن توی مودم مشخص میکنه همه چیرو من الان اومدم و دیدم و راستشو بگم چیزی سر در نیاوردم:d میخواستم این لطفو در حقم بکنید بگید من میتونم از ماه بعد به راحتی 2 مگ بگیرم و استفاده لازم ازش ببرم رو یا نه اینکه فرقی نداره و کشش خط به همین اندازه هست راستی من الان نهایتا با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنم و اگه میشه میخواستم بدونم نهایت سرعتی که خط من میتونه بگیرتش چقدره؟

دوستان من چند وقتیه که adsl گرفتم و قبلش وایمکس داشتم و الان بهم 1مگ 1 ماهه رایگان دادن و با پرس و جوهایی که کردم فهمیدم کشش خط تلفن برای گرفتن تعرفه خیلی مهمه و گفتن برای مثال اگه خط تلفن نکشه فرقی نداره به حالت که 2 مگ داشته باشی یا 1 مگ چون در نهایت فقط به اندازه کشش خط تلفن میتونی دریافت یا ارسال داشته باشی و گفتن توی مودم مشخص میکنه همه چیرو من الان اومدم و دیدم و راستشو بگم چیزی سر در نیاوردم:d میخواستم این لطفو در حقم بکنید بگید من میتونم از ماه بعد به راحتی 2 مگ بگیرم و استفاده لازم ازش ببرم رو یا نه اینکه فرقی نداره و کشش خط به همین اندازه هست راستی من الان نهایتا با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنم و اگه میشه میخواستم بدونم نهایت سرعتی که خط من میتونه بگیرتش چقدره؟
من اگه خط شمارو داشتم الان 10 مگابیت مخابرات رو میخریدم :D
کیفیت خط شما فوقولاده بالاست طوری که با 2 مگ بستن خط همچنان SNR 38 هست و شما تا حدود 25 مگابیت جادارید اینترنت بگیرید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or