بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم سرعت رایگانم که همین الان گرفتم.سرویس 2 مگ حجمی پارس آنلاین توی تهران.ماهی 3 گیگ ترافیکشه و هزینه ماهیانش 25000 تومنه که قیمت خیلی مناسبی داره.خداییش توی این چند ماه راضی بودم و انقدر دانلود کردم که دیگه بیخیال دانلود شدم.فکر کنم کل اینترنتو دانلود کردم:d

20246103936600359205.jpg

حالا یه سوالی پیش میاد.دوستان میگن سرویس 8مگ شاتل تا 1 مگ دان میکنه. وقتی پارس آنلاین با 2 مگ" میتونی 1 مگ اونم توی ساعت رایگان دان کنی" بنظرتون 8 مگ شاتل یه جورایی کلاهبرداری نیست!؟ تازه شاتل قانون من در آوردی "سیاست درست استفاده" رو داره که عملا ساعات رایگانشو به یه چیز مزخرف تبدیل میکنه" ولی پارس آنلاین نه و هر چقدر خواستی دانلود کن.خدا رو شکر که از شر شاتل راحت شدم:bighug:

یه چیز دیگه چون من آنلاین باز نیستم پینگ مینگ برام مهم نیست و پیگیر پینگش تا حالا نبودم

نمیدونم سرور های uploadbaz داخلی هست یا نه اما من با سرور های خارجی دیشب با 1 مگ دانلود کردم و تا صبح شد 15 گیگ .
حالا با cmd چند تا پینگ با 4.2.2.4 و 146.66.152.1 و eu.battle.net بگیر ببین چند هست .
البته من 3 ماه دیگه میرم پارس آنلاین و بعدش اسیاتک تا ببینم کدوم بهتره

کسی از دوستان صبانت داره اینجا؟
بنده با سرعت دو مگ صبا نت شبی دو گیگ دانلود میکنم که اصلا خوب نیست شب سرعتم از 120 تا 150 هست روز هم 450 تا 470
سرویس 6 مگ صبانت چهنده سرعتش؟
کسی از دوستان صبانت نداره؟
به نظرتون کدوم isp برای دانلو شبانه بهتره؟ که حداقل شبی 4 گیگ رو دانلود کنه؟

اینکه میگن میشه تلفنی و با 2020 ثبت نام کرد چجوری؟میشه توضیح بدید،ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگر خط مال خودتون هست زنگ بزنید 2020 بگید میخواید adsl ثبت نام کنید یا برید نزدیک ترین دفتر با یک کپی کارت ملی ثبتنام کنید بعد از ظهر همون روز رانژه و وصل میشه البته اگر نیاز به تخلیه نباشه.

- - -ویرایش - - -

این سرویس های طلایی مخابرات فقط واسه تهرانه؟ منم مخابراتم ولی هم این سرویس های طلایی نیستش تو لیستش!؟؟؟

- - -ویرایش - - -

ره
نه سرویسی که من گذاشتم مخصوص خراسان رضوی هست.

سرور های آپلود باز خارجی هست کمتر سایتی سرور های دانلودش رو داخلی میذاره چون پهنای باند داخل گرون هست.

آخرین ویرایش:
پارس آنلاین 128 محدود 5 گیگ

البته ساعت شلوغی نبود توی سرور بلیزارد هم Latency 130 بود
بعد از تقریبا 2 ساعت

سرور بلیز Latency 400 شد ....... نتیجه دانلود خیلی مهم تره

پارس آنلاین 128 محدود 5 گیگ

البته ساعت شلوغی نبود توی سرور بلیزارد هم Latency 130 بود
بعد از تقریبا 2 ساعت

سرور بلیز Latency 400 شد ....... نتیجه دانلود خیلی مهم تره
عزیز قیمت سرویست چنده؟
راضی هستی از دانلود در ساعات رایگانش؟ شب تا صبح چه ساعاتی رایگانه؟
ممنون.

دوستان من الان پارس آنلاین دارم 1 مگ 3 گیگ رایگان بهم دادن واسه ماه اول.
الان من چه روز چه شب وقتی میخوام دانلود کنم سرعت تا 230 کیلوبایت میره بعد یهو ایست میکنه باز انگار از 30 یا 40 شروع میکنه و میره بالا و باز دوباره از 30 شروع میشه میره بالا و باز همین روند ادامه داره!!!بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟

اگر خط مال خودتون هست زنگ بزنید 2020 بگید میخواید adsl ثبت نام کنید یا برید نزدیک ترین دفتر با یک کپی کارت ملی ثبتنام کنید بعد از ظهر همون روز رانژه و وصل میشه البته اگر نیاز به تخلیه نباشه.

- - -ویرایش - - -

نه سرویسی که من گذاشتم مخصوص خراسان رضوی هست.

سرور های آپلود باز خارجی هست کمتر سایتی سرور های دانلودش رو داخلی میذاره چون پهنای باند داخل گرون هست.

الان داتک دارم یعنی باید این خالی کنم نمیشه اصلا هیچی نگم خودشون قطع کنن؟

ای خدا چرا من نباید یه روز خوش داشتم اخه چه بدیی کردم که حالا اینا باید سرم بیاد .... :((:((
30633341881875922487.jpg

داخل ریگان زده 4 گیگ فقط خدا خدا میکنم برا هر شب باشه وگرنه زنگ میزنم سر فحش رو به همشون میگیرم ....

بچه ها من 4 ساله پارس دارم
سرعت شبش افت میکنه بدون برو برگرد
بعضی وقتها خوبه معلوما افت شدید داره
اما در مورد افت روز معمولا از 5 عصر تا 10 شب هم یه افت دیگه داریم
معمولا هم اخرش کارشناساش میگن سرعت شما باید 1/8 سرویستون باشه
من که الان نامحدود دارم 256 تو هدیه تا 20 گیگ میده 220 تا 230
از 20-30 میده 130
از 30 گیگ به بعد میده 30
نرخ هم 47 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن