بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من که نمیخوام ارزون بشه .....کیفیت بهتر بشه
نه اینکه با سرعت 6 مگ و 80 تومن در ماه فقط با 250 تا دانلود کنیم
اگر قیمت بیاد پایین مطمئنا دیگه شرکت ها نیمان برای سود بیشتر سرعت رو محدود کنن و یا پورت هارو یک به 50 شیر کنن ! چون دیگه مهم نیست وقتی قیمت کم باشه آنچنان سودی از این کارها عایده شرکت ها نمیشه به جاش میان و کیفیت رو بهتر می کنن و رقابت بالا میره و به جای دور زدن و گول زدن مشترکینشون به دنبال رقابت سالم برای جذب مشترک بیشتر می شن.

اگر قیمت بیاد پایین مطمئنا دیگه شرکت ها نیمان برای سود بیشتر سرعت رو محدود کنن و یا پورت هارو یک به 50 شیر کنن ! چون دیگه مهم نیست وقتی قیمت کم باشه آنچنان سودی از این کارها عایده شرکت ها نمیشه به جاش میان و کیفیت رو بهتر می کنن و رقابت بالا میره و به جای دور زدن و گول زدن مشترکینشون به دنبال رقابت سالم برای جذب مشترک بیشتر می شن.

بیشتر جاها اینجوریه ولی اینجا ایرانه!!! اگه قیمت کم شه بجای اینکه تلاش کنن که بیشتر بفروشن(مثلا با افزایش کیفیت!) میان کم فروشی میکنن تا پول بیشتری عایدشون شه!!!(مثلا واسه آی پی ثابت یه پول، واسه نت نامحدود که اشتراک 1 به 100ـشو بکنن 1 به 99 یه پول و...!!!):|

من که نمیخوام ارزون بشه .....کیفیت بهتر بشه
نه اینکه با سرعت 6 مگ و 80 تومن در ماه فقط با 250 تا دانلود کنیم

داداش کیفیت که هیچ وقت حتی خوابشم نمیشه دید که بهتر بشه و اگرم بشه یه 10-20 سالی طول میکشه بزار همین قیمتو بیارن پایین تا این اینترنت آشغالو با قیمت واقعیش بخریم:|

آقا جون ما یکی جواب بده اعصابم خورد شد!
چند وقته این پوتلاکر اینطوری شده اعصاب واسه ما نزاشته یک بای اومدم دانلود کنم دهنم سرویس شده :|
این Norton safeconnect چیه؟؟ به قیلترینگ چی مربوط میشه؟
مثلا میام لینکو از پوتلاکر میزارم رو دانلود بعد یک ساعت بعد میبینم دانلود متوقف شده میام میبینم صفحه مورد نظر باز نمیشه و ارور نورتون سیف کانکت میده! بعد باز یک ساعت دیگه باز میشه باز بسته میشه :|
چه مرگشه؟ چیکار کنم درست شه ؟

Norton ConnectSafe
آقا جون هر کسی دوست دارین جواب بدین؟ :|

ربطی به قیلترینگ چیزی داره؟ چطوری میشه درستش کرد؟

مگه تا حالا شده توی ایران قیمت چیزی پایین بیاد:-/؟(ذکر تنها یک نمونه کافیست)
همه چی فقط بالا میره.قیمت یک چیزی 3 برابر میشه مثلا از 10 تومن میشه 30 تومن بعد میگن ارزون میکنیم میان میکنن 25 تومن...بعد همه خوشحال که چه ارزون شد : lol =))

دوستان تو رشت جایی هست بالای دو مگابیت سرعت بده؟:-/
واقعا این سرویسا ی 10 مگ و 8 مگ و... محدود همونقدر که نشون میدن کار میکنه؟مثلا 8 مگ سرعت 1 مگابایت در ثانیه رو داره؟

دوستان تو رشت جایی هست بالای دو مگابیت سرعت بده؟:-/
واقعا این سرویسا ی 10 مگ و 8 مگ و... محدود همونقدر که نشون میدن کار میکنه؟مثلا 8 مگ سرعت 1 مگابایت در ثانیه رو داره؟

بستگی به شرکتش داره.....اگه صبانت باشه (که نیست) 800 تا 900 رو میده اما اگه شاتل و آسیاتک باشن بیشتر از 300 بهت دادن همه ایل و تبار رو شام دعوت کن

بستگی به شرکتش داره.....اگه صبانت باشه (که نیست) 800 تا 900 رو میده اما اگه شاتل و آسیاتک باشن بیشتر از 300 بهت دادن همه ایل و تبار رو شام دعوت کن
آسیاتک رو نمیدونم ولی شاتل دقیقا هر سرعتی که بخرید بهتون بدون کوچکترین افتی ارائه میده.

3239062448.png

درسته شاتل شبانش مشکل سرعت داره و همه شاکی ان ولی سرویس محدود روزانش جزو بهترین هاست پس سیاه نمایی نفرمایید ، جدیدا هم پینگش بشدت بهتر شده.

آسیاتک رو نمیدونم ولی شاتل دقیقا هر سرعتی که بخرید بهتون بدون کوچکترین افتی ارائه میده.

3239062448.png

درسته شاتل شبانش مشکل سرعت داره و همه شاکی ان ولی سرویس محدود روزانش جزو بهترین هاست پس سیاه نمایی نفرمایید ، جدیدا هم پینگش بشدت بهتر شده.

بحث همه سر شبانست ....و گرنه شرکت های متفرقه هم سرعت روزانشون بیشتر از سرویسی هست که میگیریم
و شما هم که برای شبانه شاتل راهی پیدا کردی ....اما بقیه چیکار میتونن بکنن؟

بحث همه سر شبانست ....و گرنه شرکت های متفرقه هم سرعت روزانشون بیشتر از سرویسی هست که میگیریم
و شما هم که برای شبانه شاتل راهی پیدا کردی ....اما بقیه چیکار میتونن بکنن؟
اون دوستمون بحث شبانه نکرده بود کلی گفته بود و صحبتی از شبانه نبود.در مورد شبانه صحبت شما درسته و حتی این رو اضافه کنم که فکر نکنم شرکتی پیدا شه که 1 ماه بدون ثابت سرعت شبانه ی خوب بده.

اون دوستمون بحث شبانه نکرده بود کلی گفته بود و صحبتی از شبانه نبود.در مورد شبانه صحبت شما درسته و حتی این رو اضافه کنم که فکر نکنم شرکتی پیدا شه که 1 ماه بدون ثابت سرعت شبانه ی خوب بده.

هست آغا هست!! مثلا مال من که isp استانیه چن شب پیش ساعت 11 شب تا 6 صب 5.5 گیگ دانلود کردم و هر وقتم دانلودی دارم میزارم شبانه دانلود شه!! همیشه هم سرعتش خوبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or