بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود
من اینترنت 512 مخابرات دارم راضیم و آنلاین هم باهاش بازی کردم . میخواستم بپرسم برای گیم‌نت خوبه از همین مخابرات بگیرم ؟ مثلا 5 مگ بگیرم برای ده تا سیستم تقسیم کنم 512 تا برای هر کسی پینگش دچار مشکل نمیشه ؟ یا برای هر سیستم یه خط جدا بگیرم چطور :-s؟!
Speedtest.net by Ookla - My Results
3240314534

درود
من اینترنت 512 مخابرات دارم راضیم و آنلاین هم باهاش بازی کردم . میخواستم بپرسم برای گیم‌نت خوبه از همین مخابرات بگیرم ؟ مثلا 5 مگ بگیرم برای ده تا سیستم تقسیم کنم 512 تا برای هر کسی پینگش دچار مشکل نمیشه ؟ یا برای هر سیستم یه خط جدا بگیرم چطور :-s؟!
Speedtest.net by Ookla - My Results
3240314534

این الان کجاش خوبه!! واسه بازی شاتل خوبه که اونم محدوداش خیلی محدودن!!!
واسه گیم نت معمولا شیر میکنن!

من قبلا از های وب داشتم خیلی افتضاح بود و عوض کردم از صبا نت 1mb گرفتم اینم پینگم . صبا نت خیلی کارش درسته سرعت دان هم رو 600 هست
79415659802501363804.png
پینگت زیاد بدرد نمی خوره چون timed Out داره من پینگم 325ms بود اما بدون timed out راحت انلاین بازی می کردم بعد اومد 129 با Timed Out خیلی بد بود ولی سرعتت خوبه

آقا من زنگ زدم شاتل شکایت که 1 به بعد افتضاح میشه نت ، کلی فک زد و اینکه قانون و ایناس و اگه از 10 گیگ در ماه بیشتر دانلود کنی همینه که هست، میگه 13 گیگ دانلود داشتی تا الان بهش گفتم روزانه من تا الان 10 گیگ دانلود داشتم یک نسبت بگیر میفهمی شبانه روزانه من برام یکیه ، بعد من گفتم این آشغال شبانه رایگانت رو بردار نخواستیم میگه رو این سرویس نمیشه . گفتم با این حساب حجم تموم شد لغو قرارداد میکنم مثل 4 سال پیش بعد حرف میزد که نه آقا همه سرویس دهنده ها همینطورین و اینا که گفتم تجربه 7 ساله منو تو اینترنت زیر سوال نبر .

ختم کلام الان 17 گیگ حجم دارم و وقتی حجمم تموم شد حتما میرم لغو میکنم .

حالا دوستان یکی گفت پارس آنلاین پینگش خوبه ؟!

یک سرویس که هم پینگش بهتر از شاتل باشه و این که مشکل شبانه نداشته باشه ( سرعت روز و شب یکی باشه یا هم افتضاح نباشه و تو شب بشه بازی کرد باهاش مثلا من خودم با پیشگامان از 1 به بعد هم بازی آنلاین میکردم و هیچ مشکلی نداشتم .) لطفا معرفی کنید .

مرسی

آقا من زنگ زدم شاتل شکایت که 1 به بعد افتضاح میشه نت ، کلی فک زد و اینکه قانون و ایناس و اگه از 10 گیگ در ماه بیشتر دانلود کنی همینه که هست، میگه 13 گیگ دانلود داشتی تا الان بهش گفتم روزانه من تا الان 10 گیگ دانلود داشتم یک نسبت بگیر میفهمی شبانه روزانه من برام یکیه ، بعد من گفتم این آشغال شبانه رایگانت رو بردار نخواستیم میگه رو این سرویس نمیشه . گفتم با این حساب حجم تموم شد لغو قرارداد میکنم مثل 4 سال پیش بعد حرف میزد که نه آقا همه سرویس دهنده ها همینطورین و اینا که گفتم تجربه 7 ساله منو تو اینترنت زیر سوال نبر .

ختم کلام الان 17 گیگ حجم دارم و وقتی حجمم تموم شد حتما میرم لغو میکنم .

حالا دوستان یکی گفت پارس آنلاین پینگش خوبه ؟!

یک سرویس که هم پینگش بهتر از شاتل باشه و این که مشکل شبانه نداشته باشه ( سرعت روز و شب یکی باشه یا هم افتضاح نباشه و تو شب بشه بازی کرد باهاش مثلا من خودم با پیشگامان از 1 به بعد هم بازی آنلاین میکردم و هیچ مشکلی نداشتم .) لطفا معرفی کنید .

مرسی

من نمیدونم چرا دوستان از شاتل نت میگیرن خیلی مزخرفه
من پارس انلاین 2 mb داشتم پینگش بین 100 تا 200 بود

دوستان برای سرعت های بالا 128 تو صبانت باید مدرک ارائه بدیم ؟
چون بعضی ISP ها مثل پیشگامان برای سرعت های بالا مدرک نمیخوان همینطوری من میخریدم وصل میکردن

دوستان برای سرعت های بالا 128 تو صبانت باید مدرک ارائه بدیم ؟
چون بعضی ISP ها مثل پیشگامان برای سرعت های بالا مدرک نمیخوان همینطوری من میخریدم وصل میکردن
صبانت هیچی نمیخواد . حتی شماره ملی یه بچه هم بدی بش کاری ندارن . تلفنی زنگ بزن ثبتنام کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or