بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بحث همه سر شبانست ....و گرنه شرکت های متفرقه هم سرعت روزانشون بیشتر از سرویسی هست که میگیریم
و شما هم که برای شبانه شاتل راهی پیدا کردی ....اما بقیه چیکار میتونن بکنن؟
شبانه رو نخواستیم از اینا 8-|
حداقل تو ساعات عادی درست و حسابی بدن مبین نت که داغونه 1 مگ: 20 کیلو بایت در ثانیه8-|
راستی رشت صبانت داره اما نمیدونم 2 مگ به بالا میده یا نه
سرعت آسیا تک واقعا بده اونجوری که شنیده بودم محدود ش خوب بود:-/

دوستان یه سوال

انقدر اختلاف دلیلش چی هست ؟

a3060edb66e6.png

توی Battlefield پینگ 4 خط هست و Call Of Duty هم 3 خط با خارجیها

بعد من الان نامحدود گرفتم بعد از 20 گیگ دان سرعت اومده 30 Fair Use Policy هست دیگه ؟ هیچ راهی واسه دور زدنش نیست ؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال

انقدر اختلاف دلیلش چی هست ؟

a3060edb66e6.png

توی Battlefield پینگ 4 خط هست و Call Of Duty هم 3 خط با خارجیها

بعد من الان نامحدود گرفتم بعد از 20 گیگ دان سرعت اومده 30 Fair Use Policy هست دیگه ؟ هیچ راهی واسه دور زدنش نیست ؟
چه ثباتی به به :d اگر همین پینگ پکیده رو به من میدادن ولی با ثبات بس بود :d داداش 8.8.8.8 شما میخوره به هند به خاطر روتینگ اینترنتتون . میتونین راحت با یه Tracert متوجه این موضوع بشید .
پ.ن : 20 گیگ خ خوبه من 128 نامحدود گرفتم بعد از دانلود 5 گیگ با سرعت 800 KB کلا اینترنتم قطع بعد دیدم تموم شده - نامحدود و تموم شدن :| خدا وکیل تو شیراز آدم چه چیزا که نمیبینه #:-s

پارس انلاین از حجم " دزدی " میکنه یا من این طوری فکر میکنم ؟:-/
وقتی سرعتتون خیلی زیاد باشه ولی محدود این حس پیش میادکه انگار حجم داره الکی کم میشه ولی در حقیقت خودتون دارید مصرف می کنید ولی نمی فهمید چون سرعت خیلی بالاست.

دوستان یه سوال
من dns هارو دارم
واسه داشتن پینگ بهتر ، حتما باید dns وارد مودم و کارت شبکم بکنم یا کلن فرقی نداره .خالی بزارمش ؟!!!!!!!!!

من میخوام isp رو عوض کنم.
شما چه سرویسی دارین؟
پارس انلاین
وقتی سرعتتون خیلی زیاد باشه ولی محدود این حس پیش میادکه انگار حجم داره الکی کم میشه ولی در حقیقت خودتون دارید مصرف می کنید ولی نمی فهمید چون سرعت خیلی بالاست.
یه آمار به ما میدی آقا ؛ هر بار بازدید از یه صفحه چقدر از ترافیکو مصرف میکنه ؟

پارس انلاین
یه آمار به ما میدی آقا ؛ هر بار بازدید از یه صفحه چقدر از ترافیکو مصرف میکنه ؟
قطعا وقتی سرعت بالاست ، صفحات سریعتر باز میشن در نتیجه گشت و گذار راحتتر میشه و در نتیجه گشت و گذار بیشتر میشه و در نتیجه مصرف بالا میره اینها همش نا محسوس پیش میاد حالا دها چیز دیگه هم ممکنه باشه مثل دیدن یا گوش کردن انلاین و انواع و اقسام دانلود های ریز و درشت.
اینکه هر بار باز کردن صفحه چقدر مصرف داره به حجم صفحه مورد نظر و متعلقات + مرورگر و بازدید چند باره از اون صفحه بستگی داره ولی الان سایت های خارجی با حجم کمتر از 1 مگابایت کم پیدا میشن بعضی حتی تا چند مگابایت ترافیک می کشن.

اونایی که میخوان مصرفشون رو ببینن و سرعت مصرفی در حال حاظرشون رو بگم که من خودم از این برنامه DU Meter استفاده میکنم خیلی عالیه هم مصرف به صورت ماهی هفته سال و .... رو نشون میده و هم میتونی رو تسکبارت بیاریش و سرعت دانلود و آپلود همین الانت رو نشون بده و وقتی با موس بری روش جززیات بیشتری رو نشونت میده خلاصه خیلی عالیه حتما بگیرینش که بفهمین چه خبره توی سیستم عاملتون .
اینم عکس از پیسی خودم :
5658fde58ab3.jpg

تازه الان یادم اومد StopWatch هم داره مثلا میتونی هر چند تا میخواین stopwatch بزنین بعد تایمر رو استارت کنین و ببین فلان برنامه چقدر از نت مصرف میکنه ، مثلا بازی HON رو میخواین بکنین بعد stopwatch رو استارت میکنید و آخر بازی stop میزنین ببینین یک بازیتون چقدر مصرف میکنه و ....

آخرین ویرایش:
اونایی که میخوان مصرفشون رو ببینن و سرعت مصرفی در حال حاظرشون رو بگم که من خودم از این برنامه DU Meter استفاده میکنم خیلی عالیه هم مصرف به صورت ماهی هفته سال و .... رو نشون میده و هم میتونی رو تسکبارت بیاریش و سرعت دانلود و آپلود همین الانت رو نشون بده و وقتی با موس بری روش جززیات بیشتری رو نشونت میده خلاصه خیلی عالیه حتما بگیرینش که بفهمین چه خبره توی سیستم عاملتون .
اینم عکس از پیسی خودم :
5658fde58ab3.jpg

تازه الان یادم اومد StopWatch هم داره مثلا میتونی هر چند تا میخواین stopwatch بزنین بعد تایمر رو استارت کنین و ببین فلان برنامه چقدر از نت مصرف میکنه ، مثلا بازی HON رو میخواین بکنین بعد stopwatch رو استارت میکنید و آخر بازی stop میزنین ببینین یک بازیتون چقدر مصرف میکنه و ....
پیشنهاد بسیار عالی برای دوست عزیزمون که فکر می کنه ترافیکش رو ISP خورده.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or