بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

صبانت هیچی نمیخواد . حتی شماره ملی یه بچه هم بدی بش کاری ندارن . تلفنی زنگ بزن ثبتنام کن.
از نظر ثبت نام نمیگم خودم همین الان مشترک صبانت هستم
میخواستم بدونم الان من سرعتم 128 هستش زنگ بزنم برای سرعت 512-1mb مدرکی چیزی نمیخواد مثل جواز کسب و کارت دانشجویی و ...

آقا من زنگ زدم شاتل شکایت که 1 به بعد افتضاح میشه نت ، کلی فک زد و اینکه قانون و ایناس و اگه از 10 گیگ در ماه بیشتر دانلود کنی همینه که هست، میگه 13 گیگ دانلود داشتی تا الان بهش گفتم روزانه من تا الان 10 گیگ دانلود داشتم یک نسبت بگیر میفهمی شبانه روزانه من برام یکیه ، بعد من گفتم این آشغال شبانه رایگانت رو بردار نخواستیم میگه رو این سرویس نمیشه . گفتم با این حساب حجم تموم شد لغو قرارداد میکنم مثل 4 سال پیش بعد حرف میزد که نه آقا همه سرویس دهنده ها همینطورین و اینا که گفتم تجربه 7 ساله منو تو اینترنت زیر سوال نبر .

ختم کلام الان 17 گیگ حجم دارم و وقتی حجمم تموم شد حتما میرم لغو میکنم .

حالا دوستان یکی گفت پارس آنلاین پینگش خوبه ؟!

یک سرویس که هم پینگش بهتر از شاتل باشه و این که مشکل شبانه نداشته باشه ( سرعت روز و شب یکی باشه یا هم افتضاح نباشه و تو شب بشه بازی کرد باهاش مثلا من خودم با پیشگامان از 1 به بعد هم بازی آنلاین میکردم و هیچ مشکلی نداشتم .) لطفا معرفی کنید .

مرسی

یعنی شما نامحدود داشتی و طرف میگه اگه بیشتر از 10گیگ دانلود کنی باید بقیه رو پول بدی آره؟

یکی از دوستام واسه مخابرات تعهد داد تا خطش رو عادی کردن ولی وقتی خط رو تخلیه کرد PCM نشد دیگه.حالا به نظر شما من اگه تخلیه کنم حوصله دارن باز بیان Pcm کنن؟

مخابرات خوزستان - 2 مگ نامحدود

8e1344e27a5b.png

صبانت عجب دزدی کرد....خطم رو روی 2 مگ بستن....درحالی که 6 مگ دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا که تعطیله پس فردا زنگ بزن درستش کنن.....گفتم چرا اینطوری کردن گفت مشکل نرمافزاریه....گفتم اینکه کم فروشی هست میگه باید با مدیریت صحبت کنین
حالا دوشنبه زنگ میزنم هر چی از دهنم در اومد میگم حداقلش خودم رو خالی میکنم

ایران هم که بطور میانگین از هر 5 روز 1 روزش تعطیلیه
///////////
دوستان برای سرعت دانلود ایران همون 16 تا کانکشن کافیه بیشتر ممکنه سرعت دانلود کم بشه

از نظر ثبت نام نمیگم خودم همین الان مشترک صبانت هستم
میخواستم بدونم الان من سرعتم 128 هستش زنگ بزنم برای سرعت 512-1mb مدرکی چیزی نمیخواد مثل جواز کسب و کارت دانشجویی و ...

از نظر قانونی که می خواد ولی توی ایران قانون که اجرا نمیشه
هیچ شرکتی ایراد نمیگیره

مخابرات خوزستان یک مگ وضعیت وحشتناک پینگ روی 1350 هست از زیر خط فقر هم رد کرده حروم پولی که میبرن آخه بی انصافا یک مگ اینطوره خدا رحم کنه

تایید میشه منم 1 مگ مخابرات خوزستان منطقه کیانپارس الان پینگ رو 1500 هست!!!!

آقا جون ما یکی جواب بده اعصابم خورد شد!
چند وقته این پوتلاکر اینطوری شده اعصاب واسه ما نزاشته یک بای اومدم دانلود کنم دهنم سرویس شده :|
این Norton safeconnect چیه؟؟ به قیلترینگ چی مربوط میشه؟
مثلا میام لینکو از پوتلاکر میزارم رو دانلود بعد یک ساعت بعد میبینم دانلود متوقف شده میام میبینم صفحه مورد نظر باز نمیشه و ارور نورتون سیف کانکت میده! بعد باز یک ساعت دیگه باز میشه باز بسته میشه :|
چه مرگشه؟ چیکار کنم درست شه ؟

Norton ConnectSafe

پارس آنلاین متاسفانه دوباره به خود درگیری مزمن مبتلا شده . وقتی پینگ خوبه سرعت دانلود شدیدا افت میکنه ؛ وقتی سرعت دانلود معمولیه پینگ به طور متوسط 300-400 ـه .
یه مدت وضعیت اینترنت رو به بهبود بود ما امیدوار شده بودیم منتها باز تکرار مکررات شروع شده گویا .
اینم نتیجه تستی که الان گرفتم :
3242257184.png

پ.ن : میتونید با تستی که چند وقت پیش گرفتم و در امضا موجوده مقایسه کنید . تفاوت را احساس کنید !

بازنگری در تعرفه های اینترنتی/ نرخ های اینترنت تا پایان سال تغییر می‌کند

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه های سرویس های اینترنتی خبر داد و گفت: بررسی برای تغییر نرخ های سرویس اینترنت در دستور کار قرار گرفت.
IMG16135807.jpg

صادق عباسی شاهکوه در گفتگو با خبرنگار مهر، تغییر نرخ ها را مربوط به قیمت دسترسی کاربر به اینترنت، نرخ پهنای باند که از شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه می شود و قیمتهای مربوط به خدمات شرکتهای اینترنتی عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی نرخ های مربوط به کاربر، شرکتهای ارائه دهنده و تامین کننده در حوزه اینترنت در دست بررسی و بازنگری قرار دارد.وی با بیان اینکه بازنگری نرخ های سرویس اینترنت در معاونت بررسی های فنی و صدور پروانه رگولاتوری در دستور کار قرار گرفته است اضافه کرد: پس از این بازنگری، تغییر نرخ ها برای تصویب نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات می رود.عباسی شاهکوه بازنگری در نرخ های اینترنتی را از جمله اولویتهای معاونت بررسی های فنی و صدور پروانه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: قبل از پایان سال، در نرخ های اینترنتی بازنگری می شود.معاون بررسی های فنی و صدور پروانه رگولاتوری در مورد افزایش یا کاهش نرخ های اینترنتی گفت: هنوز این تعرفه ها نهایی نشده است و پس از این مرحله، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در این زمینه تصمیم نهایی را اتخاذ می کند.
به نظر شما آیا احتمال ارزان شدن پهنای باند و در نتیجه اینترنت خواهیم بود ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or