بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

^^ لابد همتون مثل من از مخابرات دارید ( یکیتون حتما داره :d ) ؟ من امروز بزور داشتم رکورد تلو توی Survivor رو تا 10,000 بالا می بردم ولی درست راند آخر اینترنت قطع شد :|

ماله من الان چند روز است که این مشکل را داره مدام قطع و وصل میشه اصلا نذاشته ما به راحتی آنلاین بازی کنیم.:d
ماله من چند ماهه
--------------------
دوستان من با isp قبلیم هم این مشکلو داشتم به نطرتون مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

منظورتون قطعی از ریشه (چراع اینترنت و DSL خر دوتاشون خاموش و روشن میشدن) داشتین؟چون ماله ک اینطوری بود به ISP زنگ زدم و بیشتر از 12 بار به مخابرات اعلام خرابی کردن..تا الان که تقریبا درست شد

دوستان واسه نامحدود چه شرکتی خوبه
این اسیاتک خیلی بد شده محدودیت گذاشته واسه نامحدودش:|

به نظر من برای دانلود مخابرات از شرکتی ها بهتره. من با 1مگ (تهران) تا10گیگ هم روزانه دانلود داشتم. (ماهیانه +250گیگ چرخش ترافیک)

دوستان 1 هفته هست که اینترنت کشور مختل شده .
isp بنده که مخابرات هست گفت که اکثر isp ها اینجوری شدن و مشکل سراسری هست.
و معلوم نیست که کی درست میشه.
البته احتمال های زیادی هست مثلا امکان داره به خاطر مسائل امنیتی اینجوری شده.
چون isp ها هم خودشون نییدونن چی شده یا اگه میدونن امکان گفتن وجود نداره

"مشکل سراسری هست." کلا هر موقع زنگ بزنی، (حتی اگه سرعتت هم عالی باشه!) همینو میشنوی. |-)

--------------------------------------------

خوب امروز سرویسمو عوض کردم و طلایی گرفتم که پهنای باندش 2 مگابیت هست. سرعت دانلودم الان که دارم پست میزنم حدود 100 کیلوبایت/ث هست. در حالی که باید حدود 250 باشه. غیر از این که مثلا پشتیبانی ویژه با شماره ویژه هم داره!

آخرین ویرایش:
آقا یکی به ما بگه الان من با این نت باید چیکار کنم ؟ :|
80 مگو نمیتونم دانلود کنم تو شب :(

هنوز میزارم بعد چند دقیقه متوقف میشه سر جاش :| نت هم قطع نمیشه ها!!! دانلوده سر جاش وایمیسته و تا وقتی که یک بار دیسکانکت نکنی و دوباره وصل نشی Resume نمیشه! :| راهی هست با دستکاری درست کنم؟

مخابرات زنگ زده الان بعد گفت که اینترنتی دیگه شارژ نکنین سرویستون رو !!! گفتم چرا ؟؟؟ گفت 2020 بدهکاره حساباشو بستن (!!!) بعد ممکنه بگیرین حساب نشه اصلا ! پس شماره حساب میدیم بریزین به حساب !!! :| /:) 8-|

منم مخابرات دارم کلا پوکید :l بنظرتون برای تهران پاسداران چه سرویسی با چه سرعتی بهترین پینگ رو میده؟؟ خواهش میکنم دقیق جواب بدین.

مخابرات زنگ زده الان بعد گفت که اینترنتی دیگه شارژ نکنین سرویستون رو !!! گفتم چرا ؟؟؟ گفت 2020 بدهکاره حساباشو بستن (!!!) بعد ممکنه بگیرین حساب نشه اصلا ! پس شماره حساب میدیم بریزین به حساب !!! :| /:) 8-|

نریزی...اول مطمئن شو.

"مشکل سراسری هست." کلا هر موقع زنگ بزنی، (حتی اگه سرعتت هم عالی باشه!) همینو میشنوی. |-)

--------------------------------------------

خوب امروز سرویسمو عوض کردم و طلایی گرفتم که پهنای باندش 2 مگابیت هست. سرعت دانلودم الان که دارم پست میزنم حدود 100 کیلوبایت/ث هست. در حالی که باید حدود 250 باشه. غیر از این که مثلا پشتیبانی ویژه با شماره ویژه هم داره!
همون طرحی که با مودم رایگان و 4 گیگ در ماه هست ؟
منم اون طرح رو دارم سرعتم 260 هست . مخابرات به منطقه هم خیلی ربط داره . کلا تخم مرغ شانسیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or