hamdi113540
کاربر سایت
چه مدت از این شرکت استفاده میکنی؟
مدوام سرعتش اینقدره؟
256 یا 512یا 1مگ؟
تا الان چند گیگ دان کردی؟سقف دانلود نذاشتن که بعدا" برات سرعت رو محدود کنند؟
پینگت چنده؟
ممنون
سلام 4 ماهه استفاده میکنم.مدام سرعت دانلودش 260 هست.سرویسم هم سرویس برنز ویژه یک ماهه نامحدود هست.تا حالا 193 گیگ دانلود کردم.سقف دانلود که قانونا هست و 10 گیگ هست اما چون تو شهر ما سرویس نامحدود فقط به 5 نفر دادن بعد از دانلود 10 گیگ هم سرعتم تغییر نمیکنه.چون باید 1 به 10 بشه اما کاربر نامحدود 5 تاس کلا پس فرقی نمیکنه. پینگم هم 170 هست.
![]()
یه پینگ از لندن بگیر بزار اینجا. مرسی :d

البته من بازی انلاین نمیکنم
![]()
![]()
![]()
ممنونسلام 4 ماهه استفاده میکنم.مدام سرعت دانلودش 260 هست.سرویسم هم سرویس برنز ویژه یک ماهه نامحدود هست.تا حالا 193 گیگ دانلود کردم.سقف دانلود که قانونا هست و 10 گیگ هست اما چون تو شهر ما سرویس نامحدود فقط به 5 نفر دادن بعد از دانلود 10 گیگ هم سرعتم تغییر نمیکنه.چون باید 1 به 10 بشه اما کاربر نامحدود 5 تاس کلا پس فرقی نمیکنه. پینگم هم 170 هست.
![]()
ممنون
داداش تو سایتش الان رفتم چیزی به عنوانسرویس برنز ویژه یک ماهه نامحدود هست نبود
میتونی لینکی چیزی بدی؟
ممنون
بعد از اینکه کلی مخابرات الکی ازم پول گرفت اومدم شاتل نامحدود 128 گرفتم.حدودا با سرعت 100کیلوبایت دانلود میکنه
سرعتش از اون کمتره ولی بد هم نیست حداقل خیالم راحته هرچقدر استفاده میکنم
مرسی. ولی توی تعرفه های سایت صبانت نامحدود نداره اصلا؟!!! من الان 1مگ دارم بهم سرعت 220 میده روزها 1تا7 صبح هم بین 100تا 200 متغیره ولی دنبال یه isp پینگ پایین هستم چون الان پینگم با 4.2.2.4 بین 300تا400 هست
http://www.speedtest.net/result/3070108177.png
اره تو سایت نمیزنن.اما نمایندگیهاشون دارن اگه اشناتون باشه بهتون میدن.برای همینه که تو شهر ما فقط به 5 نفر دادن.
![]()
- - -ویرایش - - -
شاتل قانون حجم منصفانه داره.10-15 گیگ دانلود کنی سرعتت میاد زیر 30
- - -ویرایش - - -
من دوستم 1 مگ محدود صبانت داره سرعت دانلودش 500 هست.
شما از صبانت چه شهری سرویس گرفتی؟ اینجوری که من فهمیدم اول مخابرات بعد صبانت کمترین پینگ رو دارن
مطمئنی؟ پارس آنلاین اینطوری هست ولی من ندیدم شاتل نوشته باشه.شاتل قانون حجم منصفانه داره.10-15 گیگ دانلود کنی سرعتت میاد زیر 30
مطمئنی؟ پارس آنلاین اینطوری هست ولی من ندیدم شاتل نوشته باشه.
من 2مگ مخابرات دارم سه ماهه سرعت دانلودم از 250 شده 100 دوستم 512 گرفته سرعتش 120هستش زنگ میزنم 2020 میگه تقصیر ما نیست )xراستی از دو خط اینترنت با دوخط تلفن جداودوتامودم میشه رو یه کامپیوتر استفاده کرد؟