rejhna
کاربر سایت
خطتتون نویز داره؟
با دو خط تلفن تست کردم باز هم درست نشد این نویز چطوری برطرف میشه؟
خطتتون نویز داره؟
با دو خط تلفن تست کردم باز هم درست نشد این نویز چطوری برطرف میشه؟

یعنی شما روی 2تا خط تلفن ثابت اینترنت 2مگ مخابراتو تست کردی و نتیجه از سرعت 1مگ هم کمتر بوده؟
تنها کاری که برای کاهش نویز میتونی انجام بدی اینه که روی خط ADSLـت فقط مودم وصل باشه و نه چیز دیگه ای (تلفن، Caller ID،...).
ولی میتونی توی Setting مودمت SNR Margin رو پیدا کنی، اگر بالای 12dB بود مشکل نویز نداری.
یعنی شما روی 2تا خط تلفن ثابت اینترنت 2مگ مخابراتو تست کردی و نتیجه از سرعت 1مگ هم کمتر بوده؟
تنها کاری که برای کاهش نویز میتونی انجام بدی اینه که روی خط ADSLـت فقط مودم وصل باشه و نه چیز دیگه ای (تلفن، Caller ID،...).
ولی میتونی توی Setting مودمت SNR Margin رو پیدا کنی، اگر بالای 12dB بود مشکل نویز نداری.
یکبار از سر خط تست کن ببین چطوری میشه !

پهنای باند اینترنت شما رو آوردن پایین در صورتی پهنای باند اینترانتتون همونه ! (سرعتتون فقط از سرورای وطنی خوبه به قول خودمون)دوستان من 2 مگ محدود مخابرات دارم حدود 2هفته ست که سرعت دانلودم با بعضی سایتا اومده پایین اما با سایتایی مثه سافت گذر سرعت 250ست اما با سایتای موزیک و فیلم و اینا در حد 70 80ــه زنگ زدم 2020 میگه مشکل از سایته نه از ما...در صورتی که دوستام با شرکتای دیگه از همون سایتا با سرعت 250 دان میکنن میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید........![]()
سلام . منم به مشکل همین دوستمون برخوردم . راهکار چیه ؟ صبر کردن ؟؟پهنای باند اینترنت شما رو آوردن پایین در صورتی پهنای باند اینترانتتون همونه ! (سرعتتون فقط از سرورای وطنی خوبه به قول خودمون)

سلام . منم به مشکل همین دوستمون برخوردم . راهکار چیه ؟ صبر کردن ؟؟