بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با دو خط تلفن تست کردم باز هم درست نشد این نویز چطوری برطرف میشه؟

یعنی شما روی 2تا خط تلفن ثابت اینترنت 2مگ مخابراتو تست کردی و نتیجه از سرعت 1مگ هم کمتر بوده؟ :blink1:

تنها کاری که برای کاهش نویز میتونی انجام بدی اینه که روی خط ADSLـت فقط مودم وصل باشه و نه چیز دیگه ای (تلفن، Caller ID،...).
ولی میتونی توی Setting مودمت SNR Margin رو پیدا کنی، اگر بالای 12dB بود مشکل نویز نداری.

یعنی شما روی 2تا خط تلفن ثابت اینترنت 2مگ مخابراتو تست کردی و نتیجه از سرعت 1مگ هم کمتر بوده؟ :blink1:

تنها کاری که برای کاهش نویز میتونی انجام بدی اینه که روی خط ADSLـت فقط مودم وصل باشه و نه چیز دیگه ای (تلفن، Caller ID،...).
ولی میتونی توی Setting مودمت SNR Margin رو پیدا کنی، اگر بالای 12dB بود مشکل نویز نداری.

بله یه خط 128 گرفتم یوزرنیم و پسورد خط 2مگم رو روی اون تست کردم بازم درست نشد SNR Margin رو هم چک کردم 33 و28 بود .

00626616073308112980.png

3075552343.png

3075561181.png

یه گورستونی نیست بشه فوش کرد این ای اس پی ها رو ؟ ماهی 26 تومن پول میدین کیفیت میدن در حد GPRS همراه اول :|
دهن ما رو جر دادن با این نت :| اسیاتک 512 شبانه 30 کیلو میده بهم :| روزانه هم که خدا بیامرزه
تُف

دوستان من 2 مگ محدود مخابرات دارم حدود 2هفته ست که سرعت دانلودم با بعضی سایتا اومده پایین اما با سایتایی مثه سافت گذر سرعت 250ست اما با سایتای موزیک و فیلم و اینا در حد 70 80ــه زنگ زدم 2020 میگه مشکل از سایته نه از ما...در صورتی که دوستام با شرکتای دیگه از همون سایتا با سرعت 250 دان میکنن میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید........:(

دوستان من 2 مگ محدود مخابرات دارم حدود 2هفته ست که سرعت دانلودم با بعضی سایتا اومده پایین اما با سایتایی مثه سافت گذر سرعت 250ست اما با سایتای موزیک و فیلم و اینا در حد 70 80ــه زنگ زدم 2020 میگه مشکل از سایته نه از ما...در صورتی که دوستام با شرکتای دیگه از همون سایتا با سرعت 250 دان میکنن میخواستم اگه میشه راهنمایی کنید........:(
پهنای باند اینترنت شما رو آوردن پایین در صورتی پهنای باند اینترانتتون همونه ! (سرعتتون فقط از سرورای وطنی خوبه به قول خودمون)

این مخابرات مشهد واقعا دزده ! 3 gb از حجممو که خوردن و برم نگردونن . الانم که دانلود شبانه با خط طلایی که 2 مگه شده 100kb در صورتی که با خطای برنزی که سرعتشم پایینتره تا 150-160 میتونن دانلود کنن ! بهشون میگی میگن صبر کن درست میشه ! 1 هفتس صبر کردم نه حجمو برگردوندن نه سرعتش درست شده ! :|

سلام من یه نت 2 مگ محدود پارس آنلاین دارم که در زمان شبانه که رایگانه سرعت دانلودم 500 تاست که فکر میکنم عالی باشه فقط پینگش داره اذیتم میکنه دوستانی که از شرکت های دیگه میگیرن آیا این سرعت دانلود رایگانو دارن اگه دارن پینگشون با لندن چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or